Şimdi Ara

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
36
Favori
34.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gene döngüye girdi konu. 30 sayfa konu, hadi onu da geçtim, bir iki mesaj üstte açıklama var ama yok abi soracak illa ki. Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı Okuması yok yazması var.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Türkiye’nin genel hali bu hocam maalesef. Bir de siz ps5 ana konuya bakın, binlerce sayfa cevabı olmasına rağmen her gün bir kaç doz illa “Digital mi slim alayım, farkı neler” “dik mi yatay mı kullanayım” diye soranlar istila ediyor Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 23 Eylül 2024; 17:18:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kardeş boş yapacağına hocam iki üste mesaj var diye yazabilirsin. Ayrıca sayfanın iki mesaj üstünde yazıp yazmadığını incelemedim. 30 sayfa olmuş açıp tek tek onu mu inceleyeceğim. Cevap vermek isteyen verir vermek istemeyen vermez sana ne ?

• Oyunun demosu mevcutmuş PS storede, maalesef daha yeni gördüm. İndirmeye başladım. Oynayıp karar vereceğim artık. Oyundan çekinen arkadaşlar için de en kolay yol bu demoyu denemek sanırım. En azından kendiniz denemiş ve ona göre karar vermiş olursunuz.

Düzeltme: İmla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 24 Eylül 2024; 10:49:40 >
  • 38 saatte bitirdim. Araya oynayamadığım günler girince benim için sanki daha uzun sürmüş gibi geldi sadece. Bağ görevlerinin hepsini tamamlamadım, bir tane mi ne kaldı, onda da şogunluk karşıtlığını seçmem lazımmış, uğraşmak istemedim. Şu geriye dönük oynayabilme olayını sevmedim zaten. Kedileri medileri komple topladım bitirdim haritalar yüzde 100. Toplamda 43/51 başarım yüzdesi gösteriyor işte, adam olana çok bile.

Oyun felaket derecede karakter atıyor üzerinize ilerledikçe. Kim kimdir, kimi eli kimin cebinde karman çorman oluyor. Zaten klişe olacak ama, hepsi de birbirine benziyor. Bir süre sonra hackn slashe bağladım açıkçası. Yalnız ben sanırım bu denli fazla karakterli oyun uzun süredir oynamıyordum. Hepsi de kendi içinde amacı, motivasyonu olan, derinlikli denebilecek karakterler. Kartondan değiller. Kafanızı vererek oynayabilirseniz anlatmak istediği bir derdi var yani oyunun. Ben son çeyrekte birbirinin aynı şeyleri yapmaya haddinden fazla vakit ayırıp ana hikayeden koptuğum için epey bir zorsunmaya başladım. Yan etkinlikler ve görevlerin sayısı aşırı fazla. 59 tane mi ne sadece bağ kurduğumuz karakterlerle yapmamız gereken görev var mesela. Farklı adlarda bir bu kadar da taşra görevi, işte bilmem git şuranın fotoğrafını çek tarzı görevler de var. Tabii Ubisoft formülü üzerinden gidildiği için angaryası da bol.

Meta puanı 75 mi neydi, o puan cuk oturmuş. Rpg ögeleri o kadar da yoğun olmayan, lafta kalan, bir iki skilli açınca herkesi kandırarak veya korkutarak ilerleyebildiğiniz, skill ağacı sırf oyuncuya bir şeyler yapmak için amaç olsun diye eklenmiş, hikayesi angaryalara kurban gitmiş, çatışma mekanikleri fazlaca hızlı ve bu sebeple ciddiyetsiz hissettiren, hayvan gibi optimizasyon problemleri olan, şu haliyle Ps4 için çıkmış olsa sırıtmayacak ve Ps5 exclusive olmanın hakkını verememiş bir oyun. 1000 tl altına düşerse veya plusa eklenirse oynayın derim.

Bir de Romantizm mevzusu sırf göstermelik, hiçbir şey yok. Karakterler ile fazladan bir iki diyaloğa girebiliyorsun, o kadar.. Yahu! ben sırf Taka Murayama hanım için şogun yanlısı oldum. Karşılıklı bir Matcha çayı bile içemedik, insan biraz aktivite koyarRise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

Hocam beklentin nedir 😁 Oyunda ,Zevk Bölgesi adında bir fa..şe bölgesi var ve seks işçileri şehrin ortasındaki kocaman bir evde hizmet veriyorlarmış. Ama onlarla herhangi bir şey yapılamıyor muş. Sen ona bozulmuş olabilir misin ?

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Hocam Aktivite yok, Romantizm koyduk diyorsan bir zahmet içini doldur.. Yoksa tek derdim bir çift portakal görmek değil, Taka Murayama hanım üzerinden kandırıldım resmen.. Yav! bir Matcha çayı içemedik karşılıklı daha ne diyeyim..

Hocam kasumoto ile birşeyler oluyordu. Bilmem onla takildiniz mi

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Doktor hanımın Bağ görevinde, Limon bulacağız diye kelleyi veriyordum. Ama henüz ilişki seviyesini yükseltemedik nasip kısmet göreceğiz bakalım.

Hocam siz bu oyunu sanki amacı dışında oynuyorsunuz 😂... (Şaka)

• • PS5 Pro Desteği :

PS5 Pro'nun avantajlarından yararlanan gelişmiş görsel sadakat. Hem "FPS'ye Öncelik Ver" hem de "Grafiklere Öncelik Ver" ayarları, savaş sırasında daha keskin ve daha net görsellerin yanı sıra daha yüksek ve daha kararlı kare hızları sunar.

• Hata Düzeltmeleri :

Diğer küçük hata düzeltmeleri.

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Bu oyuna Pro desteği gelse ne olur ki? Kaplamalar Ps3 kalitesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Valla hocam buna PS6 güncellemesi bile gelse Grafikleri maalesef düzelmez malum oyun motoru ile alakalı bir durum. :)) Ama illa ki iyileştirmeler yapmışlardır. Bazı oyun motorları da geliştirilmeye müsait oluyor, bunda öyle bir durum söz konusu olmaz herhalde.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Çok çok başındayım pro için bekletiyorum, kaplamalar kötü olabilir fakat oyundaki en büyük dert çözünürlük ve fps. Rt modunu 4k upscale ve 60 fps verirse tamamdır bu oyun özelinde mis gibi olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.