Şimdi Ara

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
36
Favori
34.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 saatte platinledim. Oynanış olarak çok kaliteli bir oyun ancak grafik anlamında malesef Ps3 oyunu seviyesindeydi. 1 saatinden bile sıkılmadım, çok keyifli bir oyun, japon kültürüne ve tarihine hiç ilgim olmamasına rağmen o dönemi merak ettirmeyi başarttı hikayesiyle. 👌

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunun grafikleri iyi olsa, yılın oyunu olurdu. Hiç sıkılmadan oynuyorum. Yan görevler bile sıkmıyor, çok akıcı gidiyor her şey. Dragon dogma 2 den sonra çok iyi geldi.

• Başladık bakalım. Grafikler hiç rahatsız etmedi. Güzel bir dövüş sistemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 7 Mayıs 2024; 23:29:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Hocam, HDR açık'mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam açık. VRR da sağolsun performans yerine görselliği seçsem bile 60 fps alabiliyorum.

• Hiç sevemedim. 50 saattir aynı şeyleri yapıyorum. AC oyunları bile bu kadar sıkmıyor. Bir yerden sonra hikayeyi Türkçe olmasına rağmen takip etmeyi bıraktım hızlı hızlı geçiyorum. Platin sevdası olmasa çoktan bırakmıştım.

• Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

43 saatin sonunda platin geldi ama aldığım en sıkıcı platin sanırım bu.

• İndirim gormus yuzde 25. Almak isteyen varsa.

Ben henuz bir oyuna 1.500 tl vermedim aldigim en pahali oyun Diablo IV o da 800 falandi. Buna verilebilir duruyor. Gerci Dragon's Dogma 2 alsam daha verimli olacak gibi.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Buna 1500 TL verilmez hocam. Dövüş mekaniği ve hikaye sunumu dışında bence elle tutulur bir yanı yok.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Verilmez bu para, sene sonuna doğru daha da düşer bu.

• Fumihiko Yasuda: "Rise of the Ronin şu ana kadar en çok satan Koei Tecmo oyunu."

Kaynak : https://news.denfaminicogamer.jp/interview/240611r

• Rise of the Ronin - Player Achievements | PS5 Games

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/rise-of-the-ronin/ Uncover trends in Rise of the Ronin! Which side has more supporters – the anti-Shogunate faction or the pro-Shogunate faction? Check out some fun gameplay data we've gathered from players worldwide. Free demo now available on PlayStation Store. #ps5 #ps5games #RiseoftheRonin #rotr Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=ycT1cQlmowA
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Geriye ne kaldı ki

• oyungazi kullanıcısına yanıt
    Ps3 görselliği, bomboş açık dünya, tekrar eden görevler, vasat etkinlikler... say say bitmiyor hocam aslında.

• Rise of the Ronin İçin Demo Sürüm Yayınlandı

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Team NINJA üstlendiği aksiyon-macera oyunu Rise of the Ronin için demo sürümü yayınlandı. Tamamen ücretsiz olarak erişebileceğiniz bu paket sayesinde PlayStation 5 konsolunuzda oyunu deneyimleyebilirsiniz.

Rise of the Ronin'in ilk bölümü tamamen ücretsiz

Rise of the Ronin için yayınlanan demo sürümü aracılığıyla bir kısmını herhangi bir ücret ödemeden ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Demo oyunun hikayesinin ilk bölümünü tamamını içeriyor ve satın almaya karar vermeniz halinde kaydettiğiniz veriler tam sürüme aktarılabiliyor. Dolayısıyla herhangi bir veri kaybı yaşamıyorsunuz.

Team NINJA ayrıca oyunun 22 Mart tarihindeki çıkışından bu yana çeşitli oyuncu istatistikleri paylaştı. Bunlara bakacak olursak;

Taraf 

Oyuncuların yüzde 62'si Shogunluk'un tarafını tuttu

Oyuncuların yüzde 38'i Shogunluk'un karşısında yer aldı

Zorluk

Oyuncuların yüzde 36'sı “Dawn” zorluğunu seçti

Oyuncuların yüzde 51'i “Dusk” zorluğunu seçti

Oyuncuların yüzde 13'ü “Twilight” zorluğunu seçti

Oyuncuların yüzde 18'i “Midnight” zorluğunu seçti

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rise_of_the_Ronin_icin_Demo_Surum_Yayinlandi-121660.htm

-

Demonun PSN Linki: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA04540_00-RONINDEMO0000000

• Grafik takıntım yok da gerçekten bu oyunun grafikleri de hiç iyi görünmüyordu. İçerik anlamında da söylenenler doğruysa matah bir şey olmadığı ortada. Kararsız kalmıştım hele de zamlar öncesi acaba 2.000 lira verip alsam mı diye ama demo iyi oldu, hem denemiş hevesimi almış olayım hem de bir bakayım değer mi değmez mi. Rise of the Ronin dışında Ps5'te oynayacağım bir oyun da kalmadı şuan. Konsol yatıyor bir süredir. İnsanların konsol yatıyor şikayetlerine ben de ucundan kıyısından bulaşmış oldum bu vesileyle.Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

Demo oyunun tamamını indiriyor.Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 95 gb civarı. İndirmedim tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 27 Temmuz 2024; 19:10:26 >
  • PC ye çıkınca oynanır bu çok daha iyi grafiklerle

• PlayStation 3 zamanlarını özleyen, nostalji yaşamak isteyen bu oyunu oynayabilir. Çünkü gerçekten PS3 oyunu gibi grafikleri ve oynanışı var

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Team Ninja nin grafik motorunu artık değiştirmesi lazım. Ben Nioh ve Wo Long ün da grafik kalitesini sevmiyordum, bide bu oyun açık dünya olunca iyice pastele kaymış. Ancak bu yıl satılan oyunlar için de ilk 20 içindeymiş satışlar iyi gitmiş. Zaten grafiğin yeni nesil görünmemesi dışında oyunun bir sıkıntı yok, gameplay başarılı görünüyor. Ayrıca en çok satılan Nioh satışlarını da geride bırakmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 28 Temmuz 2024; 15:15:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.