|
Bildirim
|
Alın alın az kaldı. :) 200 satır falan diyelim. Sonra hızlıca bir kontrol, sanırım en zor işim paketleme olucak.
Aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz durumu. Rottr Türkçe Yama Site |
Günaydın bir aksilik olmaz ise 600 satır civarında bir çeviri kaldı. Sonrasında kontroller ve paketleme işlemleri var.
|
İyi akşamlar, yama bitti. Testleri yapıldı, paketlenmesi için bekliyor şuanda.
|
767 sürümü için yama bitti, ancak 820 için aradaki farkları çıkarttım bunlara çalışıyorum şuanda. :)
Aksilik olmaz ise yarın akşam paketlemek için hazırlanmasını planlıyorum. |
Selam,
1.0.820.0_64 sürümü için çeviri tamamlandıktan sonra menü için minik bir düzenleme yapacağım gibi duruyor, zira menü içeriğinin bulunduğu tiger dosyasının boyutu değişmiş... Onun dışında diğer taraflarda bir sorun görmedim aynı dosyaları kullanıyor. Özetle bir aksilik olmaz ise iki farklı sürüm için iki farklı kurulum dosyası olacak, hangisini oynuyorsanız artık onu yüklersiniz. |
Şuan steam'de tüm DLCler ile birlikte 17 liraya düşmüş oyun. Konuyu görünce hemen satın aldım. Almak isteyen varsa kaçırmasın. :)
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrock89 -- 21 Nisan 2018; 1:22:51 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 30 Ekim 2018; 4:8:6 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enstantana -- 15 Aralık 2018; 10:18:50 > |
|