Şimdi Ara

Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
13
Favori
28.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 13 Ağustos 2014; 19:22:36 >
  • Kapak eğer buysa iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene sonra boyle oyun kıtlıgı olmıcak o yuzden cıktıktan 3-4 ay sonra gelse ps4 e hıcbır sorun teskıl etmez ustune daha ıyı cozunurlukle oynucaz muhtemelen.bu tıme exc olayı oyun kıtlıgında ıse yarar ,yılbası donemlerı oyun yagıyor zaten ındırımler vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Holiday season dediği kasımın son günü başlar yeni yılın ilk günü biter.Yani 60 günlük bir süre.Microsoft yine baltayı taşa vurmuş bu yaptıkları hamle çok açık Sony'nin MC üzerinde kurduğu iktidarın göstergesi.

Microsoftun yaptığı acizlikten başka birşey değildir benim gözümde.Milyonlarca insanın gözünün içine baka baka yalan konuşuyorlar.Bu ne rahatlıktır gerçekten anlamak güç.
  • ayrıca her oyunun devamıda aynı kalıtede olcak dıye bırsey soz konusu degıl.2015 tatıl donemıne oyle oyunlar cıkarkı aynı sey xbox kullanıcıları ıcınde gecerlı tomb alcakları 4.5. oyun sırasında bıle olablır.
  • Ben bir 1 yıl gibi bir süre için diye düşünüyordum ama 3 ay gibi kısa bir süre içinse resmen çakallık yapmış Microsoft çünkü Time Ex. diye en başta duyururken belirtmesi gerekirdi.
  • Tomb raıder ın playstation konsoluna gelmeme ihtimali yok.Microsoft satışlarda çok geride kalınca böyle bir hamle yaptı.Ayrıca şu unchated tomb raıder kıyaslamasına gelince,tomb raıder benim hayatımın oyunudur,seri yeniden toparladı ve yeni oyun ilkinden daha güzel olacak gibi ama gelin görünki boynuz kulağı geçti unchated bir efsanedir.Kalitesi rakipsiz,tartışılmaz.Artık ben tomb raıder 2 3 4 ten aldığım zevki tadı bir daha alamıycam.Eski oyunların farklı serilerinin bazılarında da durum aynı ne yazıkki.Ps1 dönemi bir başkaydı.

• Forumun en büyük Tomb Raider takipçisiyim. Keşke her hafta yenisi çıksa tanesi 20 ₺ den.

• Xboylar hevesiniz kursağınızda kaldı en geç 2 ay sonra Ps4'dede geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

Tomb Raider Belli Bir Süreliğine Xbox'a Özel.

Microsoft’un Gamescom 2014 konferansındaki en büyük sürprizi hiç şüphesiz ki Rise of the Tomb Raider’ın Xbox’a özel olacağının açıklanmasıydı. Fakat bu açıklama biraz eksik yapılmış gibi gözüküyor.

Tam net olmayan açıklamanın ardından oyun basını değim yerindeyse Microsoft’a soru bombardımanı yağdırdı. Bu sayede Microsoft’un açıklamasının ne derecede eksik olduğu ortaya çıktı.

Konferansın hemen ardından gelen sorulara Microsoft, “Rise of the Tomb Raider tamamen Xbox’a özel,” açıklamasını yaptı. Belli bir süre sonra Aaron Greenberg’den, “Oyun 2015’in tatil sezonunda Xbox’a özel,” cevabı aldı. Son damga Xbox’ın başındaki isim Phil Spencer’dan geldi. Spencer, Tomb Raider’ın 2015’in tatil sezonunda sadece Xbox’a çıkacağını belirtti ve sonradan Square Enix ile yapılan anlaşmanın bir süresi olduğunu söyledi.

Tüm bu karışıklıklardan sonra Rise of the Tomb Raider’ın Xbox çıkışından birkaç ay sonra PC, PlayStation 3 ve PlayStation 4’e geleceğini söyleyebiliriz.

Burada dipnot geçmek istiyorum. Xbox One’ın duyurusundan itibaren Microsoft oyunculara açıklayıcı olmayan bilgiler aktarmıştı. Phil Spencer da birkaç ay önce bundan sonra oyunculara karşı daha açık olacaklarını belirtmişti. Bu açıklamadan sonra gelen Tomb Raider karmaşasının Microsoft’a bir darbe daha indirdiğini söyleyebiliriz.

Kaynak : T.L.

@maildecept Arkadaşımızın paylaşımıdır..

• Kendileri bilir,yarı sayıda satmış bir konsola time exclusive olmak onların kaybıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohoo xboxcular oyunu oynayıp bitirecek , bizim ps ciler ise youtubeden xboxcuların gameplay videolarını izleyecek oldu mu şimdi böyle
    Oyunun modası geçince ps4e gelecekmiş , buna çok üzüldüm çook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumiax920 -- 14 Ağustos 2014; 23:42:51 >
  • Ps4 bu tarz atılımlara ihtiyacı yok zaten sürüsüne oyun var ex olarak tomb raider i 1 ay geç oynamışsın 3 ay geç oynamışsın farketmez bence.

• Kızdırmasınlar Sony'i. The Division, Unity falan bastırır parayı yapar exclusive MC'de dükkanı kapatır gider

• SONY'den yanıt gelmiş;
    Bildiğiniz gibi Microsoft son dönemlerde 3. parti firmalarla anlaşıp bazı oyunları Xbox One'a özel olarak (tamamen veya bir süre) hazırlattırıyor. Sony yetkilileri ise bu tür anlaşmalara ihtiyaç duymadıklarını söylüyorlar. Sony Avrupa patronu Jim Ryan, Rise of Tomb Raider'ın belli bir süreliğine Xbox konsollarına özel olarak açıklanmasının ardından sorulan bu soruya şöyle yanıt verdi:

"Bildiğiniz gibi bizim oldukça büyük ve güçlü stüdyo ağımız bulunmakta ve bu firmaların hepsi Playstation markasına özel olarak oyun geliştirmekte. Bize kalırsa bu yaptığımız 3. parti firmalarla anlaşmanın üstünde bir şey."

Jim Ryan; Activision gibi firmalarla Destiny için yaptıkları anlaşmayı örnek gösterip bu tür anlaşmaların hem müşterileri, hem de kendileri için yararlı olduğunu belirtiyor. Bildiğiniz gibi Sony'nin Ubisoft ile de özel içerik anlaşması var. Assassin's Creed oyunlarında Sony konsollarına özel görevler de bunun kanıtı.

Ryan'ın açıklamasına bakarsak Sony yüksek ücretler ödeyip 3. parti firmaların oyunlarını konsoluna özel yaptırmak gibi bir strateji izlemeyecek.

KAYNAK:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_Ozel_Oyun_Satin_Almaya_ihtiyacimiz_Yok-67153.htm

• Bunda çok fazla büyütülecek bir şey yok. Serinin fanları açısından üzücü bir haber olabilir ancak ortada bir sürü oyun varken eksikliği ne derecede çekilir o tartışma konusu. Microsoft bir nevi kelime oyunu yaptı reklam yapmak için, bunu da gayet güzel başardı. Anlaşmanın bir süresi var ve tatil süresi için exclusive dediği için bir çok arkadaşın söylediğinin aksine bence PS4'e en geç 6 ay içinde gelecektir. Adamlar ''evet holiday için bu anlaşma, 3 ayın sonunda exclusiveliği kalmayacak'' mı diyecekti? Zaten pek fazla konsol satışına etkide bulunacağını sanmadığım bu anlaşma öyle bir durumda balon olurdu. Şuan serinin fanları dışında ortada mağdur olan bir kesim görmüyorum ben. Microsoft kendi açısından mantıklı bir hamle yaptı, reklamını da yaptı. Burada bundan ego tatmini yapan kişiler ancak hayatı bir oyun konsolundan ibaret olan fanlardır, bir çok xbox kullanıcısı bile bu duruma tepki gösterdi yurtdışında. Bu olayda Sony'i suçlamak bu konuda duyduğum abartısız en saçma şey. Ne olacak yani MS'un politikası bu, adamlar her oyuna karşı para basıp ''nolur exc yapmayın :('' mı diyecekler? Komik olmayın arkadaşlar, adamların taktığı yok bu anlaşmaları TR'ın yeni nesil konsollardaki satış rakamları belli nerede kimden kaç kat fazla satmış ortada. MS oyunculuğa katkısı olmayan, üretken olmayan sadece parası olan bir firma. Sony 3. parti firmalaların oyunlarını exc yapmak için harcamak yerine kendi stüdyolarına verip inanılmaz yapıtlar ortaya çıkartıyor ve bunlar sonsuza kadar exclusive kalacak oyunlar. Firma açısından daha karlı ve asıl konsol sattıran oyunlar bunlar olsa gerek. İki firmanın politikalarına baktığımızda kimin daha çok exclusive oyunu var, kimin oyunları daha başarılı bunlar ortada. Öyle 2-3 tane isim yapmış oyuna yaslanmak yok, daha fazla exclusive istiyorsan üreteceksin, satın almayacaksın.

• Ps4de oynayacaktım ama mecbur xbox one a alacağız artık.

• Yeni konsept çalışmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 9 Şubat 2015; 2:04:12 >

• Eski TR, hede hödö. Ben de PS1'deki ilk oyunundan beri bütün oyunlarını oynadım ve seviyorum ama şu anda benim için alınacak oyunlar sırasında TR, Uncharted'dan sonra gelir. Eski oyunlara, dolayısıyla seriye olan hayranlık farklı, çıkacak yeni oyunlar farklı. Zaten çıktığı gibi almayı düşünmediğim bir oyundu pek bir şey fark etmedi benim için. MS kendini kandırmaya devam edebilir Exc. (!) oyunlarıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiax920

Ohoo xboxcular oyunu oynayıp bitirecek , bizim ps ciler ise youtubeden xboxcuların gameplay videolarını izleyecek oldu mu şimdi böyle
    Oyunun modası geçince ps4e gelecekmiş , buna çok üzüldüm çook

GTA 5 çıkalı 2 yıl oldu ve şimdi pc ye çıkıyor ama modası geçti mi? Hayır. PS4'e çıktığı zaman Xbox'a çıktığı zamandan daha çok hasılat yapar merak etme sen. Artık PS4 Exclusive'leri o kadar içlerini acıtmış ki bizden 3-4 ay önce oynayacakları oyun için seviniyorlar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.