Şimdi Ara

Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
726
Cevap
13
Favori
28.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tomb raider i ilk oyundan beri oynuyordum son oyunu daha oynamadim ama guzel oldugunu biliyorum sunu söylemek lazim tr nin cok iyi oyun oldugu donemler mazide kalmisti kullerinden tam yeniden doguyorduki houp boyle bir karar alindi kimse kusura bakmasinda bu tr icin kimse kalkip xone almaz mantiksizlik oyle mukemmel olan kalitesini hep koruyabilmis insanlara guven veren bir seri yok ortada son olarak uncharted geriden gelip tr yi coktan gecti bunun eski serileri oynayip oynamamakla alakasi yok tomb raiderin son oyunu bile bir uncharted kalitesindr drgildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celtic Warrior kullanıcısına yanıt
    Tomb Raider cok kotu satarsa diğer bütün 3rd party exclusiveler gibi , kötü satacak orası aşikar.

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ben takarım. Uncharted yeni yetmedir. Tamam güzel oyun, hepsini de oynadım ama Tomb Raider'ın yeri bambaşkadır. Yeni nesil yaşı küçük olanlar Uncharted diyecek tabii. Çünkü Tomb Raider'ın ne olduğunu bile bilmiyorlar. Ama Tomb Raider'ı ilk oyunundan beri, Playstation 1'den beri oynayan bizler için Tomb Raider'ın, konsol oyunlarının kraliçesi olan, mihenk taşı olan bu oyunun PS4'e gelmemesi Sony için, Playstation için rezalet, utanması gereken bir durum olacaktır. Timed Exc. olursa bir nevi kabullenirim, diğer türlü, tamamen Exc. olursa Sony'nin çok çok çok büyük başarısızlığı, utanması gereken bir durum olarak görürüm bunu. Microsoft'un ise harika bir başarısı olur bu.

Hiç öyle fanboy laflarına girmeyin. Tomb Raider konsol oyunlarının mihenk taşıdır, öyle olmuştur, öyle de olacaktır. Yeni nesil hangi oyun gelirse gelsin, Tomb Raider'ın yeri her zaman başkadır.

Ben de çok üzüldüm dostum, uncharted var kim takar TR'yi gibi saçma sapan bir mantık olabilir mi ? ikisi aynı şeymiş gibi davranmak nedendir? İkisi de güzel oyun ikisini de oynamak isterim. Ama Sony'i suçlamakta yanılıyorsun, suçlu ne sony ne de ms, suçlu bariz bir şekilde, ps4'te satınca da kazanacağı çuvalla para uğruna PS4 ve PC sahibi sevenlerini , hayranlarını üzen Square enikleri dir, MS'tun yaptığı yanlış tabiki ama sonuçta onlarda rakiplerinin en az 5 milyon gerisindeler ve daha 9 ay oldu, korkudan köşeye sıkışmış kedi gibi saçma sapan hareketler yapmak onlara serbest. Ama SE bunu playstation kullanan hayranlarına yaparak mallığını ispat etmiştir.

• Exclusive veya time exclusive, iki şirket arasında bir ticari anlaşma sonuçta, Sony'i bağlayan herhangi bir durum yok.

Her oyun şirketi gelip Sony'e, Microsoft bize özel olsun diye para öneriyor sizden de teklif gelmezse Microsoft'a yöneliyoruz derse çok abzürt bir durum ortaya çıkmaz mı?

Oldu o zaman herkes Sony'nin gözünü korkutup el altından para alsın, sonra Microsoft'la kırışırlar.

Microsoft'un exclusive çalma(genelde time ex) gibi bir huyu var, para oldu mu yapıyor adamlar. Üzerinde durulacak yegane bir konu olmamalı.
  • Büyük bir Tomb Raider fanı olarak ve bu tarz hazine avcıları konulu filmlerin, oyunların hastası olarak, yeni TR'ın PS4'e gelmemesine en çok üzülenlerden biriyimdir, ama sırf bu yüzden ona giydirmek olmaz.

Çünkü bana göre son çıkan Tomb Raider, "Uncharted 2" haricinde serinin diğer oyunları olan 1 ve 3'den, bakın burayı tırnak içinde yazıyorum "KONU" açısından ve ana karakterin derinliği açısından çok daha iyiydi. Ve açıkcası Rise of the Tomb Raider'ın çok ama çok daha iyi bir oyun olucağından eminim fragmanı zaten bunu kanıtlar nitelikte.

Neyse aman sıkmayalım canımızı. Elbet gelecek PS4 ve Pc'ye.
  • Ey gidi günler...
    Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU)
  • bu resmen saçmalık.
  • Yahu siz haberleri nasıl okuyosunuz ? Sadece 1 sene sonra çıkacak. Hatta daha erken bile çıkabilir. Ne yaptıkları anlaşmanın süresi söylenmemiş ama en fazla 1 sene içinde PC ve PS4 ede çıkacaktır. X1 e özel felan değil.

Adamlar PS4 ü es geçerlermi hiç ? Miki bir dünya parayı sadece oyunu 1 seneye yakın geç çıkartılması için vermiş. Hatta yama + dlc li sürümün çıkacağına şüphem yok. İlk oyunda parayı kimden kazandıklarını unutmasınlar.

[bscfp=http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Tomb_Raider_PS4te_XOnei_Satislarda_ikiye_Katladi-49268.htm]
  • Bencede bu hatayı yapmazlar.
  • Beyler rahat olun, resmi açıklama Microsoft tarafından yapıldı. Oyun sadece 2015 tatil sezonu için timed exclusive olacak. 2015 tatil sezonu 3 ay filan sürüyor ve yılbaşında sona eriyor.
    Kısacası 2016'nın ilk aylarında oyun PS4'e gelecek. Microsoft sadece bir ali cengiz oyunu yapmaya çalıştı o kadar.
    Zaten açıklamada da '' Exclusive on Xbox One for 2015 Holiday Season '' deniyordu.

Buyrun resmi açıklama;

Eurogamer.net
    Microsoft confirms Rise of the Tomb Raider Xbox exclusivity deal "has a duration"
    http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-13-microsoft-confirms-rise-of-the-tomb-raider-xbox-exclusivity-deal-has-a-duration

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    evet resmi açıklamaya göre, anlaşma bitiminde PS4 ve PC'ye geliyor.

---

Last night, during its Gamescom press conference, Microsoft and Square Enix made the surprise announcement that Rise of the Tomb Raider would launch holiday 2015 exclusively on Xbox. That, Spencer confirmed, means Xbox One and Xbox 360.

Spencer's comments confirm Square Enix, owner of Tomb Raider developer Crystal Dynamics, is free to do whatever it wants with the game and the franchise after the exclusivity deal ends, including releasing it on other platforms.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Ağustos 2014; 16:59:45 >
  • Gerçekten bir efsanenin içine nasıl edilir MS ve CD bize gösterdi. Geçte olsa gelmesi tarafındayım. Tamda yeni nesilde PS4'e geçecekken bu haber beni çok üzdü.

• Açıklamayı okudum şimdi Microsoft ile yaptykları anlaşmanın bir sınırı varmış bu da Holiday season bitince PS4 ve PC için çıkış tarihi verilecek demek oluyor.

adamlar oyuncu kiralar gibi oyunu bir kaç aylığına Xbox Exclusive yapmışlar Microsoft harbiden gerizekalı. yaptıkları anlaşmadan sağlamaya çalıştıkları çıkar şu;

Şimdi böyle 2015 holiday season exclusive diyince, araştırma yapmayan oyuncular doğal olarak aa oyun Exclusive olmuş diyip mecbur XboxOne almak zorunda kalacaklar, bu satışlarımızda hafiften artışa sebep olacak şeklinde düşünmüşler. Bana göre inanılmaz saçma bir marketting taktiği, kokusu çıktı hemen yani ne gerek var böyle basitleşmeye koskoca Microsoftsun arkadaş. Neyse Ign falan limited time exclusive diye haberi basarlar ana sayfada bir süre sonra herkesin haberi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 13 Ağustos 2014; 17:26:56 >
  • Rahat olun, gelecek tabi ki de PS3 / PS4 ve PC'ye de.

Resmi kanallardan onaylandı zaten.
  • Holiday season dediği kasımın son günü başlar yeni yılın ilk günü biter.Yani 60 günlük bir süre.Microsoft yine baltayı taşa vurmuş bu yaptıkları hamle çok açık Sony'nin MC üzerinde kurduğu iktidarın göstergesi.
  • Bir devam oyununu hangi akla hizmet konsola exclusive olarak çıkartırsın aklım almıyor, aynısı daha önce GeOW serisinde de yapıldı
  • Dun ilk aciklama geldiginden beri anlatmaya calisiyorum ama bosunaymis. Phil Spencer bile 2015 sonuna kadar diyor, anlasma bitince diger platformlara da cikacak diyor ama bizim forumun xbox cilari inanamiyor.

Arkadas dun iddiaya girmisti 3 oyununa mis gibi geliyor oyunlarim...

• Rise of the Tomb Raider'ın Xbox Anlaşmasının Süresi Varmış

Yeni nesil konsollarla birlikte hem Microsoft, hem de Sony kanadında 'Timed Exclusive' anlaşmalarını görür olduk. Görünüşe göre geçtiğimiz gün Microsoft cephesinden gelen Tomb Raider haberi de bu anlaşmalardan birine dahilmiş.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün Microsoft Gamescom konferansında Rise of the Tomb Raider'ın 2015 tatil sezonunda Xbox konsollarına özel çıkacağını açıklamıştı. Daha sonrasında Crystal Dynamics ekibi yayınladığı bir metinle beraber durumu onaylamıştı. Şimdi ise Xbox patronu Phil Spencer, diğer platformdaki oyuncuları mutlu edecek bir açıklama yaptı.

Yaptığı açıklamada Spencer, "İnsanların bana Rise of the Tomb Raider'ın diğer platformlara gelip gelmeyeceğini sorması garip. Çünkü bunun benle alakası yok. Haklarına sahip olmadığımız oyun hakkında konuşmak benim işim değil. Crystal Dynamics ve Square Enix ile iyi bir ilişkimiz var. Onlarla süresi olan bir anlaşma yaptık. Ancak bu, markayı tamamen satın aldığımız anlamına gelmiyor. Tıpkı Dead Rising ve Ryse gibi, ilerde nelerin yaşanacağına firmaların kendisi karar verecektir." sözlerine yer verdi.

www.bolumsonucanavari.com
    Rise of the Tomb Raider'ın Xbox Anlaşmasının Süresi Varmış
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rise_of_the_Tomb_Raiderin_Xbox_Anlasmasinin_Suresi_Varmis-66102.htm

• Xbox fanboyları boşuna gaza geldi. en önemlisi ise, XBOX kendi kepazeliğiyle kaldı ve itibarını düşürdü. firmanın ciddiyeti kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Ağustos 2014; 18:27:49 >
  • Ben de biraz önce Kotaku'da okudum. Güzel haber. Zaman önemli değil. Gelsin yeter.
  • Oyle yorumlar yapmisiniz ki arkadaslar sanki Microsoft gerizekali sekilde oyun yapimcisi ile anlasmis oyun yapimcisi da cakallik yapip Microsoft'dan para koparma pesinde. Zaten adamlar bu anlasmlari yaparken her sey gramina kadar belli yapiyorlar. Microsoft gayet de guzel hamle yapti. Bu kadar konusmayi populeriteyi reklam ile yapamazdi uzerine de time exclusive Tomb Raider... Fifa 15'de de mesela su Legend modu exclusive olayi vardi mesela.. Onun da icerigi sonradan ortaya cikti. Paraya bakar bu isler kimse hayrina is yapmaz. Dun oyun PS4'e ayni sekilde duyurulsaydi sanki Xbox tarafi ile dalga gecilmeyecek gibiydi konusuluyor..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.