Şimdi Ara

Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
13
Favori
28.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaz sonuna kadar Xbox EXC kalacak diyorlar ?
  • Yalan yok, üzüldüm. Tomb Raider gibi kült bir oyunun, yıllardır neredeyse her platforma çıkmış bir oyun serisinin exclusive olması oyuncular açısından kötü bir gelişme. Ama günümüz ticari koşullarında bu tip hareketleri sıkça görmeye devam edeceğiz.
  • Parayı basan düdüğü çaldı bir nevi. Tomb Raider yerine yeni bir serinin exc olmasını tercih ederdim.
  • Oyunlar bu kadar masraflı bir hale gelmişken, yapımcılar satışlardan memnun değilken; multiplatform çalışan bir firmanın özel oyun yapması çok ironik. MS ciddi anlamda para vermiş olması lazım, yoksa kaybeden CD olur. Tabii işin bir diğer yanı da PS4'de U4 gerçeğinin oluşu, boynuzun kulağı geçtiği bir ortamda TR ismi Uncharted sayesinde tekrar yükselişe geçti ve U4 varken de kimse TR'yi listenin üst sırasına koymaz.
  • Uncharted daha kaliteli fakat Uncharted yokken Tomb Raider vardı ve serinin hayranı çok o yüzden ps4 için kim ne derse desin büyük kayıp ama ben time ex olacağını düşüüyorum ilerleyen yıllarda gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 12 Ağustos 2014; 18:02:40 >
  • Beyler, Neogaf'da da aynı şey söyleniyor. Exclusive for 2015 Holiday Season diyorlar. Muhtemelen 6 aylık bir süreç sadece.

Zaten Timed Exclusive olmasa, Microsoft bağır çağır hayır PS4'e çıkmayacak derdi. Adamların ağzını bıçak açmıyor. Square Enix'de bir şey söylemiyor. Rahat olun sadece timed Exc
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Oyunlar bu kadar masraflı bir hale gelmişken, yapımcılar satışlardan memnun değilken; multiplatform çalışan bir firmanın özel oyun yapması çok ironik. MS ciddi anlamda para vermiş olması lazım, yoksa kaybeden CD olur. Tabii işin bir diğer yanı da PS4'de U4 gerçeğinin oluşu, boynuzun kulağı geçtiği bir ortamda TR ismi Uncharted sayesinde tekrar yükselişe geçti ve U4 varken de kimse TR'yi listenin üst sırasına koymaz.

Uncharted ile mi gecti. Ortada Uncharted yokken, Tomb Raider vardi. Playstation 1 ve 2'nda az oynamadim ama Uncharted, Tomb Raider'dan daha iyi bir oyun o ayri bir konu.
  • Bu konuyu xbox bölümüne taşıyabilirsiniz artık ne yalan söyleyim hiç üzülmedim aslanlar gibi uncharted'mız var
  • Adamlar gitmiş GTA V ten sonra en çok beklediğim ve beni heyecanlandıran oyunu Xbox exclusive yapmış !!! Ağlamak istiyorum
  • Tomb Raider 2013, UC2-3'ten, oynanış anlamında çok daha zengindi (rpg ögeleri. Silah-kit çeşidi, geliştirme şekli ve oyuna yedirilişi).

Ancak Last of Us'tan sonra, UC4'ün de çok zengin olacağına eminim. Tomb Raider'ı aratmayacaktır.
  • timed exclusivedir arkadaşlar o eninde sonunda diğer platformlara çıkar
  • Suanki PS4 kullanicilari

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Oyunlar bu kadar masraflı bir hale gelmişken, yapımcılar satışlardan memnun değilken; multiplatform çalışan bir firmanın özel oyun yapması çok ironik. MS ciddi anlamda para vermiş olması lazım, yoksa kaybeden CD olur. Tabii işin bir diğer yanı da PS4'de U4 gerçeğinin oluşu, boynuzun kulağı geçtiği bir ortamda TR ismi Uncharted sayesinde tekrar yükselişe geçti ve U4 varken de kimse TR'yi listenin üst sırasına koymaz.

Uncharted ile mi gecti. Ortada Uncharted yokken, Tomb Raider vardi. Playstation 1 ve 2'nda az oynamadim ama Uncharted, Tomb Raider'dan daha iyi bir oyun o ayri bir konu.

Bu yokken o vardı, o varken bu yoktu gibi laflar hiç bir anlam ifade etmiyor. TR markası uzunca bir vakittir raflarda unutulmuş tozlu kitaplar gibiydi. TR'ın tüm oynanış dinamikleri Uncharted üzerinden revize edilerek, yeniden görüceye çıktı ve hali ile beğenildi. Bunu tartışmanın bir lüzumu yok, Uncharted çıtayı yükseltti ve şu anda TR onu takip ediyor.

• Yanlız oyunun Xbox360 ve Xbox One için özel olması da sıkıntılı bir durum. Sadece yeni nesle özel bir Tomb Raider olsaydı daha iyi olurdu, eski neslin standartını yakalayabilmek için oyunun kalitesinden ödün verilecek haliyle. AC:Unity ve Batman:Arkham Knight'ı sırf yeni nesle özel olduğu için insana çok ayrı bir beklenti katıyor mesela. Batman'in kalitesinden zaten şüphemiz yok da, AC'nin adı çıkmasına rağmen yeni nesle özel gelicek diye beklentim oldukça yüksek.. (720p haberlerine rağmen)
  • quote:

Suanki PS4 kullanicilari

/>

Ps konusunda neden sürekli Xbox ile ilgili şeyler paylaşıyorsunuz acaba veya buradaki insanları tahrik etmeye çalışıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yanlız oyunun Xbox360 ve Xbox One için özel olması da sıkıntılı bir durum. Sadece yeni nesle özel bir Tomb Raider olsaydı daha iyi olurdu, eski neslin standartını yakalayabilmek için oyunun kalitesinden ödün verilecek haliyle. AC:Unity ve Batman:Arkham Knight'ı sırf yeni nesle özel olduğu için insana çok ayrı bir beklenti katıyor mesela. Batman'in kalitesinden zaten şüphemiz yok da, AC'nin adı çıkmasına rağmen yeni nesle özel gelicek diye beklentim oldukça yüksek.. (720p haberlerine rağmen)

Bence ayri ayri gelistirebilirler.
  • Celtic Warrior kullanıcısına yanıt
    Öyle olursa sıkıntı yok. Ama yeni neslin nimetlerinden faydalanıp, eski nesle entegre edemeyecekleri bir çok özellik olabilir. Bunların üstesinden gelebilirlerse ya birbirinden biraz farklı oyunlar ortaya çıkacak ya da ortasını bulmaya çalışacakları için yeni nesilden biraz ödün verilmiş bir oyun ortaya çıkacak. Umarım yeni neslin hakkını verebilirler
  • quote:

Suanki PS4 kullanicilari

/>

Dostum ileride nasıl olsa ps4'e 1080p Definitive edition olarak gelecektir kafanı yorma sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonHeart_06 -- 12 Ağustos 2014; 18:37:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PisObit

quote:

Suanki PS4 kullanicilari

/>

Dostum ileride nasıl olsa ps4'e 1080p Definitive edition olarak gelecektir kafanı yorma sen

Ben niye kafayi takiyim ? Oyunun PS'e gelip gelmeyecegi bile belli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Öyle olursa sıkıntı yok. Ama yeni neslin nimetlerinden faydalanıp, eski nesle entegre edemeyecekleri bir çok özellik olabilir. Bunların üstesinden gelebilirlerse ya birbirinden biraz farklı oyunlar ortaya çıkacak ya da ortasını bulmaya çalışacakları için yeni nesilden biraz ödün verilmiş bir oyun ortaya çıkacak. Umarım yeni neslin hakkını verebilirler

Umarim, oyle bir sey yapmazlar ama pek zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.