Şimdi Ara

Risen MU Online Season 9 Battlecore by İzmirlee (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Normalde hic yorum yapmam :) ama bu kaliteli oyunu es gecemicem bagimlilik yapiyor dikkat edin :) Risen mu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar güzel mi tasarlanır bir oyun. Özellikle dikkatimi çeken ve işime yarayacak olan bir sistem yapılmış offlevel. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Herkesi oyuna bekleriz. Yardimda bulunuruz. 》》》NesTew

• Bukadar insan yazmış :D biri exp kaç dememiş.. Hayret 1 tane de eleştiri yapan yok :D
    Uzun ömürler başarılar bu arada gerçekten iyi para harcanmış İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Özbay -- 25 Şubat 2016; 4:24:42 >
  • Oyunu daha ileri seviyeye taşımak için hiçbirşeyden kaçınmayan Risen Mu Ekibine teşekkür ediyorum. Tüm Player arkadaşları bekliyoRuz 😉👏🏻👏🏻

• cok sağlam bir sw en iyi emek harcanmış türk swsi diyebiliriz bu arada ismim delici yeni başlayanlara yardımcı olurum :)
  • Öncelikle merhaba . Exp sistemi hakkında detaylı bilgiyi postun açıklamalarında detaylı bir şekilde belirtmiştim fakat tekrar yazayım

Reset: 0-10: 100% exp (150x)
    Reset: 11-20: 80% exp (120x)
    Reset: 21-30: 60% exp (90x )
    Reset: 31-40: 50% exp (75x )
    Reset: 41-50: 40% exp (60x )
    Reset: 51-60: 30% exp (45x )
    Reset: 61-70: 20% exp (30x )
    Reset: 71-75: 10% exp (15x )

Eleştiri yapan olmamasının sebebi şu diye düşünüyorum illaki sistemimizi beğenmeyen dropları , expi , balance ayarlarını beğenmeyen illaki olacaktır fakat bizim artı yönümüz 7 /24 destek vermemiz . Ben ve GM lerim mümkün olduğunca cabuk sorunlarınızı halletmeye calısıyorlar. O an sorun halledilemesi bile not alınıp en kısa sürede çözüme ulaştırılıp tarafınıza bilgi veriliyor. Sorunu olan playerlarda sorunlarını çözümlendirdikleri için onlarda bizlere güzel yorumlarıyla destek çıkıyorlar :)

Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa facebook sayfamızdan yada forum üzerinden bizlere ulasabilirsiniz.

• bunda 4 yıl once yapmıs oldugumuz sistemi lutfen uygulamayın kimse birbirini kandırmasın gerek yok . LeGolaS
  • Bütün MuOnline sevdalısı arkadaşları bu güzel servere bekleriz :))
  • demo-mu D kullanıcısına yanıt
    4 sene önceki sistemden kastınız nedir anlayamadım?
  • BİLGİHANA SOR SÖYLER SANA
  • demo-mu D kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_11870963/tm.htm

Biz 9 sene önce buradaydık 4 sene öncesini cok hatırlamıyorum açıkcası. Fakat gidipde oyunu baştan yazcak değiliz. Mantıklı olan fikirleri servera uyguladık sadece.Sizi tanımam etmem fikirlerinizi bilmem. He bizim fikirlerimizi yapmaya çalışanlar illaki olacaktır ama fikirleri uygulayabilmeleri için önce 24 saatlik bir destek ekibine ihtiyaçları olacak.Konuyu uzatmazsan sevinirim iyi aksamlar
  • Wow damardan girmis senden ii müslumcü olur :D
  • Elinize sağlık exp dinamik exp uygulaması güzel olmuş &CeLLaT&
  • yıllar yıllar sonra bi bakayım dedim yerel swler ne durumda diye buradaki yorumlari gorunce dayanamadm basladım 2-3 gun oldu baslayali bende cok begendim emegi gecenlere tsekkurler :)
  • eres35 E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler serverımıza hoşgeldiniz.Herhangi bir şikayet yada öneriniz olursa facebook sayfasından özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz.İyi oyunlar
  • Arkadaşlar oyunu indirdim launcher patch de attı ama oyuna girince oyuncu ismi ve chatteki yazılar sadece kare olarak gözüküyor bunun çözümü nasıl halledemedim
  • yamack Y kullanıcısına yanıt
    Clientin içerisindeki ARIALUNI dosyayı kopyalayıp DENETİM MASASI/YAZI TİPLERİ klasörünün içine kopyalamanız halinde sorununuz düzelecektir.

Risen MU Online Season 9 Battlecore by İzmirlee

Risen MU Online Season 9 Battlecore by İzmirlee

• Sağol işe yaradı
  • game client version is not valid for actual server disconnecting

oyundan atıyor bu hatayı veriyor bilen varmı
  • mazlumfirari kullanıcısına yanıt
    Oyunu main ile değil de RisenMu.exe ile aç.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.