Şimdi Ara

Rising Force Türkiye Sunucusu Kapanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.equilibriumgaming.com/downloads.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isadami34 -- 10 Kasım 2010; 20:59:32 >
  • global de eu da olan bir server var mı? north america olarak görünüyor, language de. eu ile alakalı bişey bulamadım. playrf.com dan indireceğimiz de, dil seçeneklerindeki north america seçeneği olmalı diye düşündüm öyle mi?
  • bende aynı düşünüyorum senınle , north america hariçi yok orada ingilizce server..
    NOrth amerika da h ackten gecılmıyormus party time dedıgıne göre..
    Ben EQG indiriyorum.. bakalım nası durumlar orada
  • EQG de cash shop yoktur umarım? kaç x exp geliyor eqg de?
  • Bende sızler gıbı hala sok olmus durumdayım. Sabah kalktıgımda ofısten bır arkadasıma yazdım sıralama ne bı haber ver dedım ızın gunumdu. Maılıne bak sıralamayı gorursun dedı bır baktım 15 ınde server kapanıyor. Ben boyle bır sacmalık gormedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

EQG de cash shop yoktur umarım? kaç x exp geliyor eqg de?

100x server ama rateler diğer 100x serverlerden düşük gibi... Yani hemen 2 günde 65 olduğun serverlerden değil... En az 2 hafta adam gibi kasman gerekiyor 65 için belkide daha fazla :) PTler skiller GM olarak başlamıyorsun yani official tadını verir

Cash shop var ama vote shop :) Oy veriyorsun puan geliyor ama merak etme donate item olarak sadece iyi DA set var onun haricinde 65+4 intler var donate olarak. Güçlü itemler göreceksin onlar serverin eskiliğinden kaynaklanıyor elde etmesi zor itemler Başlarsanız Bell açın :D 61lvl zerkerim var

• Ben güzel bir yer de bell olarak başlamak istiyorum. Herhangi bir tavsiyesi olan varsa önerilere açığım.
  • Ya JaconBellato vardı ilk zamanlarda hep imrenmiştim adamın charını bell açıp gun tutmak ister canım yine de ortama uyarım. private serverda bu özel oklar, beam ler fire water misali ucuz mudur ne haldedir ortam?
  • Fiyat aynı sanırım ama sonuçta droplar ve satma katsayısı yüksek :)
  • Şaşırdım desem yalan olur. İlk rftr söylentileri çıktığında böyle bir sonu ima etmiş ve söylemiştim. Tek üzüldüğüm nokta var o da garyo ve diğer samimi olduğumuz arkadaşlarla tr tabanlı bir rf aşkını yaşayamamak. RF keşke bu kadar aç gözlü ve ticari düşünceden yoksun bir şirket çatısı altında olmasaydı.

RF BÖYLE BİR ŞİRKETİ HAK ETMİYOR!

Offical rf ye önümüzdeki günlerde tekrar bakacağım geçen yaza kıyasla biraz olsun kalabalıklaştıysa kaldığım yerden oynamaya devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 10 Kasım 2010; 23:35:55 >
  • Sıze destek olabılecegım artık herhangı bır konu kalmdı . Eger kalbını kırdıgım ters konustugum ve var ıse gercekkten herkez hakkını helal etsın. Stres altında oldugumuzdan pekde anlayıslı olamayabılıyorum. Bu arada Gm nıckım Sgunow...
  • EQG yi indirdim, akşam a başlarım, EQG de açacak olanlar hangi ırkta açacağını yazarsa takılabiliriz.
  • 4 yıldır bu oyunu oynayan biri olarak resmi sunucuların en fazla 1 yıl ayakta kaldıklarını gördüm. Ancak Türkiye sunucusunun daha open betada 2. haftasını doldurmadan kapatması beni şok etti. Global serverda da CCR'den kaynaklı yaşadığım sorunlardan sonra CCR şirketine ve yaptığı oyunlara güvenim kalmadığından dolayı oyunu tamamen bırakıyorum. Global serverdaki hesaplarımdan satın almak isteyen olursa satabilirim. Company of Heroes Tales of Valor 35 TL'ye düşmüş. O paketi alıp kaldığım yerden COH oynamaya devam edeceğim. Herkese iyi oyunlar.

Link:http://www.aralgame.com/asp/product/1548/COMPANY-OF-HEROES-TALES-OF-VALOR

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

EQG yi indirdim, akşam a başlarım, EQG de açacak olanlar hangi ırkta açacağını yazarsa takılabiliriz.

EQGde Bell aç bence ayrıca siteden oy ver beginner set al Ben kurbana gelirim 61lvl zerkerim var 55 olursan yardımcı olurum party bulma konusunda :)

Para konusuna gelirsek doplar fena değil ve 1 stack gli 7m ediyor diye hatırlıyorum 1 gün esaslı bir farm yapsanız 500m+ paranız olur Ben genelde ticaret yaptım alım satım işleri farmla pek alakam olmaz çok sıkıcı gelir bana :D

• Ben de şu anda EQB kurulumu yapıyorum ama yarın başlarım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

4 yıldır bu oyunu oynayan biri olarak resmi sunucuların en fazla 1 yıl ayakta kaldıklarını gördüm. Ancak Türkiye sunucusunun daha open betada 2. haftasını doldurmadan kapatması beni şok etti. Global serverda da CCR'den kaynaklı yaşadığım sorunlardan sonra CCR şirketine ve yaptığı oyunlara güvenim kalmadığından dolayı oyunu tamamen bırakıyorum. Global serverdaki hesaplarımdan satın almak isteyen olursa satabilirim. Company of Heroes Tales of Valor 35 TL'ye düşmüş. O paketi alıp kaldığım yerden COH oynamaya devam edeceğim. Herkese iyi oyunlar.

Link:http://www.aralgame.com/asp/product/1548/COMPANY-OF-HEROES-TALES-OF-VALOR

Sana iyi oyunlar :) Umarım daha iyi bir firma RF serveri açar ve tekrar beraber oynama fırsatı buluruz...

Another bende yarın başlarım gibiŞuan kuruyorum oyunu :D

• a benim uyanık rf online yetkililerim yahu 2 haftada sen ne kadar oyuncu bekliyosun be
    ya airrivals ve metin2 gibi dandik oyunlar bile senelerdir açık
    hadi metin2 kucuruları türk
    ama airrivals oyunun kurucuları koreli ve adamlar türkiye serverini az oyuncu varken bile kapamamışlar
    yahu siz ne bekliyoduz en az 1 sene oyun açık olmadan 2 hafta içinde böle bi karar verilirmi ya
    biz rf yi seviyoz diye 2 hafta gece gündüz kastık emek verdik
    hani rf online bedava oyundu hep öle ilanlar yaptınız
    demek ki bütün amacınız paradaymış
    madem aklın parada bedava oyun diye ilan vermicen
    yeteri kadar oyuncuya ulaşılmazsa kapanıcanıda söliceksin
    ben böle rezillik görmedim ya böle rezillik görmedim
    hani ücretsizdi bu oyun hani ?
    madem ücretsiz kapatamazsın arkadaşım kapatamazsın
    ama kapadığına göre siz yalancısınız yalancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewNowa -- 11 Kasım 2010; 20:05:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

RF On-Line diğer MMORPG'lerin aksine resmi sunucularının güvensizliği ve en fazla 1 yıl sonra kapanması ile ünlü olan bir oyun haline geldi. Şahsen daha dün 75 TL'lik cash almıştım. Bu CCR'ye son para kaptırışım. Bir daha CCR'nin yönetimindeki hiçbir sunucuda oyuna para yatırmam.

Sitede seni ilgilendiren maddeyi oku cashe verdiğin parayıda geri al garyo. Sonuçta kimse söğüşlenecek eleman değil burda.

2 kere mesaj attım hala cevap yok cahsleri geri vermiyorlar bence yada umurlarında bile değil...

• Arkadaşlar 4-5 ay önce burda herkeze serverin çok fazla açık kalmıyacağını birsüre sonra kapanacağını hatta codemasteri mumla arıcağınızı sölemiştim ama siz beni başta GM ler de olmak üzere topa tutmuştunuz. Hatta bensiz Tr sunucusunun daha zevkli olacağını ve bunun gibi saçma sapan şeylerle kendinizi avuttunuz CCR nin yönetim politikasını burdaki herkestenn kat ve kat iyi biliyorum o yüzden bu gördüğünüz ve yaşadıklarınız devede kulak kalır. Biraz düşünseniz Dünyanın en büyük oyun firmalarından 1 tanesi olan codemaster yıllar önce oyunu tamamen kapatmasının nedeni oyundan kar edememesi. Code master şu anda dünyanın en çok gelir kazandıran oyunlarının sahibidir. Benim anlamadığım Sizlersiniz bu oyun Us serverde oynayan türk sayısı 10 kişiyi geçmezken TR serverde sizi neyin ümitlendirdiğini hala anlamış değilim. Us serverden daha kalabalık olabileceğine nasıl inandınız onuda anlamadım diyelimki oyun 1 yıl sonra kapansaydı şu ankinden dhamı az yoksa dahamı fazla üzülücektiniz ? Diğer bi konu da şu ki bu oyun internet cafelerde de oynanacak bi oyun deil türkiyede 100 internet cafe warsa bunun en fazla 20 sinin donanımı bu oyuna elverişlidir kaldıki bu oyun internet cafede oynamaya da elverişli değildir. Son olarak bu oyun Metin 2 deil ki 80 lvl le kadar solo kasılsın. bu oyun Kore hariç bütün diğer sunucularda aynı problem yaşanmaktadır. Emin olun bu oyunu sırf Planet war pachi için oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn

Sıze destek olabılecegım artık herhangı bır konu kalmdı . Eger kalbını kırdıgım ters konustugum ve var ıse gercekkten herkez hakkını helal etsın. Stres altında oldugumuzdan pekde anlayıslı olamayabılıyorum. Bu arada Gm nıckım Sgunow...

asil siz GM`ler hakinizi bize hallal edin,,
    bu ayin 15inde kapanacagi duydugumda sok oldum herkez gibi.
    artik ne diyem,, can sagligi.
    bu arada garyo/ferdi sizi kirdiysam hakimi hellal edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NLX1 -- 12 Kasım 2010; 2:36:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.