Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
228.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bu obye geçince client deişcekmi deişcekse şimdi indirmiyim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeeMTR

LOtar banna dırek bır link verebılırmıısn acc ıcın ben alıyorum normal playrf sıtesınde online oluyorum ama oyuna gıremıorum bu kadar becerıksızlık olmaz dıye dsuunuyorum... yardımcı olursan sevınırım..

Adres aşşağıda fakat site çok yawaş açılıyor. Belki ondan sorun yaşıyor olabilirsin bilemem ama istediğin bişey olursa yardımcı olabilirim...

Kayıt İşlemleri .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossa -- 5 Ocak 2009; 19:11:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

yaw bu obye geçince client deişcekmi deişcekse şimdi indirmiyim ben

Sanırsam değişmiyecek hocam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

yaw bu obye geçince client deişcekmi deişcekse şimdi indirmiyim ben

Open Beta olsa ne olacak... Full açılmadan indirmeyin. Bütün kasılan charlar silinecek. Boşa zaman kaybı...
  • Haklısın ama bazı şeyleri oyun açılınca öğrenip tekrar düzeltmek için çaba harcıyacığımıza şimdiden öğrenmek daha iyi derim

Her zaman size sormak yada sizi beklemek olmaz dimi ?
  • Bossa sen daha hiç rf oynamadıysan şimdiden indir öğrenmeye başla derim çünkü oyunda herzaman sana yardım edicek eleman bulman zor olur.
  • bornavali...
    Acc aldim ama ama oyunda kabul etmiyo..playrf sitesine login oluyorum ama bir turlu oyuna gıremıyorum bana tam acc alımı ıcın link verebilirmisin? speedmonster su an yardımcı oluyor ama onu yormadanda halletmek istiyorum...
  • 4 gündür cbye giremiyorum ilk gün girip 39 yaptığım striker ı 40 bile yapamadım zamanım olsa strikerı kasıp yeni skill gelmiş mi diye bakacağım ama yok ne yazık ki.Cb de 40+ striker kasan varsa yeni skill gelmiş mi bilgi verebilir mi ?
    @ZeeMTR
    Yorulmak ne demek vaktim olduğunca zevkle yardım ederim zaten yardım etmeyeceksek buraya girmenin bir anlamı da yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

Bossa sen daha hiç rf oynamadıysan şimdiden indir öğrenmeye başla derim çünkü oyunda herzaman sana yardım edicek eleman bulman zor olur.

Yok yaw o kadar da değil Oyun ilk açılmadan biz oyunu takip ediyorduk fakat hangi karakteri kasıcağımız konusunda 2kişi öyle kararsız kaldık ki anca bir warior'u 27'ye kadar kasıp baydım. Yanında bi ton karakter kasınca hep aynı şeyler bayıyo

Garyosavan'ı hatırlıyorum misalen ve LoTaR'ı da tanırım yine bu oyundan

Bide 3-5 LvL'de bir Dc alıyorum ya, deli oldum. Normal mi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossa -- 5 Ocak 2009; 22:39:29 >

• O Kadar Dc Alman Pek Normal Değil ..
    Ama Belki Serverdan Kaynaklanan Sorunlar Vardır?

@ZeeMTR

Mesaj Kutuna Bak Dostum..
    Yapamassan Yardımcı Oluruz..
  • Kayıtta Sorun Yaşayanlar İçin Küçük Bir Resimli Açıklama..(İhtiyaç Olmaya Bilir Ama Ben Ekleme Gereyi Duydum)

http://www.playrf.com/signin/signin.asp

Adresine Giriyoruz..

Daha Sonra..

1- Kullanıcı Adınızı Yazın ve
    Tıklayarak Doğruluğunu Kontrol Edin..

2- E-Mail Adresinizi Yazın ve
    Tıklayarak Doğruluğunu Kontrol Edin..

3-
    Linkine Tıklayarak E-Mail Adresinize Gelen Kodu Oradaki Boşkuğa Yazın ve
    Tıklayın

4- Şifrenizi Yazın
    5- Tekrar Şifrenizi Yazınız..
    6- Cinsiyetinizi Belirtin..
    7- Doğum Tarihiniz..
    8- İsim Soyisim
    9- Ülke
    10- Adresiniz.. (Sıkabilirsiniz Sanane Mah Banane sok 11/3)
    11- Şehir
    12- Semt
    13- Posta Kodunuz..
    14-
    Tıklayın ve Bitti...

http://img148.imageshack.us/my.php?image=kayt3mn7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoTaR -- 6 Ocak 2009; 2:24:22 >

• Heyt bea ....

Kahramanım benim
  • Eline saglik lotar ama bu acc alımı her oyunda aynıdır... Alım cok basıt alltta ekledıgın maıl de ayrıca sonradan verıye tesekkur mesagı bıle 2 ser kez geldi ama oyuna gıremıyorum :D neyseki simdi sppeed in acc ıle gırıyorum
  • bu cok normal galıba 5 dk bır dc yıyorum umarım bu normal ob da boyle olmaz...
  • Evet arkadaslar oyunu oynamak nasıp oldu ama sımdı de yurumek nasıp olur umarım oyun guzel herseyı anlatıyor ama DC DC DC DC sureklı DC yenırmı? Bu dirct ten mı kaynaklanıyo acaba yoksa serverda mı bırsey varrr
  • Ben cb nin ilk günü hiç dc olmadan bir 4 saat oynamışımdır sonradan olmuş olabilir bu dc olma durumları tekrar girip bir denemem lazım ben de dc oluyor muyum görmem için.Benim id ile girebildiğine göre senin idlerde bir problem vardı demek ki.Obde böyle olacağını sanmam çünkü eski serverda 500 kişi aynı anda aynı chip in çevresindeyken bile oyunda lag olmuyordu nerdeyse.Sadece pc'min kötü olmasından dolayı birazcık takılmalar oluyordu o da iyi bir pc ile çözülebilecek bir sorun.Yayınlayan firma yine CCR inc olduğundan eskisi gibi lag sız dc siz bir oyun olur inşallah.
  • Yok bu boyle olmucak valla asırı derecede dc yıyorum...acaba hich dan cıkıpo normal mı yapsam grafıklerii.. ?
    Speedmonster...
    Dedıgıın gıbıymıs kardesım saolasın ıngılızce mız var okumaya usenmısım ozur... bundan sonra oyunu ıncelıcem..Nasıl olsa mmorg larda eskı gozetmendım :D
    Bu arada bır skıll kasma olayı var burda da Gm mesela..Cabalda da oyleydı bırı bana tyo vermıstı 55 ken trans trans olmustum ve bu cok ısıme yaramıstı

Skıll olayını anlatıcak var mı ?
    Accerita Striker kasmak istiyorum
  • Striker skilleri çok basit.Çünkü striker launcher için 4 atack skilli(yeni eklenmediyse) kullanabiliyor .Ayrıca striker ın Range silahları ile kullanabildiği skilleri var.Launcher skillerini kasma gibi bi durum yok çünkü class skilleri.Range skileri ise (tam hatırlamıyorum ama 5 atack 7 buff olması lazım)kasılması gereken skiller.Skiller kullandıkça kasılıyor bu yüzden 40 level civarı pt kasarken skilleri de gmlemek en mantıklısı ama 30 levelde açılan expert skilleri için basic skill pt sinin 30 olması gerekli expert açıldıktan sonra da 40 levelda elite açmak için expert ve basic pt 50 olmalı.Aslında skill kasmak çok uğraş gerektirmiyor.En büyük uğraş gerektiren pt olayı.Striker a melee pt dışındaki tüm ptler gerekli hepsini kasmak da epey zaman alıyor.Striker pek skill kullanmayan bir karakter tipi.Zaten skillerinden 2 si kit le kullanılmıyor 1 i 30 ve 50 1 i 40 ve 50 kitlerinde kullanılıyor.Skillerin de cd süresi uzun olduğundan pek skill değilde düz vurarak pvp yapıyor ve kritik yerlerde zaten skill çok etkili bir karakter olmasını sağlıyor.Eğer ben çok skill kullanmak istiyorum debuff kullanmak istiyorum diyorsan cora veya bellato Mystic(Eski spituralistler artık mystic oldu)Classı sana daha uygun bir class Bu classlardan birini olmak istersen onlar hakkında da bilgi verebilirim.

Ekleme :Yanlış bilgi vermişim Striker level kasarken range skilleri kullanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedmonster -- 6 Ocak 2009; 18:29:15 >

• Saolasın su dc olayını da bır cozsem cok ıyı olcak bu oyun bu kadar kolay degildir umraım 55 olmak baya zormus dıye duydum 2 ay surebılıuormus aslında kısa ama olsun :D
    Speedmonster
    Ben accerita olmamim sebebi herkez bu tarafta baslıcak dıye buraya ogrenmek ıstedım...Su oyuna bır daha bakayım nıye dc atıyo
  • beyler open beta açılmadıgından tekrar warzoneye başladım size bi kaç ss gösterim :D belki ilginizi çeker

Boss Keserken Eq Dediğimiz Cm nin Bossudur. Benim En Sevdiğim Bossdur Yaklaşık 20 30 tane ignt ve favor düşer bi kişiye t4ler ve t3lerde düşer :D diğer itemler şansla ilgili ring amulet cape fln :D

http://img237.imageshack.us/img237/4565/resources0000bh6.jpg

Buda Bizim TEam şuan daha fazla kişiyiz tabi ama idare edin :D guildin 50 de 10u bu :D

http://img383.imageshack.us/img383/7800/neutrala0012tn3.jpg
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.