Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
228.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bu sefer Accretia Striker kasacam. Onu 50 yapınca Armor Rider açarım yine sabahlarım. :) Hem bu sefer evde iki PC var. Belki eş zamanlı bile kasabilirim. LOL! :P Eş zamanlı kasarsam bellatoda HC açarım yardımcı char.
  • Bu arada önemli bilgi Irklar Arası İtem Aktarılmaz kurnazlık yapıp bi karakterdeki iteminizi yere yapıp diger charla lootlayabilirim diyosanız ordada faka basıyonuz çünkü ırklar arası hiç bir şekilde item aktarımı olmaz biz bulmuştuk ban yedik :D onun için kimse hangi classı hangı ırka başlıyaağına karar vermeden drop yapmasın sonra çok üzülürsünüz strikerimde 25.20 2tane atack avolu amulet haybeye npc e sattım :D

bi soğuk su içersiniz :D

Garyosavan bende striker kasıcam napalım insan bildiği karakteri kasmalıkı adam akıllı oynuyabilsin sonra sıkılıp bırakmıyalım

GElenler varsa gelsin benim ırk Accaretia Class Striker

oyundaki nikimde SnatchTR olcak şimdiden söleyim ...... nolursa olsun değiştirmem classımı ırkımı.

GElicekler varsa bi sölesinde guild kurabilicezmi bi bakim.
  • Aynen, nick'im şimdilik bende kalsın fakat bende Acc - Punicher açıcam. Nasipse oynarık
  • Garyo sen yabancı memlekette yapmassn gel biz ar kasalm temiz temiz
  • Bizde 3 arkadaş balletoda başlıycaz daha öncede oynuyorduk benim karakterler : Daggeron ( 43 lvl berserker)
    MarjinaL ( 40 lvl Armor rider)
    ( 41 lvl Wizard)
  • Bellato Armor Rider hızlı kasarsan 48'e kadar çok zevkli, 49 olunca nooblar Red MAU yazıyor, herkes kaçıyor... 50 olunca yazamadan ölüyorlar. Ama onu kasmakta parçaları alacak parayı kasmakta çok zor. :( Ancak Solus'taki gibi bir guild denk gelirse kasabilirim. :) (Aegis Guildi, listede en düşük level 48'di.)

Rising Force yeni offical server!!

Rising Force yeni offical server!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 12 Ocak 2009; 16:05:34 >

• Evet arkadaşlar artık kendi bölümünüze sahipsiniz ve bu konuyu kitleyip ordan devam etmenizi rica ediyorum.

Ve Bölümünüze lütfen sahip çıkın. Hayırlı Olsun..

>>>http://forum.donanimhaber.com/forumid_561/tt.htm
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.