Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
228.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: speedmonster

lvl50 den sonra kasabilmek için görevleri yapmalısın.

eğer accaretia ırkındaysan diğer ırklarınkini bilmiyorum belki aynıdır.

ilk calliana archer kesiceksin 50 tane

Turncoast Striker

Turncoast Punisher

Turncoast Priest

Turncoast Holy

Sonra Bm ye gidiceksin ordada var 2 görevin isimleri aklıma gelmedi.

Sonra Oc ye gidip Red Haired Splinter Kesiceksin

Sonra Seal Görevi Var Ocde bi çiflik var içinde caption olan yaratığın hemen önünde Lucky Cupe diye bi ALet Var. Onu Kesip Sealleri Toplucaksın Sonraki Görevleri boşver Direk Gidip Level kasabilirsin Artık.
  • Birşey soracağım, bu 30 ve 50 LvL'deki class atlamalarını nasıl yapıyorduk ?
  • ilk başladııığımız haritada merdivenleri çıkıosun orda adamlar olucak :D ben öyle hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

quote:

Turncoast Striker

Turncoast Punisher

Turncoast Priest

Turncoast Holy

Sonra Seal Görevi Var Ocde bi çiflik var içinde caption olan yaratığın hemen önünde Lucky Cupe diye bi ALet Var. Onu Kesip Sealleri Toplucaksın Sonraki Görevleri boşver Direk Gidip Level kasabilirsin Artık.

calli ile tc3 arasında giant baba ve giant kur questi de var.

• quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

quote:

Turncoast Striker

Turncoast Punisher

Turncoast Priest

Turncoast Holy

calli ile tc3 arasında giant baba ve giant kur questi de var.

Eet öle bişeydi yapalı 6 ay oldu ben nedim :D

Bu arada Class açıcaksanız.

M tuşuna basın Bi + olcak ona basin Class Leader var o npcdir onun yanına gidip tiklayin ilk seçeneğe basin ne seçicekseniz orda seçin ve class seçimleri 30 50 arası değildir.

30-40 arasında olur.

• Bu dc olayını imkanı yok düzeltemezler. Fire guardan kaynaklandığını sanıyorum. Server laga girdiğinde hareketleri geç alıgılıyor. Sürekli maus tıklamasıylada saldırı veya speed tarzı birşeylerin olduğunu sanıp oyundan atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golimer -- 11 Ocak 2009; 1:23:46 >
  • beyler meraba,
    adım ömer eskiden CM server Lumende oynuyordum. Bu yeni CCR Global Serverda oynamayı düşünenler varmı? Irk farketmez kalabalık bir guild kurulacakmı? bilgilendirirseniz sevinirim
  • Valla open beta gelmeden girmek saten mantıksız ama oyunu bilmiyenler tabiki girip öğrensinler :D şimdiden çünkü sorda ilerde kimse yardımcı olmaz benim eski tecrubem budur.şimdiden level kasmayı değil oyunun temelini itemlerini görevlerini kolaylıklarını çözün sonra open beta geldiğinde noob olarak dolaşmak yerine durmadan pmlerin geldiği bi karaktere sahip olun :D bana Warzone51 de durmadan sir sir diyip duruyolar ki o kadar itemli archon var :D
  • Open beta için bi guild olusumu varmı peki? yoksa inglizce konusmaya devam mı?
  • Epey oynayacak var sanırım.Yapılan en son oylamada 20+ kişi vardı.Bu sayı 25 e ulaşır hatta geçer bile.Open beta henüz açılmadı 15 inde cb kapanacak duruma göre yeniden cb veya ob açılacak henüz dc sorununu çözmüş değiller 3 bir cb açılabilir.Ob için büyük ihtimalle bir guild kurulacaktır.Ben acc veya corada oynayacağım eğer bir guild kurulmazsa kurmayı düşünüyorum.Ama şu an için cb de bir türk guild yok.
  • Bende geçen sene başlamıştım RF ' Ye epeyce bir sürede oynadım. Yeniden açıldığında tekrar başlamak gibi bir düşüncem var. Şimdiden kim hangi ırkta char açacağını belirlese ve bizde yoğunluğa göre ırk seçsek güzel olucak..
  • Arkadaşlar ben eskiden oynardim ama bıraktim şimdi girdim ama anlamadım konuyu şimdi oyuna res mi geldi veya herkez yeniden mi başlıyo?Noluyo Biri açıklarsa sevinirim ?
  • evet eskisi kapandı....playrf var artık^^.......ben indirdim part olarak 3 ile 4 üncüde hata veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FA7906EE -- 11 Ocak 2009; 14:36:39 >
  • SAnırım Tek bellato açıcak benim Ben hangi class hangi ırk daha güçlüden yana zevk aldığım tarafta oynamayı yeğeliorm
  • şimdi oyun ne zaman açılıyor ?
  • Oyunun ne zaman açılacağı belli değil ama 15 ocakta 2.cb kapanıyor.Ben hala kararsızım hangi ırk olacağım konusunda.Striker Grazier ve AR arasında kaldım.Ob açıldığında karakteri yaratırken karar vereceğim gibi geliyor.

Değiştirme:Ne olmuş anlamadım 1 kilometre boşluk bırakmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedmonster -- 11 Ocak 2009; 21:43:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

SAnırım Tek bellato açıcak benim Ben hangi class hangi ırk daha güçlüden yana zevk aldığım tarafta oynamayı yeğeliorm

Bizde arkadaşmla birlikte tekrar bellato oynuyacaz beraber takılabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdwardElric -- 11 Ocak 2009; 18:36:46 >
  • tmm arkadaşlar sağolun bilgiler için ben oyuna başlıcam şimdi download edeyim mi yoksa ob yi bekliyimmi kotasizim
  • daha önce oynamadıysan bi dene bence. ya arkadaslar tamam anlıyorum zevk aldığınız ırkla oynamak istiyorsunuz ama bu oyunda bir birini anlayan bir kalabalık olmadıktan sonra o ırktanda alacağınız zevk sınırlı. ama herkesin tercihi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultimatepandapower

daha önce oynamadıysan bi dene bence. ya arkadaslar tamam anlıyorum zevk aldığınız ırkla oynamak istiyorsunuz ama bu oyunda bir birini anlayan bir kalabalık olmadıktan sonra o ırktanda alacağınız zevk sınırlı. ama herkesin tercihi

Ben inglzcede biliorm öle bi problemm olmaz ama tabi turklerle taklmak dha zevkli ancak accretia ırkından nefret ediorm oynarken hiç haz almıorm bikaç denedim olmadı olmadı

Bellato olcak arkadaşlar varmış gene bikaçtane zamanla coğalır heralde.

@lıılDevilDevlııl

download edebilirsin.Zaten ob açılınca farklı bi client indirmiyceksin sadece patch gelir.
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.