Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
228.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LoTaR

Server : Solus
    Nick : Lotar
    Level : 7
    Irk : Bellato / Warrior

Kasmaya devam ediyorum..sabaha kadar oyundayım..

+ olarak questleri yapmaya çalışıyorum ama çok güçlüler ve bulmakta zorlanıyorum internette buldum ama kordinat olarak L,9 g,2 vs.. vermişler ama haritada alfabetik kordinat yazmıyor ne yapmam lazım..

http://rf.mmosite.com/guide/map/bellato_hq.shtml
    bak bu yardımcı olur sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekrankarti

bu oyun gerçekten süpermiş.silkroadonline artık unutulur gibi.

silk road mı böle kaliteli oyunları ko,silkroad gibi para peşinde koşan yapımcıları olan dandik oyunlarla kıyaslamayn Gerek grafikleri gerek geniş dünyası gerek kendine has oyun sistemi,mükemmel pvpsi,birbirinden farklı güsel özelliklere sahip ırkları vs vs.Mmorpg seven herkez mutlaka denesin arkadaşlar ve mutlaka lvl 30-35 e kdr gelip oyunu biraz tanıyıp karar verin.Geliştirici codemasters zaten o yeter

• al bak buna 2 tane indirdim biri mmositeden indirdigimin aynısı patch diye indirdim o 1.07 gb öle bisi bakhttp://img263.imageshack.us/my.php?image=adasdajj5.jpg
  • LoTaR
    quest kordinatlarını nerden buldugunu verirsen cok sewinirim.

ya rf oynarken makina res atıyo cıldırcam format atıyorum artık .. zor gelio ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenciboy

LoTaR
    quest kordinatlarını nerden buldugunu verirsen cok sewinirim.

ya rf oynarken makina res atıyo cıldırcam format atıyorum artık .. zor gelio ama

Bellato Questler

http://rf.mmosite.com/guide/quest/bellato.shtml

Burdanda Haritalara Bakabilirsin..

http://rf.mmosite.com/guide/map/bellato_hq.shtml

• tşkr ler lotar

hadi hayırlısı format attım .. update leri bekliom artık sorun cıkmas heralde inş galba sanırsam
  • ya bendemi format atsam bıktım ya bende res atsa keske oyun acılmıyo
  • Valla arkadaşlar en temizi format atın üşenmeyin. =) oyunun setup dosyası 1.47 gb tır.Rehberdede belirttim bunun haricindekiler eski sürüm olablr dikkat edin.
  • m1ndfre4k Dediklerine ek Olarak Client kurulduktan sonra 10Dk süren küçük bir patch yapıyor..
  • ya beyler ben hurda pc de oynucam kassada napabilirim onda acıyo bide sword mu olim axe mi söleyin warior um solus ve bellato

sword oldumda kalimmi swordda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinaTo -- 9 Ocak 2008; 1:31:36 >
  • Benim Kendi Görüşüm Level 30 Olmadan Karakterlerin Ne Olacagını Kestirmek Zor Oyunuda Yeni Yeni Kavramaya Çalışıyorum Zaten..

Edit: Görüşüm Warriordan Yana :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoTaR -- 9 Ocak 2008; 2:03:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

ya beyler ben hurda pc de oynucam kassada napabilirim onda acıyo bide sword mu olim axe mi söleyin warior um solus ve bellato

sword oldumda kalimmi swordda

dostum ne seviosan onu ol aralarında fark olmuor pek skiller harici
  • Makinaya Restar Sorununun Nereden Geldiğini Anladım Kendim Bilgisayarım İçin Geçerli Olabilir..

Ekran Ayarlarını Full Yaptıgım Zaman Makinaya Restart Atıyor Ama En Düşük Seviyede Sorun Yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoTaR

Makinaya Restar Sorununun Nereden Geldiğini Anladım Kendim Bilgisayarım İçin Geçerli Olabilir..

Ekran Ayarlarını Full Yaptıgım Zaman Makinaya Restart Atıyor Ama En Düşük Seviyede Sorun Yok..

dostum bu sisteminin oyunu full oynatmaya yetmediğini gösterir.

Arkadaşlar reset problemi olanlar oyunun sistesinde minimum ve normal sistem özellikleri yazıyor.Ona göre yapın oyun ayarlarını.Luncher'ı açınca orda setup die bi şık görüceksiniz ordan oyunun özelliklerini düşürüp deneyin.
  • Benim Ekran Kartından Kaynaklanıyor Olabilir Diyecem Ama Clientteki Setuptan Ayarlama Yaptım Full Olarak Şimdi Sorun Yok..

Ekran Kartım Ati Bu Kartlar Ara Sıra Cozutuyor..
  • ARKADAŞLAR TÜM GÜN KASTIM VE SONUNDA LVL 30 OLDUM.ARTIK PSYPER OLDUM.SKİLLER GERÇEKTEN MÜTHİŞ.AMA BASİC SKİLLERRE GÖRE ÇOK YAVAŞ DOLUYORLAR.BU ARADA BİRAZDA MADEN KAZDIM. +3 ORA FALAN ÇIKTI.NE İŞE YARIYOR BİLMİYORUM.AMA SATAMIYORUM NPC LERE
  • bende başlamayı düşünüyorum daha önce lvl 40 a kadar kasmıştım sonra sıktı bıraktım fazla kişide yoktu türk olarak o yüzden eğer sizler ayrılmayacaksanız bende gelecem tabi daha iyisi çıkana kadar. Yanlız şu anda çoğunluk ne kasıyor ve hangi serverda tam olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: destanayhan

ARKADAŞLAR TÜM GÜN KASTIM VE SONUNDA LVL 30 OLDUM.ARTIK PSYPER OLDUM.SKİLLER GERÇEKTEN MÜTHİŞ.AMA BASİC SKİLLERRE GÖRE ÇOK YAVAŞ DOLUYORLAR.BU ARADA BİRAZDA MADEN KAZDIM. +3 ORA FALAN ÇIKTI.NE İŞE YARIYOR BİLMİYORUM.AMA SATAMIYORUM NPC LERE

99 tane yap auction dan sat. en karlası cok guzel para kazanırsın ben öyle 3-4 mil. yapmıstım kısa zamanda. :)
  • Çoğunluk Solus serverında Bellato ırkında.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.