Şimdi Ara

Risk Oyunu nasıl oynanır bilen anlatabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
34.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • görev kartları nasıl açık duruyor onu oyun içindeki 5 adama göstererek yapamazsınızki sizi oyun ondna bitmedi galiba
  • bizimde çözemediğimiz noktada tam burasıydı görev kartları bitene kadar oynanıyor galiba görevler açık ve net ortada kimin ne görevi yaptığını bilemiyorsun ama tahmin edebiliyorsun :)
  • Almayı düşünüyordum.Güzel bir oyun olduğunu ve sıkmadığını duydum.
  • kafa arkadaşlarla saatlerce oynanıp sıkmayacak bir oyun. karşılıklı rakiplerinizin stratejilerini çözmeye çalışıyorsunuz, kim hangi kıtaya ağırlık veriyor, ya da hangi rakibini bitirmeye çalışıyor ? oyunun gidişatına göre hedefleriniz doğrultusunda rakibinizle atıyorum 5 turn'lüğüne (oyunda böyle bir kural yok) dost olabilir ve birbirinize saldırmayabilirsiniz. ya da ben bu adamla bir oldum, hepinizi silicez ! de diyebilir ve diğer tüm arkadaşlarınızın kökünü kurutabilirsiniz. tabii sizin bu agresifliğinizi gören diğerleri de armut toplamayacak, ve ortaya daha keyifli bir oyun çıkacaktır. hayal gücünüze bağlı biraz

• Arkadaşlar; bu oyunu iyi bilen ve Bursa'da oturan arkadaş varmı aranızda, önemli...!!!
  • oyunun prospektüsünde anlatıldığı üzere , görev kartları açık konumlandırılıyor ve herkes görevleri yapmaya çalışıyor. görevi tamamlayan , görev kartını ortadan alıyor. ama görevin kazandırdığı hediyeler nasıl dağılıyort anlamış değilim. ayrıca bir turn ne zaman bitiyor bunun hakında da hiç bir bilgi yok prospektüste. yani sadece 1 kere mi saldırabiliyoruz? yenilene kadar mı saldırıyoruz?

Ayrıca savunan tarafın 1 , saldıran tarafın 3 asker varsa , savunan 6-5 , saldıran 6-5-4 attıysa ne oluyor? savunan rakibin 2 askerini yenmesine rağmen toprağı kaybetmiş mi oluyor yoksa tek askerle şehri savunabilmiş , ayrıyetten rakibin 2 bölük askerini öldürmüş mü oluyor. yoksa 3 bölük askerde gidiyor mu?.

söz gelimi , bir şehirde 3 askerimiz var ve savunma yapıyoruz. en fazla 2 bölükle savunma yapabildiğimiz için mi geride 1 bölüğümüz kalıyor , yoksa geride 1 tane bırakmak zorunda olduğumz için mi? yani 2 bölük varsa , 1 tanesiyle mi savunabilicez? eğer öyleyse ve kaybedersek , şehri mi kaybediyoruz , yoksa geride 1 tane kaldığı için kaybedilmemiş mi oluyor? yok öyle değilse , 3 bölüğümüzün en fazla 2 tanesiyle savunabiliyorsak , geride 1 tane kadlığı için , 3 bölük askerli bir şehir tek saldırıda feth edilemiyor mu?

bölge kartları ne halta yarıyor? bu kartları biriktirmemin bana ne gibi bir yararı olacak? açıklamalarda sadece destek güç olarak kullanılabileceği yazıyor. madem ki sadece destek güç alabiliyo , direk destek güç verilsin fetih sonunda. neden birde araya bölge kartı giriyor?

prospektüsü görseniz hak vereceksiniz. gerçekten berbat hazırlanmış. net olarak anlaşılmıyor. kopuk bir anlatım tarzı var. bilen biri olsa da sorsak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyyh -- 30 Ekim 2010; 0:20:56 >

• prospektüsü scan ediyorum , buraya koyucam

ahanda koyuyorum ; Risk oyunun orijinal , saçma prospektüsünün jpeg olarak taranmış , rar lanıp upload edilmiş vaziyette sunuyorum.
    tam olarak anlayan arkadaşlar , yukarıda soruduğum soruları yanıtlayabilirlerse sevinirim.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s15/xnem6e42/risk_manuel_TR___melyyh_DH.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyyh -- 29 Ekim 2010; 23:56:13 >
  • melyyh valla bende prospektüsten birşey anlamadım biz kendi kurallarımızı koyduk o şekilde oynuyoruz eski gizli hedef tarzı şeyler işte en azından zevk alıyoruz
  • prospektüsü tekrar upload ettim istek üzerine ;

http://hotfile.com/dl/126948871/5966d82/Risk_Prospektus.rar.html

• risk budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: drugs

risk budur

"bu" nedir?
  • Bu oyunu aldığımıza pişman olduk 1 ay bile oynamadık artık nerede bilmiyorum isteyen olursa makul bi fiyata satabiliriz. Tabi bulabilirsek
  • Risk 2 diye bi oyun var onu yükle istersen hala oynarım
  • PC üzerinden mi oynanıyor? O olabilir bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

[size=4]
     Risk Oyunu nasıl oynanır bilen anlatabilir mi?

Arkadaşlar dün aldık bu oyunu biraz oynadık ama tam çözemedik görevler neye göre dağılıyor onu anlayabilmiş değiliz bilenler varsa anlatabilir mi?

Önce içecekler ve atıştırmalıklar alınır.Gece 5 ,6 arkadaş yemek masası boşaltılır . Masaya oturulur ,en az 2 oyun oynanır .İlerleyen saatlerde sandalyeler yalan olur ayakta zarlar atılır... Kafalarda iyi olur çok pis satışlar olur

BOMBA OYUNDUR

• quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

[size=4]
     Risk Oyunu nasıl oynanır bilen anlatabilir mi?

Arkadaşlar dün aldık bu oyunu biraz oynadık ama tam çözemedik görevler neye göre dağılıyor onu anlayabilmiş değiliz bilenler varsa anlatabilir mi?

Önce içecekler ve atıştırmalıklar alınır.Gece 5 ,6 arkadaş yemek masası boşaltılır . Masaya oturulur ,en az 2 oyun oynanır .İlerleyen saatlerde sandalyeler yalan olur ayakta zarlar atılır... Kafalarda iyi olur çok pis satışlar olur

BOMBA OYUNDUR

En yakın arkadaşının bile Hitler'den faşist olabileceğini gözüne sokan oyundur.

• Burada çok güzel anlatılmış :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidd79 -- 22 Mayıs 2020; 22:32:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.