Şimdi Ara

Risklide olsa alinirmi iphone 5 16gb 890 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone 3g kullaniyorum su anda , iphone 3g arkasinda elma isareti olan ama hicbir ise yaramayan bir cihaz oldu (whatssapp vb. programlar artik hic desteklenmiyor ..... )

internette biraz ucuza iphone 5 arayislarina girdim . ve bu siteye denk geldim

www.google.com/search?q=google&rlz=1C1SFXN_enDE499DE500&aq=f&oq=go&sugexp=chrome,mod=18&sourceid=chrome&ie=UTF-8#hl=de&tbo=d&rlz=1C1SFXN_enDE499DE500&biw=1280&bih=711&sclient=psy-ab&q=http:%2F%2Fwww.ilancimiz.com%2Fdp%2Fsatilik-bb-porsche-p9981-nokia-n9-iphone-4s-64gb%2F+g%C3%BCvenlimi&oq=http:%2F%2Fwww.ilancimiz.com%2Fdp%2Fsatilik-bb-porsche-p9981-nokia-n9-iphone-4s-64gb%2F+g%C3%BCvenlimi&gs_l=serp.3...2105.8460.0.9458.16.14.0.0.0.0.1735.4327.7-2j1.3.0...0.0...1c.1.6vlpRiF27ZE&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.bGE&fp=d2854a3c4683b89a&bpcl=40096503

Satan eleman muhammad schadai diye bir eleman . 24 saat online service yazdigi icin ekledim messengerda konustuk . size konusmayi kopyaliyim .

Timur :

and how can i trust you , the iphone is very cheap . why ?

Muhammad :

yes we sell it so cheap because we are wholesales and all our products are in wholesales prices

Timur :

have you got an website an how can i be sure that the iphone arrives me
    ??

Muhammad :

Listen, i can understand you, but i want you to know that this is legitimate company, so you have nothing to worry about.

We have been into this trade since year 1995. my company have never treated any costumer bad, and we promise to treat your order perfectly. We definitely guarantee you that your order with us will be done smoothly and soundly.

Timur :

oke thank you i will contact you again in few days . can i ask your company name ?

Muhammad sagt:

We are registered company licensed under insurance plc approved by the government and everything we do is been monitored by the government.So, you are 100% sure of receiving the items within 48hours of confirmation, don't be scared you are dealing with the right company.

Durum boyle , turkce ceviri yapamadigim icin kusura bakmayin . iphone 5 i sordugumda 350 euro fiyat verdi arti 30 euro Fedex ile gonderim .

Ne diyosunuz , dolandiricilik mi yoksa bu , okadar acimki yeni bir iphone a riske giriyimmi bilmiyorum

Degerli yorumlarinizi bekliyorum ......

• Bu fiyata ancak Çin malını verirler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cope atacak paraniz varsa bulun bi ogrenci burs falan verin.

bu cihazin dunyanin heryerinde fiyati belli.650 dolardan 100 dolar asagi olsa jelatini kendim acmadiktan sonra yine inanmam guvenmem.

2 basit cumleye kanacaksaniz isiniz var bu hayatta , millet yuzyuze baktigi adama guvenmiyor yahu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 3 Ocak 2013; 1:12:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolandirci, dunyada en ucuz yerde bile bu telefon en assagi 1000 lira(defolu vs olanlar), ya calintidir eger gercekse ya da gorunusu iphoneumsu ici bambaska biseydir.

ozetle; uzak dur.

• Sirketin ismini sordugunuzda neden gevelemis ? Bence guvenmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt disindan iphone getirtemezsiniz. Gumrukte telefona el koyarlar. Ayrica bana hic guven vermedi bence bulasmayin

• Bu kadar ucuza alınabiliyorsa, siz seçilmiş kişi olmalısınız.. Bizler neden bu kadar şanslı değiliz acaba Bu cihazın en ucuz olduğu yer amerika, orda bile 650 dolarken bu elaman sanırım ucuza satıyor hayır yapmak için.. şimdi size mantıklı geliyorsa alışverişi gerçekleştirin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek kelime ile dolandirici.

1 kurus bile yollama!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.