Şimdi Ara

Ritalin ilacını kullanan varmı - Yasal uyuşturucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
28.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Arcatera

Ritalin kullanıyorum. Fazla kullanımı aynı uyuşturucu etkisi yapıyor (kokain-amfetamin). Tavsiye etmem doğru düzgün kullanın.

Doğruyu söylemek gerekirse yan etkileri uyuşturucuya benziyor o kadarYoksa kafa falan yaptığı yok.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19358772
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Ritalin kullanıyorum. Fazla kullanımı aynı uyuşturucu etkisi yapıyor (kokain-amfetamin). Tavsiye etmem doğru düzgün kullanın.

Doğruyu söylemek gerekirse yan etkileri uyuşturucuya benziyor o kadarYoksa kafa falan yaptığı yok.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19358772

Kafa yapıyor, yanlışın var

• konuyu hortlatıyorum bazı yollarla kafa yapar fakat ben ağızdan aldığımda uyku açması dışında bir fark göremiyorum iştahımı da kesmedi
  • Dostum zaman geçmiş konunun üstünden ama merak eden arkadaşlar için yardımcı olayım bari ,ben şuan concerta 54 mg kullanıyorum orta-yüksek arası bi doz ilacı kullandığım zamanlar azıma yemek girmiyo 12 saat bişey yemiyorum ama etkisi geçince yarın yokmuş gibi yemeğe saldırtıyo söyleyim doymak yetmiyo doysanda yiyosun öyle bişey sonra manyak gibi bişey yapıyor seni ya millete atarlanıyon felan ani çıkışların oluyo toplum içinde ,iplemiyosunda kimseyi değişik düşüncelere dalıp triplere giriyon felan fena bişey konuşasın gelmiyo ilacı kullanmayı kestikten 15-20 gün sonra etkisinden kurtuluyon söyleyim vücut depo ediyo heralde manyak hallerin devam ediyo yani aslına bakarsan insan olanın kullanacağı bişey değil merak etmenizi önermem alkol alın sigara felan için daha iyi her türlü merak etmeyin çünkü aradığınız kafayı yaşatmıcak ben sınav zamanı kullanıyom sadece şuan ve o bile fazla geliyo dikkat eksikliğinizi alıyor etkisi altındayken bir nevi limitless etkisi yapıyor beyinde aşırı düşünüyonuz herşeyi ama cins bi hale giriyonuz ortamda konuşmuyonuz dik dik bakıyosunuz arkadaş çevreniz tek tek dağılıyo hallerinizden uyarması kullanmayın yasadışı maddeler daha iyidir anlayana :D

• escape84 E kullanıcısına yanıt
    Hocam seni bir ömür manyak yapıyormu benim bir arkadaş liseden beri kullanıyo üni 2 de kullanınca manyak oluyo ama 15 20 gün sonra normalleşiyo dedigin gibi manyaklık devam etmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.