Şimdi Ara

ritim gitari yapamuyorum yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıldır gitar çaliyorum bi sorunum var ama kimse anlayamadi sornumu. Simdi ritim gitarı beceremiyorum yok yani ritim cikaramiyorum cikarsam bile calamiyorum napmaliyim kitabi falan varmi cevaplarinizi bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çalamıyorsun derken nasıl yani? Basit ritimleride mi çalamıyorsun yoksa karışık mı geliyo?
  • Örneğin en basitinden mi majör basıp AYAYA çalamıyor musun? Sorununu biraz daha açık anlatabilir misin? Akorları mı basmakta zorlanıyorsun, basıyorsun ama ses cızırtılı mı geliyor? Ritim çalamıyorum Kurs aldın mı / alıyor musun? Hocanla konuşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâlim -- 24 Ocak 2013; 18:17:28 >
  • Kurs aldim su an devam etmiyorum. Basit ritimleri yapiyorum sorunum mesela ben bi sarki dinledigimde sarkinin akorlarina bakip kuaktan ritim cikaramiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ByFusionxx

Kurs aldim su an devam etmiyorum. Basit ritimleri yapiyorum sorunum mesela ben bi sarki dinledigimde sarkinin akorlarina bakip kuaktan ritim cikaramiyorum

Zaten 5-6 temel ritim var. onları içeren şarkılar çal sürekli. kulagın zamanla alıscak ve bi bakmıssınki o ritimlerlerle calınan sarkıları pat diye tanıyor olucaksın.
    Sonra akorlar arası geçişlerde farklı ritimler olcak onlar şarkıyı daha güzellestircek falan filan
    Aşagıdaki şarkıda da güzel bi geçiş var: A G# G (00:11-00:13)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 24 Ocak 2013; 22:01:12 >

• Elektro gitarda falan degisiyo ama

• gitara yeni basladim , ritim gitar derslerine gecmedim daha o kadar zormu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.