Şimdi Ara

Rival ve Da arasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler maus tutuş şeklim Finger grip ve claw grip kullanabiliyorum Razer DA için palm tutulur dediler. Rivali finger yada claw tutmak mümkün mü ? Fps ağırlıklı moba oyuncusuyum. amacım tutuş şekline göre maus almak. maustan tam performans almak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

• Rival da DA da palm griptir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragBullGG

S.a beyler maus tutuş şeklim Finger grip ve claw grip kullanabiliyorum Razer DA için palm tutulur dediler. Rivali finger yada claw tutmak mümkün mü ? Fps ağırlıklı moba oyuncusuyum. amacım tutuş şekline göre maus almak. maustan tam performans almak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Reis ben de bu iki mouse arasında kalmıştım zamanında Sonra DA 2013 aldım ve çok memnunum. Rival ise çok büyük olduğu için almadım.Belki DA dan 2-3 cm daha uzun. Bilhassa FPS lerde büyük mouse rahat olmuyor. Palm finger olayına zaten girme çünkü her ikisi de palm grip.
    Ama sen MOBA oyuncusu isen bu mouse lar seni kesmez. Çünkü üzerlerindeki tuş sayısı çok az. Razer Naga yı düşünelirsin veya Logitech prometheus.

• Moba oyuncusum ve arada FPS oynarım, tercihim Deathadder Chroma oldu Naga, G502 ve Rival arasından. Moba Oyuncuları için Naga diye birşey yok, zira ben Makro kullanmayı sevmeyen bir insanım ve işim pek olmuyor. 2 tane tuş var Chroma'da benim için yeterli. Ayrıca Deathadder içlerindeki en rahat mouse. Kesinlikle öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler o zaman güzel bir claw grip maus söyleyebilrimisniz ? eller büyük claw grip şeklinde kullanacağım sağlam bir maus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.