Şimdi Ara

Rivatuner Statics Server Hatası !! Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bi süredir overclock yaparken filan kullanıyorum msi afterburner ile birlikte. Oyun içindeyken yandan rahatça kontrol edebiliyorum , hatta test videoları çekmeye başlamışken böyle bir hatayla karşılaşmaya başladım. Rivatuner hiç çalışmamaya başladı , "Tamam" dedikten sonra aralıksız bir şekilde aynı hata çıkmaya devam ediyor. İnternetten biraz araştırdım , programın dosyalarını tamamen silin hiçbir iz bırakmayın sonra tekrar yükleyin demişler ama denemediğim şey kalmadı.

Yardımlarınızı esirgemeyin

Rivatuner Statics Server Hatası !! Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bJonturk -- 18 Ekim 2017; 18:57:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rivatuner Statistics Server Hatası: Sorun Giderme

Rivatuner Statistics Server (RTSS), ekran kartı performansını izlemek için kullanılan bir yazılımdır. Ancak kullanıcılar bazen "RTSS Hatası" ile karşılaşmakta ve bu da yazılımın düzgün çalışmasını engelleyebilmektedir.

RTSS Hatasına Neden Olan Faktörler

RTSS Hatası çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Uygun olmayan RTSS sürümü
    • Diğer yazılımlarla çakışmalar
    • Yetersiz sistem kaynakları
    • Bozuk veya eksik dosyalar
    • Kötü amaçlı yazılım veya virüs bulaşması

RTSS Hatasını Giderme Adımları

RTSS Hatasını gidermek için şu adımları deneyebilirsin:

1. RTSS'nin En Son Sürümünü Yükle: RTSS'nin en son sürümünü resmi web sitesinden indir ve yükle.
    2. Diğer Yazılımlarla Çakışmaları Kontrol Et: arka planda çalışan diğer yazılımları kapat ve RTSS'yi tekrar çalıştır. Antivirus veya güvenlik duvarı yazılımı RTSS ile çakışabilir.
    3. Sistem Kaynaklarını Kontrol Et: RTSS'nin düzgün çalışması için yeterli RAM veya işlemci gücü olduğundan emin ol.
    4. Dosya Bütünlüğünü Kontrol Et: RTSS kurulum dizinindeki dosyaların bozuk veya eksik olup olmadığını kontrol et.
    5. Kötü Amaçlı Yazılım Taraması Yap: Kötü amaçlı yazılım veya virüsler RTSS hatasına neden olabilir. Sistemini bir kötü amaçlı yazılım tarayıcı ile tarayarak bu olasılığı ortadan kaldır.
    6. RTSS Ayarlarını Sıfırla: RTSS ayarlarını varsayılan değerlerine sıfırlamayı dene. Bu, sorunlu ayarları düzeltebilir.

Yukarıdaki adımları uygulamana rağmen hala RTSS Hatası alıyorsan, daha fazla bilgi için RTSS destek forumlarını veya resmi web sitesini ziyaret etmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Windows 10 güncellemelerinden sonra böyle oluyor bende çözemedim sanırım afterburner yeni bir patch çıkarana kadar böyle kalacak :/
  • Bilen birileri çıkmadı ya hayretler içindeyim
  • Bende de böyle oluyordu(w10) sil yükle yaptım bir kaç sefer de CCleaner'la temizlik falan yaptım ancak öyle oldu.
  • bJonturk kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapmayı denedinizmi ?

Ayrıca Afterburner 4.4 sürüme güncellemeyi deneyin.

http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html

http://www.guru3d.com/files-details/rtss-rivatuner-statistics-server-download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1300 -- 5 Kasım 2017; 21:42:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.