Şimdi Ara

Riven'e Üçlü Kuvvet Çıkılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EUW sunucusunda yüksek eloda sürekli takip ettiğim "Rüven" nickli bir Riven oyuncusu var, bazı maçlarda Üçlü Kuvvet itemini çıkıyor ve Üçlü Kuvvet çıktığı maçların kazanma oranı %100 fakat her maçta değilde 10 maçın 2 veya 3'ünde çıkıyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir, Riven oynarken ne gibi durumlarda Üçlü Kuvvet çıkılmalıdır?

• zevkine çıkıomuş sordum bende ekli arada duo girioz
  • arada troll build yapıyorum maç easy ise o zamana denk gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal rakipten üstün olduğu maçlarda çıkmıştır. Ya da karşısında özellikle olan şampiyon için çıkmıştır. İkisinden biri yani.
    Benim düşüncemi soracak olur isen büyük ihtimal pasifi için alıyor.
  • eaasy ise ben de karayel falan yapıyorum noob olduğum için. pasifi daha seri tüketmek için. prolar gibi fast combo yapamadığımdan
  • O kadar riven oynarim hic denemedim bi denemek lazim

• tamamen zevkine bağlı arada thaldrin de çıkıyor
  • eu nun en iyi riven oyuncusudur kendisi :)
  • Thaldirin geçen yayında üçlü aldı rivena. Bir şeyler anlatmıştı ama aklımda değil. Son yayınını açıp riven oynadığında izlersen itemi alırken anlatıyordu yanılmıyorsam.

• Thablion kullanıcısına yanıt
    zevkine aldım diyo
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Doğrudur O zaman arada bende aliyim zevkine

• Aslinda fena olmaz piriltiyla pasifi birleşince güzel hasar cikarabilir ama rivena cikilabilecek onca eşya varken ne zaman cikilabilir orasini bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

zevkine çıkıomuş sordum bende ekli arada duo girioz

he he yalan

edit: koçum bizi bebe mi sandın kandırmaya çalışıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernando -- 5 Kasım 2015; 19:31:06 >
  • Riven üçlü çar

• Ben cok cok kastiysam fantezi amacli cikiyodum bir ara. Pasifiyle fena olmadigini dusunuyorum, ama bir irelia kadar da verim alamazsin 3luden

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Büyük ihtimal rakipten üstün olduğu maçlarda çıkmıştır. Ya da karşısında özellikle olan şampiyon için çıkmıştır. İkisinden biri yani.
    Benim düşüncemi soracak olur isen büyük ihtimal pasifi için alıyor.

Pasifi olmasa niye alsin ki zaten Mr. Genius

Xdz

• üçlü kuvvet öyle mübarek bir item ki istisnasız her şampiyona alasım geliyor (hard ap'ler hariç) :) lakin aşırı pahalı ama değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

zevkine çıkıomuş sordum bende ekli arada duo girioz

qnq eüw çöptü hani sattın mı büzü!
  • Pasifi için olduğunu düşünüyorum bende. Diğer bir nedeni de Üçlü Kuvvet'ten gelen saldırı hızı ile daha hızlı Q kombosu yapılabiliyor ve bu pırıltının pasife verdiği ekstra hasar ile rakibin canını daha fazla yakabiliyoruz. Verdiğiniz bilgilendirici ve güzel cevaplar için ayrıca teşekkür ederim.
  • Yani Thaldrin veya rüven gibi oyuncular fast komboyu çok rahat yapabildikleri için ihtiyaçları yok bence. Ayrıca pahalı bir eşya çokda işine yaramıyor almaya değmez bence. Fakat sen ve takım çok öndeyse denenir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.