Şimdi Ara

Riven vs Jax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen riven oynuyorken karsima jax geldi.Ne yapsam adam beni eritti resmen e yi aciyor.Stun atip kaciyorum ama q skilim cok az vuruyordu.Ne yapmam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birşey yapamazsın senin counterin o def kal sadece.

Bu arada riveni counterlamak çok çok zor jax dışında.
  • 6level e kadar pasif farm yap arada dürt kaç sonra hydrayı çık ve1v1 de almama gibi bir imkanın yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookiee07

6level e kadar pasif farm yap arada dürt kaç sonra hydrayı çık ve1v1 de almama gibi bir imkanın yok

hihi
  • Karsima fiora geldigindede ezilmisti bayagi rivene ne kasmam lazim?
  • Aslında ezebilirsin o sana e açık atladığında e-q ile kaçarsın sonra girersin adama
  • Rivenla fioraya mı ezildin Jax için ise E açıp atlayınca E ile geri kaç damagei kalkana atsın sonra Q+W+AA ile üstüne git. Ancak 6 lvldan sonra jaxı kesmek için 6 lvldan önce en az 2 kill çıkartman lazım jaxtan.
  • onda E varken gireyim deme yoksa alman zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookiee07

6level e kadar pasif farm yap arada dürt kaç sonra hydrayı çık ve1v1 de almama gibi bir imkanın yok

Kanka ne içtin bizede yolla
    Ya da oyunu sil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

Rivenla fioraya mı ezildin Jax için ise E açıp atlayınca E ile geri kaç damagei kalkana atsın sonra Q+W+AA ile üstüne git. Ancak 6 lvldan sonra jaxı kesmek için 6 lvldan önce en az 2 kill çıkartman lazım jaxtan.

Fioraya bir baktım 129 damage var daha 4 level bende 79 damage?Nasıl ezilmiyim?
  • jax elinde kilic tutan herolari counterlar
  • Blöf yapıp E'sini kullanmasını sağla.
    Sonrasında işin kolay o oluşan 10 saniyelik aralıkta pasif oynamaya uğraşacaktır,o sırada öldürebilirsin özellikle 6 leveldan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehribar59

quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

Rivenla fioraya mı ezildin Jax için ise E açıp atlayınca E ile geri kaç damagei kalkana atsın sonra Q+W+AA ile üstüne git. Ancak 6 lvldan sonra jaxı kesmek için 6 lvldan önce en az 2 kill çıkartman lazım jaxtan.

Fioraya bir baktım 129 damage var daha 4 level bende 79 damage?Nasıl ezilmiyim?

hemen armor çıkmayı düşünsen ezilmezdin hatta direk thormail rushla.. kalıp build yapmayın artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.