Şimdi Ara

Rivenle çaldığım ibretlik baron.(walljump içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Promito

quote:

Orijinalden alıntı: swindler48

quote:

Orijinalden alıntı: Promito

Sen ibreklik çalmamşsında, lee sin ibretlik çaldırmış. Saintvicious v2.0

bu forumda herşey profesyonelce mi olmak zorunda ? Azıcık gülümsesin insanlar diye koydum o başlığı. İşiniz gücünüz konu baltalamak başka bildiğiniz hiçbirşey yok. Baktın ortada sana ters giden bişey var, olumsuz bişey var geri butonuna basacaksın, yada düzgün yapacaksın eleştirini.

bak bende insanlar biraz gülsün diye espri yaptım. Saintvicious v2.0 yazdım. Sende madem yorumumu beğenmedin geriye bassaydın. Hll qnq yazsam dahamı iyidi? Eleştirimde düzgün olmayan ne var onuda anlamış değilim.

bazen insanın ters bi zamanına denk gelebiliyor yorumunda ters bir şey yok, hatta çok da yerinde bir yorum junglerın yapması gereken en önemli olaylardan biri de daha ötesinde damage bulunmayan smite'ı son vuruş olarak baron ve dragona basmak

• Bende malzahar ile çaldıydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Bende malzahar ile çaldıydım

işte asıl hll qnq lafını hak eden insan
  • Tebrik ederim keşke toplu bir işlem olsaydı bu üstüne adamlarıda alırdınız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Tisikkirlir sipirmin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mapta karşı takım yoktu dedim barondadır leona sup oynuyordum ordalar mı diye ulti attım baron bana geldi wardda yoktu en iyi böyle çalmıştım
  • quote:

youtube.com/watch?v=IMa0w91Wp68 (umarim link sansurlenmemistir) maç baya kötüydü, 2v1 top oynamistim kata ve nasusa karsi, baya sinir olmuştum. Ama gittim ve wardsız baronu çaldım.
    Not: aslında güzel bir edit yapabilecek arkadaş varsa videoya ulasabilirim kendisine.
    Eğer olumsuz eleştiri yapacaksanızda, düzgün bir dille yapınki saygı duyayım.

charlessla view artırma hmm 301+ hmm
  • quote:

q ile mi , w ile mi çaldın? doğru söyle
  • Helal qnq .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrNightFury -- 20 Ağustos 2013; 14:08:01 >
  • Helal olsun
  • hll spr dvm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

quote:

q ile mi , w ile mi çaldın? doğru söyle

W attım gittim böyle arkasına bakmaz ve yürür sonra bir şey patlar ya öyle

• Helalin var birde ölmeyeydin bal kaymak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painter95

quote:

youtube.com/watch?v=IMa0w91Wp68 (umarim link sansurlenmemistir) maç baya kötüydü, 2v1 top oynamistim kata ve nasusa karsi, baya sinir olmuştum. Ama gittim ve wardsız baronu çaldım.
    Not: aslında güzel bir edit yapabilecek arkadaş varsa videoya ulasabilirim kendisine.

?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: painter95

quote:

?

bu yoldan bizde geçtik rahat ol

• Şaka mısın arkadaşım sen yol falan ? Youtube atarken otomatik goruntu iyilestirme vardı onu kullandım. Laflarına dikkat et bilip bilmeden konuşma oyunculuğuma laf ettirmem.

• quote:

Şaka mısın arkadaşım sen yol falan ? Youtube atarken otomatik goruntu iyilestirme vardı onu kullandım. Laflarına dikkat et bilip bilmeden konuşma oyunculuğuma laf ettirmem.

tebessüm ettim
  • Tebrikler.
  • Tesekkurler

• Smite erken atılmış falan ama, smite düzgün atıldığı takdirde çalmak mümkün değil zaten. Sonuç olarak güzel hareket, bir de girerken çıkamayacağına inanarak girmişsin yoksa çıkardın ve cidden efsane olurdu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.