Şimdi Ara

Rivenle çaldığım ibretlik baron.(walljump içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav onu bunu bırakında bu Q pbe de duvarlardan geçiyor.3.10 patch de geçmiyor.Atlamayı gayet biliyorum ama geçmiyor.Bende mi sorun var anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Yav onu bunu bırakında bu Q pbe de duvarlardan geçiyor.3.10 patch de geçmiyor.Atlamayı gayet biliyorum ama geçmiyor.Bende mi sorun var anlamadım ?

Sende sorun var. Bak ben atlıyorum videoda, west serveri buda pbe değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: swindler48

quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Yav onu bunu bırakında bu Q pbe de duvarlardan geçiyor.3.10 patch de geçmiyor.Atlamayı gayet biliyorum ama geçmiyor.Bende mi sorun var anlamadım ?

Sende sorun var. Bak ben atlıyorum videoda, west serveri buda pbe değil.

3.10 patch de atlıyosun yani.Akıl alacak gibi değil.
  • Bak riven duvar bazalinarak atlamiyor. Nidalee gibi degil yani duvarin uzunluguna bakilmiyor. Nidale tam olarak o baronun oldugu yerden (benik atladigim yerden atlayamiyor azdaha sagindan atlayabiliyor) diye biliyorum ki %90 oyle. Yani demek istedigim; duvarin uzunlugunu baz alarak atlamaya calisma, box box diye bi adam var streamer bi videosu vardi yarin bulursam atayim gerekli bilgiyi bulursun orda

• quote:

Orijinalden alıntı: adrenaline_68

kaziksle çalmıştım bende çalıp atlamıştım

Bnde alicam o zaman kaazix

• quote:

Orijinalden alıntı: swindler48

Bak riven duvar bazalinarak atlamiyor. Nidalee gibi degil yani duvarin uzunluguna bakilmiyor. Nidale tam olarak o baronun oldugu yerden (benik atladigim yerden atlayamiyor azdaha sagindan atlayabiliyor) diye biliyorum ki %90 oyle. Yani demek istedigim; duvarin uzunlugunu baz alarak atlamaya calisma, box box diye bi adam var streamer bi videosu vardi yarin bulursam atayim gerekli bilgiyi bulursun orda

Yok hocam ya.Kıl gibi duvarlardan atlayamıyorum ben.Cidden düzgün yapıyorum.Nehirin orda duvar olduğu tartışılacak kıl gibi yerden bile atlamıyo
  • Bak guzel kardeşim ne diyorum sana. Duvarın kalınlığını baz al-ma-ya-cak-sın.özel olarak belirlenmiş duvarlar var rivenin q sunu kullanabilmesi için. Purple teamda isen bluenin oraya giderkenki ikinci duvar var, aç custom gameini dene orada bi(ki orasi buyuk bi duvar) oyun içinde 20 ye yakin yer var rivenin atladığı.

• Eline sağlık, baron çalmanın heyecanı yoktur hiçbişeyde Lee sinle azmı q-q ile smitesız baron çaldım heyt be duygulandım gidiyorum ben
  • hll qnq
  • Beyler platinium 5. Ligim 1 hafta önce rank girdim oyunda vayne baştan beri afkydi jungle amumu oynuyodum ayıptır söylemesi baya baya iyi gank atarım ama yine de 4 v5 di
    Trynı soloda kastırdım tfler başta bizdeyken zamanla 4v5 oldugu icin onlara dönüyodu tam o sırada vayne geldi sevindik geldigi gibi geri cıktı adamlar barona girmiş ben blind q attım barona sonra ulti attım size yemin ederim bizim takımdaki leona stunıyla baron caldı 4v5 kazandık bu da böyle anımdır

• Güzel hareket.Şahsen ben çoktan beri oynadığım halde rivenin duvar atladığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.Kendisini dünyanın en iyi lol oyuncusu sananların yaptıkları alaycı yorumlarında cıvkı çıktı artık kendinizi komik düşürmeye başlıyorsunuz.Forumda kişilerin yaptıkları güzel hareketlerin paylaşılması çok doğal bir şey.Aptalca yorum atanlar yüzünden millet çekiniyor artık konu açmaya.
  • http://www.lolking.net/summoner/euw/37630157 Sanırım kimse koymamış :D
  • bir benzerini fizz ile yapmıştım ben de. tebrikler :D
  • Aynn güzel hareket ama ölmeden çıksaydın keşke
  • bronz 5 de junglar kendini belli ediyor yoksa bir jungler rivena nasıl baron kaptırır ki?
  • O erken atmasa bu erken atmasa kim calacak smiteless baronları

• zipla

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.