Şimdi Ara

Rize Tıp-Sivas Tıp-Karabük Tıp YARDIMM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sivasın eğitimi hepsinden iyi rize diğerlerinden yüksek alıyor ama rize de çok cekici geliyor karabükün yakınlığı cezbediyor

• sivasta yaklaşık 80 prof var eğitimi iyi bi yandan yatay geçişlerde cerrahpaşa iki yıl üst üste rte den geçiş yapanlar var 4 ortalamayla
  • karabuk sehir olarak en iyisi amasra-ankara-istanbula yakinligi olsun 100.yilin tamamiyla bir ogrenci semti olmasi,insanlarin kafa yapisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rte'de hocalar zorlamıyor okul olarak bence ama sehir berbat ya yakın olanı sec ya da egitimi iyiolsnı bence

• Mağduru Ygss M kullanıcısına yanıt
    Rte'de hocalar zorlamadığı için belki daha kolay yatay geçiş yapılablir diye düşündüm o yüzden rize çekici geliyor aynısını birisi daha söylemişti
  • Kupfer K kullanıcısına yanıt
    Geçis yaparsin ya ben sosyal hizmetteyim dersleri gecsem yetiyodu calismadim ama arkadaslar 3,68 ortalama falan yapti hep herkes gecis yapma pesinde. Ama bence iyi dusun diger sehrler daha iyi olabilir bitirene kadarda kalabilirsin rte'den gecemezsen cok pisman olursun

o da doğru. git gide daha da kararsızlaşıyorum
  • Kupfer K kullanıcısına yanıt
    Çok iyi düşün sonra pişman olma aman tutmaz hesabıyla abuk subuk yerleride yazmayın bence ben oyle yaptım 10 bin fark vardı tutmaz be dedim yazdım tuttu. Rizeyi iyi arastırmanı oneririm bir avm bile yok o kadar kucük bir sehir hele hele buyuk sehirden gitceksen ve gecis yapamazsan gercekten boğar seni orası. Egitim olarak iyi olana gitsen deger en azından ya da evine yakın yerde olan senin icin kolaylık saglar . Rize tıp'a giden vardır burda illaki gecen yıl cok baslık acıyorlardi onlari bulup danısmani oneririm.

10bin mi biraz daha anlatirmisiniz

• Üstad bu şehirler ne ölüm grubu gibi

• HohNheim kullanıcısına yanıt
    Valla talebe gore degisiyor iste 2015'te 54 k ile kapattı 2016 da 80 k ile ben 65 k ile girdim ve asıl şok çok daha iyi yerlerde geliyormuş osym gecen yıl hepimizi yaktı.

• Hoggabaz H kullanıcısına yanıt
    oralara kaldık napalım

Sağol Sivas'ı yazacağım galiba eğitimi iyi olduğu için Rize'de sıkılacakmışım gibi geliyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.