Şimdi Ara

rj 45 çakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar elimde rj 45 ve cat 5 kablo var ama çakma pensesi yok.Çakma pensesi olmadan rj45leri nasıl kabloaya çakabilirim ?

yardımlarınız için şimdiden tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emilll -- 20 Ağustos 2008; 15:04:50 >

• Çakabileceğini sanmıyorum.
  • Denemedim ama sonuçta kabloların ucunu açtıktan sonra belirli bir sırada düzgün şekilde yerleştiriceksin , artık o sıkıştırma yerine türk usulü birşeyler düşünmen lazım.
  • kabloların ucunu açıp sıraya sokmak kolayda nasıl sıkıştıracam ben bu rj45 i o sorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

ya Allah aşkına bırakın bu zihnisinir projelerini.Yani senin sorduğun sorunun "teknik yardım" ile ne alakası var?
    Böyle şeylerle meşgul etmeyin forumu ve insanları..Git bir bilgisayarcıya kablo ve uçlar ile orada 2 dk da yaptırıver.

doğru söylüyor 1-2 lira alırlar alt tarafı uğraşmaya değmez yok uğraşıyım diyorsan alırsın 12 liraya bir pense
  • bencede git bi bilgisayarcıya yaptır pensesiz yapılan bi çakma işleminin sağlıklı olacağını sanmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

ya Allah aşkına bırakın bu zihnisinir projelerini.Yani senin sorduğun sorunun "teknik yardım" ile ne alakası var?
    Böyle şeylerle meşgul etmeyin forumu ve insanları..Git bir bilgisayarcıya kablo ve uçlar ile orada 2 dk da yaptırıver.

Doğru söze ne denir?

Ben mesaj yazacaktım, Mesut kardeş içimden geçenleri okumuş.
    Cat5 kablo metresi 25 kuruş 2 tane rj45 fiş 10+10=20 kuruş. Neyin hesabını yapıyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne hesap yapması ya siz her istedğiniz de çakma pensesi bulabiliyormusunuz ? ve kabloda öyle götürülebilecek bir yerde de değil baya bi dolaşıyor birde böyle bir şey yapılabiliyorsa niye öğrenmeyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emilll

Ne hesap yapması ya siz her istedğiniz de çakma pensesi bulabiliyormusunuz ? ve kabloda öyle götürülebilecek bir yerde de değil baya bi dolaşıyor birde böyle bir şey yapılabiliyorsa niye öğrenmeyeyim

Kablonu ölç ve kes, daha sonra fişlerinle birlikte kablonu al ve bir anlayana git. 50 kuruş ver ve kablonu sağlamca çaktır.

Anlayabildin mi?

Not: Bizim burdaki bilgisayarcılar bu işten para bile almıyor. ( ist. / Sefaköy)
    ----------------------------------------------------
    Ekleme:http://www.kablocenter.com/index.php?main_page=product_info&cPath=33_74&products_id=200&zenid=da3a4ea86c52b1234cdc4ee1f8d9a1ea

Bu linkteki fiyatlara bak o zaman kendine pense al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 21 Ağustos 2008; 0:11:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel
    quote:

Ne hesap yapması ya siz her istedğiniz de çakma pensesi bulabiliyormusunuz ? ve kabloda öyle götürülebilecek bir yerde de değil baya bi dolaşıyor birde böyle bir şey yapılabiliyorsa niye öğrenmeyeyim

Kablonu ölç ve kes, daha sonra fişlerinle birlikte kablonu al ve bir anlayana git. 50 kuruş ver ve kablonu sağlamca çaktır.

Anlayabildin mi?

Not: Bizim burdaki bilgisayarcılar bu işten para bile almıyor. ( ist. / Sefaköy)
    Ekleme:http://www.kablocenter.com/index.php?main_page=product_info&cPath=33_74&products_id=200&zenid=da3a4ea86c52b1234cdc4ee1f8d9a1ea

sen ilk önce mesajı oku kablo çıkmıyor diyorum para mühim değil inan bana bu işleri ben senden daha çok yapmışımdır ama elimde şuan pense

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel
    quote:

Anlayabildin mi?

sen ilk önce mesajı oku kablo çıkmıyor diyorum para mühim değil inan bana bu işleri ben senden daha çok yapmışımdır ama elimde şuan pense

Be güzel kardeşim ilk konuyu açarken yazdığın mesajı oku ilk önce sen.

Nerden ne kablosu çıkmıyor? Her eline pense alan ahkam kesemez ki.

Döşenmiş bir kablo mu bu?

Cat45 kablosu mu?

Uç uzunluğu ne kadar?

Bu tür detaylar versen yardımcı oluruz. Ama sinirle veya sitemle derdini anlatma, bazılarının kulakları çınlar.

----------------

Renk sıralaması biliyor musun? Emb... kardeşim?
    ------------------------------------------------------------
    Rj 45 pensesi kablo kesme özelliğine sahip olmalı.

• kablo çıkmıyacak şekilde ise ve sende ben pense alamam diyosan 1 er metrelik ne kadar uç istiyorsan bir ucu boş cat5 kablosu çaktır bi bilgisayarcıda sorada gel ve sağlam bir ek yap.bu kadar olumsuzluğa anca bu çözüm aklıma geldi
  • turuncu beyaz
    truncu
    yeşil beyaz
    mavi
    mavi beyaz
    yeşil
    kahve beyaz
    kahve
  • tornavidayla sarı bıcakların üstüne bastır rj 45de cakılıyo ama 8inede yapıcan bide hep oturmayabiliyo bi kere fantezi olsn diye yapmştm ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.