Şimdi Ara

RJ45 – USB donuştürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende WD’nin bir harddiski var ve bu harddiskde çıkışı sadece RJ45-network kablosu ile yapabiliyorum. Bu harddiki şu anda evde modemimin routerine bağladım ve ağ içinde film-muzik vs. dosyalarımı kullanıyorum.. Ancak gigabit gözüksede bu çıkışın hızından memnun değilim, ayrıca Windows 7’nin bilinen ağ sorunları nedeniyle laptopda ağdan harddiske ulaşmakda zorluk yaşıyorum, stabil çalışmıyor...

RJ45 – USB donuştürücü

Öğrenmek istediğim şu.. Ebay ve diğer sitelerde araştırdım ama bulamadım. WD harddiskdeki RJ45 gigabit çıkışını USB’ye donuturebileceğim bir adaptör biliyormusunuz? Bu işi yapacak bir cihaza rastladınız mı?

Laptoplar için aşağıdaki gibi USB-RJ45 dönüştürücüler var ve bu donuşturuculer 5v usb’den enerji alarak bu işi yapıyorlar.. Bu nedenle bu adaptörü tersi olarak dene derseniz, benim işime yaramaz sanırım, bu dönüştürücüyü WD harddiske takacam ve bildiğim kadarıyla RJ45 çıkışlarda dışarı enerji verilmiyor..

RJ45 – USB donuştürücü

Terminolojide hatam varsa kusura bakmayın.. Umarım anlaşılır/doğru bir şekilde anlatabilmişimdir..

Teşekkürler

• aynı türde bende bir aparat arıyorum benim istediğim canon yazıcımı ağa bağlamak. yazıcımın ağ desteği yok. sonradan network interface card yada buna benzer aparat varmıdır?
  • USb eternet kartları ile mümkün o yukardaki aparatla pek olacak gibi durmuyor.
  • Naslar sadece ethernetle çalışır. Usb ye çevrilemez ne yazık ki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.