Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ocean72

İyi geceler..
    eCCo arkadaşım , normal yazılımla rootlu yazılım arasında performans ve iyileştirme anlamında fark var mı?
    Selamlar

bildiğim kadarıyla yok, sadece root ve playstore fix yapılmış üzerine.
  • bende ug007 siparişimi az önce vermiş bulunuyorum. İnşallah sağsalim gelir ve umarım ug802 den aldığım güvenle ve eCCo arkadaşımın incelemesi sayesinde ug802 soyundan gelen ug007 yazılım olarak beni yanıltmaz. Gelince ayrıntılı bir inceleme yaparım buradan. Gözüm 4 çekirdekli modeldeydi ama bekleyemedim daha fazla neyse 2 sene idare etse yeter sonra neler çıkacak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

quote:

İyi geceler..
    eCCo arkadaşım , normal yazılımla rootlu yazılım arasında performans ve iyileştirme anlamında fark var mı?
    Selamlar

Merhaba,

Benim cihaz da çinden geldi ama playstore fix ihtiyacı duymuyorum ben. Sorunsuz herşeyi indirebiliyorum. Özellikle laptoptan indirmeyi ok leyip tv ekranında yüklemenin başladığını görmek güzel...

f10 kumanda ile ilgili detaylı bilgimiz var mı? Tuşların detaylı kullanımı hakkında... mesala kumanda yüzünde en alttaki 4 tuşa fonksiyon atayabiliyor muyuz?

Home tuşuna bastığımda ekranda "home " a gelmiyor mesela .. bu home başka home mu?

+ kumanda ve ekrandaki ok bazen birbirinden kopabiliyor bu normal mi? elimi tekrar sağdan sola yada soldan sağa taratıyorum kaldığım yerden devam için...

Uyumlu bir webcam bilgimiz var mı mikrofonlu cinsinden...

Selamlar

• quote:

quote:

quote:

İyi geceler..
    Selamlar

Merhaba,

Benim cihaz da çinden geldi ama playstore fix ihtiyacı duymuyorum ben. Sorunsuz herşeyi indirebiliyorum. Özellikle laptoptan indirmeyi ok leyip tv ekranında yüklemenin başladığını görmek güzel...

f10 kumanda ile ilgili detaylı bilgimiz var mı? Tuşların detaylı kullanımı hakkında... mesala kumanda yüzünde en alttaki 4 tuşa fonksiyon atayabiliyor muyuz?

Home tuşuna bastığımda ekranda "home " a gelmiyor mesela .. bu home başka home mu?

+ kumanda ve ekrandaki ok bazen birbirinden kopabiliyor bu normal mi? elimi tekrar sağdan sola yada soldan sağa taratıyorum kaldığım yerden devam için...

Uyumlu bir webcam bilgimiz var mı mikrofonlu cinsinden...

Selamlar

bazı programlar çin play store unda bulunmuyor onun için fixleniyor playstore,

f10 bende de var ama yanımde değil şu anda fakat ordaki her tuşu kendiniz atayabiliyorsunuz tabiki android sistemindeki bazı dosyalar ile oynayarak bunun içinde root olmak gerekiyor,

bununla ilgili bir anlatım ekleyeceğim ilk mesaja fakat cihaz la aramda 1200 km falan olduğu için denemeden pata küte yazmak istemiyorum, çünkü yanlış bir adımda sistem açılmaz hale geliyor ve yeniden flashlamak lazım oluyor D:

ekranda kopma dediğiniz imleç kaybolması ise o kopma değil belli bir süre hareket etmeyince imleç kendi kayboluyor, sistemin bir özelliği, ayrıca klavye tarafını çevirince mouse işlevini kapatıyor yazı yazarken sağa sola kaymasın imleç diye...

logitech c270 uyumlu diyorlar ama denemedim fiyatı da ucuz aslında 40-50 tl arası birşey olması lazım max.

• quote:

Orijinalden alıntı: android hastası

bende ug007 siparişimi az önce vermiş bulunuyorum. İnşallah sağsalim gelir ve umarım ug802 den aldığım güvenle ve eCCo arkadaşımın incelemesi sayesinde ug802 soyundan gelen ug007 yazılım olarak beni yanıltmaz. Gelince ayrıntılı bir inceleme yaparım buradan. Gözüm 4 çekirdekli modeldeydi ama bekleyemedim daha fazla neyse 2 sene idare etse yeter sonra neler çıkacak bakalım.

dostum ilk olarak hayırlı olsun :D
    ama keşke cihaz çıksaydı test edilseydi öyle sipariş verseydin... eğer iptal edebileceksen iMito MX1 siparişi vermen daha doğru olur aslında enazından denendi bütün özellikleri çalışmakta :D ve dış görünüşü daha güzel D

ayrıca bu dediklerim ug007 nin kotu yada sorunlu olduğu anlamına gelmiyor sadece daha test edilmediği için kafamda soru işaretleri var, malum bü çinlilere güven olmuyor :D

• Tekrar merhaba,

Bu cihazı almamdaki ilk amaç internetten dizi izlemekti.

Aşağıda , pc de dizi film izlerken kullandığım sitenin adresini yazıyorum. pc de sorunsuz olarak açılırken mk808 de bu açılmıyor. İlave birşey & birşeyler mi yüklemem gerekli?

Selamlar

http://www.yabancidiziizle.com/premium/ghost-whisperer-5-sezon-9-bolum.html
  • quote:

Tekrar merhaba,

Aşağıda , pc de dizi film izlerken kullandığım sitenin adresini yazıyorum. pc de sorunsuz olarak açılırken mk808 de bu açılmıyor. İlave birşey & birşeyler mi yüklemem gerekli?

Selamlar

adobe flash player yükledinizmi ? ayrıca firefox ile deneyin birde ben ug802 ile denediğimde dizimag yabancidiziizle sitesi gayet güzel çalışıyordu hatta hd dizilerde bile sıkıntı çıkarmıyordu...

• quote:

quote:

bende ug007 siparişimi az önce vermiş bulunuyorum. İnşallah sağsalim gelir ve umarım ug802 den aldığım güvenle ve eCCo arkadaşımın incelemesi sayesinde ug802 soyundan gelen ug007 yazılım olarak beni yanıltmaz. Gelince ayrıntılı bir inceleme yaparım buradan. Gözüm 4 çekirdekli modeldeydi ama bekleyemedim daha fazla neyse 2 sene idare etse yeter sonra neler çıkacak bakalım.

dostum ilk olarak hayırlı olsun :D
    ama keşke cihaz çıksaydı test edilseydi öyle sipariş verseydin... eğer iptal edebileceksen iMito MX1 siparişi vermen daha doğru olur aslında enazından denendi bütün özellikleri çalışmakta :D ve dış görünüşü daha güzel D

ayrıca bu dediklerim ug007 nin kotu yada sorunlu olduğu anlamına gelmiyor sadece daha test edilmediği için kafamda soru işaretleri var, malum bü çinlilere güven olmuyor :D

Sağol kardes problem değil mx1 birkaç yazılım eksiği demişler pc bağlantısı için vs bakalım ilk bende olsun şanzıman ne çıkarsa :)

• şanzıman ne yaaa puhahah bu otomatik tamamlama da sapitiyo bazen sansima diyecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karbil_80

bu usb

http://www.teknobiyotik.com/dark-android-box-android-isletim-sistemli-mini-pc-wifi-cift-cekirdek-islemci-3d-hizlandirici-air-mouse.html

bu makınanın yaptıklarının aynısını mı yapıyor arkadaslar

aynısını ve daha fazlasını ve daha performanslı olarak yapıyor dark tan uzak durun bence...

• 4 cekırdeklıler satısa sunuldu heralde 89 dolar
  • bu makineye boing yolcu uçağı dersek bizim bahsettiğimiz modeller f-22 Raptor oluyor yani aralarında iki kattan fazla hiz farki var. Bu zamanda o parayi haketmeyen bir cihaz dark.
  • quote:

bu makineye boing yolcu uçağı dersek bizim bahsettiğimiz modeller f-22 Raptor oluyor yani aralarında iki kattan fazla hiz farki var. Bu zamanda o parayi haketmeyen bir cihaz dark.

o cihaz o parayı hiçbir zaman haketmedi 350 tl ye yuh diyorum bu durum sadece Türk vatandaşını enayi yerine koymaktır...

30 40 dolarlık bi alet o üzerine kendi resimlerini basıp satıyorlar.. !! ayrıca yazılım desteğide sıfır bir yılda çinliler ne yayınladıysa onu veriyorlar insanlara, madem okadar paraya satıyon bari bir yazılımcı alda düzgün bir firmware paketi sun hadi yazılımcı alacak paran yok diyelim gir xda developers sitesine ordan bi tane rom cooker adama para teklif et sana düzgün birşey yapsın versin ....

• quote:

quote:

bu makineye boing yolcu uçağı dersek bizim bahsettiğimiz modeller f-22 Raptor oluyor yani aralarında iki kattan fazla hiz farki var. Bu zamanda o parayi haketmeyen bir cihaz dark.

o cihaz o parayı hiçbir zaman haketmedi 350 tl ye yuh diyorum bu durum sadece Türk vatandaşını enayi yerine koymaktır...

30 40 dolarlık bi alet o üzerine kendi resimlerini basıp satıyorlar.. !! ayrıca yazılım desteğide sıfır bir yılda çinliler ne yayınladıysa onu veriyorlar insanlara, madem okadar paraya satıyon bari bir yazılımcı alda düzgün bir firmware paketi sun hadi yazılımcı alacak paran yok diyelim gir xda developers sitesine ordan bi tane rom cooker adama para teklif et sana düzgün birşey yapsın versin ....

zaten adam gibi fiyat uygulasalar insanlar faydalansa olmaz. illa fahiş fiyatla ceplerini kısa yoldan dolduracaklar. ah şu ug802 benzeri cihazlar türkiyede satılsa uygun bir kar oranıyla.

• quote:

quote:

Tekrar merhaba,

Selamlar

adobe flash player yükledinizmi ? ayrıca firefox ile deneyin birde ben ug802 ile denediğimde dizimag yabancidiziizle sitesi gayet güzel çalışıyordu hatta hd dizilerde bile sıkıntı çıkarmıyordu...

adobe flash player ı ekstra olarak yüklemedim hayır...

Baktım bir sürü çeşidi var hangisini yükleyeceğim?
    Link verebilir misin eCCo arkadaşım..
    Selamlar

• quote:

quote:

quote:

Tekrar merhaba,

Selamlar

Selamlar

http://mali400apk.blogspot.de/2012/08/adobe-flash-player-11111517-android-4x.html

link yukarıda :D ayrıca programlara girince flash player olarak çıkmıyormu? kendi üzerinde gelmesi lazım aslında ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

quote:

quote:

zaten adam gibi fiyat uygulasalar insanlar faydalansa olmaz. illa fahiş fiyatla ceplerini kısa yoldan dolduracaklar. ah şu ug802 benzeri cihazlar türkiyede satılsa uygun bir kar oranıyla.

sahibinden de falan 150-200 arası satılıyordu bi ara ug802 ler tabi ilk çıktıklarında ozaman 70 dolardı fiyatı.. gene pahalı ama enazından 30 dolarlık şeye 350 tl istemiyordu adamlar... ama en iyisi kendin yurtdışından alıp getireceksin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar merhaba,

Selamlar

Selamlar

http://mali400apk.blogspot.de/2012/08/adobe-flash-player-11111517-android-4x.html

link yukarıda :D ayrıca programlara girince flash player olarak çıkmıyormu? kendi üzerinde gelmesi lazım aslında ...

Dizimagtaki herseyi acıyor ... Bu flash player in hali hazırda yüklü olduğunu gösterir mı bilemiyorum?? Ama linkini daha önce gönderdiğimi acmadı , ama laptopta açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dizimagtaki herseyi acıyor ... Bu flash player in hali hazırda yüklü olduğunu gösterir mı bilemiyorum?? Ama linkini daha önce gönderdiğimi acmadı , ama laptopta açılıyor.

programların arasın adobe flash player yazıyorsa yüklüdür ama eski veya uyumsuz sürüm olabilir bide dizimag da hem flash hem html 5 desteği var yanılmıyorsam, yabancı diziizle de başka video denedinizmi ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.