Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu linkte bulunan cihazı, yine o linkte bulunan kumanda ile birlikte aldım.

Bu 86 dolar küsür.

Var mıdır sıkıntı sizce ?

http://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html

Alet muazzam gözüküyor. Gelmesi biraz zaman alacak ama şimdiden heyecan yaptım. Paylaşayım dedim :)
  • bu alette fena durmuyor ama almışken bluetoothlu bir model almak daha iyi olacaktr hatta 2 gb ramde çıkarsa tadına doyum olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkan -- 30 Ekim 2012; 9:54:02 >
  • ben şimdilik Hi802 yi bekliyorum...

4 cekirdek cpu
    bluetooth
  • quote:

Orijinalden alıntı: blumpy

Arkadaşlar selamlar herkese,

Şu linkte bulunan cihazı, yine o linkte bulunan kumanda ile birlikte aldım.

Bu 86 dolar küsür.

Var mıdır sıkıntı sizce ?

http://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html

Alet muazzam gözüküyor. Gelmesi biraz zaman alacak ama şimdiden heyecan yaptım. Paylaşayım dedim :)

şu anda ocean72 isimli arkadaşımızda var onunla temasa geçebilirsiniz size deneyimlerini anlatır,
    hayırlı olsun cihazınız,
    firmware ile ilgili bir iki sıkıntısı var ama düzeltiyor adamlar sizin elinize geçene kadar düzelir büyük ihtimal ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

yeni urun cıkmıs... Mk802 III olan ve namı diğer Mk806
    http://www.aliexpress.com/item/MK806-MK802-III-Dual-Core-Mini-PC-Rockchip-RK3066-1-6GHz-1GB-RAM-4GB-Android-4/667661758.html

mk802III ile UG802'in bire bir aynı olduğunu düşünüyorum çünkü board ların resimlerini karşılaştırırsanız tıpatıp aynı gözüküyor, belki wifi chip'i değişiktir ama gerisi aynı,
    ve android 4.1.1 ile geliyor, firmware dosyası yayınlanırsa ug802 ile test edeceğim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

bu alette fena durmuyor ama almışken bluetoothlu bir model almak daha iyi olacaktr hatta 2 gb ramde çıkarsa tadına doyum olmaz

2gb ram daha gelmez gibi bir kaç ay :D ama bluetooth lu model almak daha mantıklı enazından ps3 xbox kolu falan bağlar oyun oynarsınız yada bluetoothlu kulaklık ile film izlersiniz :D

tabi firmware 'i düzgün yazabilirler ise :D
  • quote:

ben şimdilik Hi802 yi bekliyorum...

4 cekirdek cpu
    bluetooth

bende merak ediyorum hi802 yi hatta yapan adamlara mail attım bana board verin sadece diye üzerinde hdmi sata usb lan vs vs olan onlarda kaç tane istiyorsun diye mail atmış olmadı birleşip bir kaç kişi alınabilir belki :D adam gibi bir board :D kendi set up box umuzu yaparız :D
  • haklısınız galiba.... bu arada dediğim gibi bizim paketler gelmediği için artık gözümü Hi802 ye diktim ben

http://www.cnx-software.com/2012/10/17/89-hiapad-hi802-android-mini-pc-based-on-freescale-i-mx6-quad-processor/
  • bende beklemedeyim ufak bi masa üstü gibi kullanıcam
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Mele A2000 Android 4.0.4 üzerinde Xbmc kullanan var mı ? Ben kurdum ama yanlış birşety mi yaptım bilmiyorum. Hem filmleri ekleyemiyorum yada scan ettiremiyorum windowstaki gibi. Hemde Mele Fly Mouse kullanamıyorum. Neden olabilir. Yada nerede hata yapıyor olabilirim.

Bana kurup çalıştırmış olan birisi indirdiği linki gönderebilirse ve filmleri nasıl eklediğinide yazabilirse sevinirim.

Teşekkürler, iyi çalışmalar.
  • mk808 , modemime 40 cm uzakta ve ancak full olarak çekiyor. Ama ara ara da kopuşlar yaşıyorum. Direkt olarak ethernet kablo ile bağlayabilmek için aşağıdaki linkteki adaptörü sipariş ettim. Ama bir taraftan da düşünüyorum android sisteminde çalışacak mı diyerek???

http://www.technomania.com.tr/S-Link-Usb-Ethernet-SL-U45,PR-437850.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

mk808 , modemime 40 cm uzakta ve ancak full olarak çekiyor. Ama ara ara da kopuşlar yaşıyorum. Direkt olarak ethernet kablo ile bağlayabilmek için aşağıdaki linkteki adaptörü sipariş ettim. Ama bir taraftan da düşünüyorum android sisteminde çalışacak mı diyerek???

http://www.technomania.com.tr/S-Link-Usb-Ethernet-SL-U45,PR-437850.html

yüzde doksan çalışır dostum :D
    takınca otomatik bağlanıyor fakat wifi yi kapatmayı unutma :D

yabancı forumdan bit eleman içini açmış cihazın ve antenleri dış tarafına yapıştırmış şimdi wifi si mükemmel çalışıyormuş, resimleri ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 30 Ekim 2012; 13:21:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: etokaraduman

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Mele A2000 Android 4.0.4 üzerinde Xbmc kullanan var mı ? Ben kurdum ama yanlış birşety mi yaptım bilmiyorum. Hem filmleri ekleyemiyorum yada scan ettiremiyorum windowstaki gibi. Hemde Mele Fly Mouse kullanamıyorum. Neden olabilir. Yada nerede hata yapıyor olabilirim.

Bana kurup çalıştırmış olan birisi indirdiği linki gönderebilirse ve filmleri nasıl eklediğinide yazabilirse sevinirim.

ilk sayfadaki anlatımda bulunan xbmc çalışıyor,

siz eski versiyonunu kurmuşsunuz büyük ihtimal ile,

bu link te ise son versiyon bulunmakta

http://xbmc-android.googlecode.com/files/xbmcapp-armeabi-v7a-debug-2012-10-29-full-neon-da98264988f82dba0e72faa3cc07c136db9924e0.apk

• sorunsuz 1080p 720p filmleri XBMC oynatıyor mu artık ???
  • quote:

sorunsuz 1080p 720p filmleri XBMC oynatıyor mu artık ???

ilk sayfadaki anlatımı okursanız sorunun cevabı orda,

amlogic hariç şu anda hiçbir çipsette full hd sorunsuz film izleyemezsiniz,

ancak external player patch'i ile çalışıyor onunda yapılışı yazıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

quote:

Orijinalden alıntı: etokaraduman

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Mele A2000 Android 4.0.4 üzerinde Xbmc kullanan var mı ? Ben kurdum ama yanlış birşety mi yaptım bilmiyorum. Hem filmleri ekleyemiyorum yada scan ettiremiyorum windowstaki gibi. Hemde Mele Fly Mouse kullanamıyorum. Neden olabilir. Yada nerede hata yapıyor olabilirim.

ilk sayfadaki anlatımda bulunan xbmc çalışıyor,

siz eski versiyonunu kurmuşsunuz büyük ihtimal ile,

bu link te ise son versiyon bulunmakta

http://xbmc-android.googlecode.com/files/xbmcapp-armeabi-v7a-debug-2012-10-29-full-neon-da98264988f82dba0e72faa3cc07c136db9924e0.apk

Hocam çok teşekkürler hemen indiriyorm akşama test edeym.

• Bunu android 2.3 ye kurabilirmiyiz. Ne gibi artıları olur?
  • Merhabalar..

Öncelikle herkesin geçmiş Kurban bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun..

Gerek notebook'umun ekran kartının yanarak beni yarı yolda bırakmasından gerek iş yoğunluğu ve ev inşaatı için çalışmalarımdan dolayı başlığa uğrayamadım..

Anten konusunda çok seçenek var.eCCo arkadaşın üstte verdiği resimlerdeki gibi anten ucunu dışarıya çıkarırsanız çekim gücüçoğalır.Yada direkt olarak harici bir wifi anteni takabilirsin o daha iyi olacaktır..

Benim ürünler hala gelecek bekliyoruz yana yana Çin postası gebermış durumda çok ağır çalışıyorlar.Üstüne bizim ptt'ninde hızınıda eklerseniz şahane

Aliexpress'ten sipariş verecekler satıcıile görüşün kargoyu Singapur postası ile isteyin daha hızlı geliyor

• Bu cihazlarda video oynatıcı olarak mx pro mu? yoksa BSplayer mı daha iyi?. Mx pro video oynatıcısı şu anda kurulu. Altyazıları dizimag da oyanauyan dizilerin altyazıları gibi gölgeli ayarlayama seçeneği yok. yazı tipi seçenekleri çok az. Bs playerda ise hiç görülmüyor belkide pro sunu indirmek lazı. bu dizimagda gömülü altyazı tipi nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.