Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

quote:

Aksam eve geldim, mk808i actım . Googletv ekranı geliyor , sonrasında da android ekranı ... Ama ana sayfa bir türlü gelmiyor. 5-6 defa kapatıp tekrar actım nafile ,, bana yeniden yazılım atma yolu göründü sanırım :((
    Sorunlu bu alet söylüyorum...
    Normale döndürmenin başka bir yolu var mı ?

aynı sorunu yaşayanlar varmış ama herkese olmuyor ve yeni bir firmware update'i gelecek sizin mk808 lere bugün yarın gibi, cihazı flashlamadan düzelme ihtimali pek yok gibi. isterseniz eski fw yi yükleyin enazından yeni düzgün çıkana kadar kullanırsınız sorunsuz.

Desteğiniz için teşekkürler . Yeni yazılımı bekleyelim...
    Google play de shutoff tarzı kapama uygulamaları mevcut. Bu aksam 1-2 tanesini deneyecektim. Bu programlar cihazı kapama işlevi görür mü ?

Genelde kapatmıyorlar.Bu programlar telefon ve tablet için yapılmış ve dolaysıyla sadece ekranı kapatıyorlar..

Yine bir ara araştırırım

....gerçi kapattık diyelim, tekrar nasıl açacağız degil mi? Bu cihazın komple elektriğini keserek kapatmak lazım herhalde.
    Cihazı sürekli açık bırakırsak sorun olur mu? Yoksa kapa- aç cihaz yukarıda anlattığım gibi aptallaşıyor yada bugünkü gibi hiç açılmıyor .

Sorun olmaz sonuçta telefonlarımız sürekli açık ve şarja takıyoruz..

Tabi adaptörü ne kadar sağlam o önemli asıl..

Ben şöyle kullanmanızı tavsiye ederim.Cihazı 2.hdmi çıkışına takın tv kumandasından kaynak değiştirp direkt tvye geçiş yapabilirsiniz tabi aynı zamanda yine aynı işlemle androide geçiş yapılır..

O sekilde kullanıyorum zaten. Tv yıl kapatıyorum yalnızca , digiturk veya d Smart izlediğimde ise farklı hdmi kaynaktan geliyor görüntü ..
    5v 2,1 A çıkışlı iPad uyumlu artwitzz marka bir adaptör aldım onu kullanıyorum . Bir-iki gün sonra gelecek adaptorle de ethernetten internet bağlantısını yapacagım .

Açık bırakacağım bundan sonra... Tabi önce açmam lazım. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UG802 için rus developerden bir custom rom geldi bugün, finless1.4a nın üzerinde yapılan çalışmadan sonra yurtdışındaki insanlarda meydana gelen a/v senkron sorunu nu çözmüş arkadaş, ayrıca bir çok fix ve performans iyileştirmesi yapmış şu anda benden başka kimsede ug802 yok heralde onun için haftaya kadar bekleyeceğim eve gidince deneyip yüklerim burayada :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etokaraduman

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Mele A2000 Android 4.0.4 üzerinde Xbmc kullanan var mı ? Ben kurdum ama yanlış birşety mi yaptım bilmiyorum. Hem filmleri ekleyemiyorum yada scan ettiremiyorum windowstaki gibi. Hemde Mele Fly Mouse kullanamıyorum. Neden olabilir. Yada nerede hata yapıyor olabilirim.

Bana kurup çalıştırmış olan birisi indirdiği linki gönderebilirse ve filmleri nasıl eklediğinide yazabilirse sevinirim.

Teşekkürler, iyi çalışmalar.

ilk sayfadaki anlatımda bulunan xbmc çalışıyor,

siz eski versiyonunu kurmuşsunuz büyük ihtimal ile,

bu link te ise son versiyon bulunmakta

http://xbmc-android.googlecode.com/files/xbmcapp-armeabi-v7a-debug-2012-10-29-full-neon-da98264988f82dba0e72faa3cc07c136db9924e0.apk

Arkadaşlar ben desiğiniz şekilde xbmc kurdum. Ok çalışıyorda. Ama aşağıdaki sorunlar var neden anlamadım.

1. MxPro kullanıyorum. Ama dediğiniz klasöre dosyayı kopyalamama rapğmen xbmc kendi üzeridne çalıştırıyor ve orada aynı isimli bir dosya oluşmamıştı.

2. Xbmc üzerinden videoları çalıştırdığım zaman takıla takıla sanki ağır çekimdeymiş gibi oynatıyor. Bu bende bsplayerdada olmuştu. Ama Mx Player yada wonderplayer yada dice player ile oynattığımda bu sorun yok. Neden olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Mele A2000 Android 4.0.4 üzerinde Xbmc kullanan var mı ? Ben kurdum ama yanlış birşety mi yaptım bilmiyorum. Hem filmleri ekleyemiyorum yada scan ettiremiyorum windowstaki gibi. Hemde Mele Fly Mouse kullanamıyorum. Neden olabilir. Yada nerede hata yapıyor olabilirim.

Bana kurup çalıştırmış olan birisi indirdiği linki gönderebilirse ve filmleri nasıl eklediğinide yazabilirse sevinirim.

http://xbmc-android.googlecode.com/files/xbmcapp-armeabi-v7a-debug-2012-10-29-full-neon-da98264988f82dba0e72faa3cc07c136db9924e0.apk

Arkadaşlar ben desiğiniz şekilde xbmc kurdum. Ok çalışıyorda. Ama aşağıdaki sorunlar var neden anlamadım.

1. MxPro kullanıyorum. Ama dediğiniz klasöre dosyayı kopyalamama rapğmen xbmc kendi üzeridne çalıştırıyor ve orada aynı isimli bir dosya oluşmamıştı.

2. Xbmc üzerinden videoları çalıştırdığım zaman takıla takıla sanki ağır çekimdeymiş gibi oynatıyor. Bu bende bsplayerdada olmuştu. Ama Mx Player yada wonderplayer yada dice player ile oynattığımda bu sorun yok. Neden olabilir.

xbmc nin benim verdiğim link teki patch lı olanını yükleyeceksiniz,
    daha sonra bir kere çalıştırıp kapatacaksınız daha sonra
    file explorer kullanarak xml dosyasında değişiklik yapmak için dosyayı usb diske kopyalayacaksınız değişikliği yaptıktan sonra geri kopyalayacaksınız.

birdaha okuyup deneyin isterseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 31 Ekim 2012; 10:04:33 >

• 2gb ramli yada quad core cihazlardan haber varmı arkadaşlar:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Bunu android 2.3 ye kurabilirmiyiz. Ne gibi artıları olur?

kurulması gerekli ama bilemiyorum bazı sistem dosyaları değişmiş olabilir yeni android sürümüyle...
    kurup deneyebilirsin, atıları filmeri gezerken güzel bir arayüz kullanıyorsun ayrıca network deki share edilmiş filmeri vs görebiliyorsun,
    birsürü plugin sayesinde online yayınları izleyebiliyorsun vs vs vs birsürü özelliği var programın....

ben mx player'ı kullanıyorum bs player yüklemedim bence en kullanışlı olan mx player fakat wondershare player de güzel gözüküyor :D onuda deneyebilirsin.

Dediğin gibi wondershare player'i kurdum. Görüntüler ve hız şahane bence en iyi oynatıcı bu oldu bende ancak ayarlardan altyazı , renk , boyut vs seçmeme rağmen altyazıyı göstermiyor. Dün ne yaptıysam olmadı. Diğer oynatıcılar sorunsuz.

mx player renkleri daha soluk ve karanlık.

Bs player otomatik altyazıyı internet üzerinden buluyor ve koyuyor çok kullanışlı ancak bende altyazı çıktı görüntüyü alamadım.

HW de problemli SW seçildiğinde görüntü geliyor ancak kalite ve hız kötü.

Wondershare görüntüsüne Bs player altyazısını kombine etmek lazım herhalde

• Teşekkürler cevap için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

file explorer kullanarak xml dosyasında değişiklik yapmak için dosyayı usb diske kopyalayacaksınız değişikliği yaptıktan sonra geri kopyalayacaksınız.

Hocam step by step uyguladım. Fayda etmedi. Hadi Mx Player da açmasını geçtim ama takıla takıla oynatmasının sebebini anlamadım. Dediğim gibi birde Bs Playerda da bu şekilde. Ama diğer playerlarda normal gösteriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam step by step uyguladım. Fayda etmedi. Hadi Mx Player da açmasını geçtim ama takıla takıla oynatmasının sebebini anlamadım. Dediğim gibi birde Bs Playerda da bu şekilde. Ama diğer playerlarda normal gösteriyor.

takıla takıla oynattığı için mx player ile açıyoruz zaten dostum :D

çünkü xbmc daha beta aşamasında ve sadece amlogic chipsetli cihazlarda hardware olarak çözüyor videolar bundan dolayı hali hazırda çalışan mx player'i external player olarak tanıtıyoruz :D
    herşeyi doğru yaptım diyorsan yanlış apk'ı indirmiş olabilirsin ? direk ilk mesaj daki apk yı mı indirdin yoksa benim bir kaç mesaj önce yazdığım apk yı mı ? birde pro için ayrı free için ayrı kod var orda dikkat ettiysen, ben anlattığım şekilde yaptım ve çalıştığından eminim ondan böyle soruyorum :D

• quote:

quote:

quote:

kurulması gerekli ama bilemiyorum bazı sistem dosyaları değişmiş olabilir yeni android sürümüyle...
    kurup deneyebilirsin, atıları filmeri gezerken güzel bir arayüz kullanıyorsun ayrıca network deki share edilmiş filmeri vs görebiliyorsun,
    birsürü plugin sayesinde online yayınları izleyebiliyorsun vs vs vs birsürü özelliği var programın....

ben mx player'ı kullanıyorum bs player yüklemedim bence en kullanışlı olan mx player fakat wondershare player de güzel gözüküyor :D onuda deneyebilirsin.

Dediğin gibi wondershare player'i kurdum. Görüntüler ve hız şahane bence en iyi oynatıcı bu oldu bende ancak ayarlardan altyazı , renk , boyut vs seçmeme rağmen altyazıyı göstermiyor. Dün ne yaptıysam olmadı. Diğer oynatıcılar sorunsuz.

Bs player otomatik altyazıyı internet üzerinden buluyor ve koyuyor çok kullanışlı ancak bende altyazı çıktı görüntüyü alamadım.

wondershare de problem var eğer hw decode yi seçersek divxlerde alt yazı çıkmıyor onun için sw decodeyi seçmek gerekiyor ama oda güzel değil görüntü ve performans olarak.... adamlara mail atıp söylemek lazım aslında ama kimse uğraşmıyor heralde :D yoksa gerçekten güzel bir player :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

wondershare de problem var eğer hw decode yi seçersek divxlerde alt yazı çıkmıyor onun için sw decodeyi seçmek gerekiyor ama oda güzel değil görüntü ve performans olarak.... adamlara mail atıp söylemek lazım aslında ama kimse uğraşmıyor heralde :D yoksa gerçekten güzel bir player :D

Sitelerindeki feedback formu doldurup gönderdim bakalım ne cevap gelecek.

• Merhabayın agalar benim ug007 kargoya verilmiş ama klavye mouse a bir türlü karar veremedim. Malum şimdi gelecek olan bluetooth destekli bir ürün bende ondan yararlanmak istiyorum. Maksadım aletin usb si boş kalsın flash bellek takarak izleyeceğim. Ne almamı önerirsiniz hem mouse hem klavyeli bluetooth lu klavye yardım edin gari.
  • http://www.pandawill.com/mini-k6-bluetooth-keyboard-mouse-gamepad-combo-p68507.html
    şu zamazingi buldum ama bir tek bu site Türkiye ye gönderim yapabiliyor. Nasıl sizce
  • pandawill sitesi güvenilir bir site ama ürün hakkında bir fikrim yok
  • evet ücretsiz kargo seçeneği var veya 1.7$ daha verip Airmail By Singapore Post $1.70 seçeneği var. Ama kafamda soru işareti tabi genelde bluetooth tüm cihazlar uyumlu oluyor fakat ya uymazsa ya beni çölde kutup ayıları yakalarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: android hastası

Merhabayın agalar benim ug007 kargoya verilmiş ama klavye mouse a bir türlü karar veremedim. Malum şimdi gelecek olan bluetooth destekli bir ürün bende ondan yararlanmak istiyorum. Maksadım aletin usb si boş kalsın flash bellek takarak izleyeceğim. Ne almamı önerirsiniz hem mouse hem klavyeli bluetooth lu klavye yardım edin gari.

Bluetooth destekli klavye ve mouse'ler normal mouselere göre daha geç algılıyor. Benim bilgisayarda deneyip iade ettiğim ürün böyleydi. Araştırmak lazım
  • Mk808 kullanıcılarına bir haber daha ;
    FinlessBob'a Beta 2 rom'u göndermişler, deneyip düzenleyip yayımlayacakmış,

Yayımlanınca ilk konuya onuda eklerim özellikleri ile :D
  • Arkadaşlar merhaba,

Mk808 ve Mele A2000G ürünleri arasında kaldım.

Donanım olarak bakıldıgında MK808'de çift çekirdekli 1.6 GHZ hızında işlemci mevcut.
    Mele A2000G de ise ARM Cortex A8 1 GHZ hızında işlemcisi mevcut.
    Fakat a2000g nin kadası eternet çıkışı,VGA çıkışı, optik çıkışı olması nedeniye beni cezbediyor.

Öteki taraftan ise performansta önemli ... Sizce hangi ürünü seçmeliyim.
    Amacım; linux filan ugraşmak degil.. media player olarak kullanmak ayrıca android in getirmiş oldugu oyun, internet gibi uygulamalarda kullanmak..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca ürünü alabilecegim güvenilir yerde belirtirseniz sevinirim.
  • quote:

Mk808 kullanıcılarına bir haber daha ;
    FinlessBob'a Beta 2 rom'u göndermişler, deneyip düzenleyip yayımlayacakmış,

Yayımlanınca ilk konuya onuda eklerim özellikleri ile :D

Merhaba,

Bu FinlessBob kimdir necidir? :)) Beta2 de yapılan düzeltmeler & ilaveler belli mi?

Benim MK808 için bir yöntem okudum forumda bu akşam onu deneyeceğim...

Yöntem: "Yazılım güncellemede kullandığımız butona basılı tutarak cihazın elektriğini vermek & açmak "şeklinde. Bir kişide işe yaramış bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 31 Ekim 2012; 16:34:37 >
  • eCCo arkadaşım, mk808 i üreten firma yeni yazılımlarını neden finlessbob a gönderiyor? Kontrol etsin diye mi? , root lu hale getirsin diye mi? ilaveler yapsın diye mi ?

Neden?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.