Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eCCo

quote:

Orijinalden alıntı: mukohan

quote:

bir çok arkadaşımın yazdığı gibi her gün yeni bir aletin çıkışı kafamı karıştırıyor.
    mk808 mi ug 007 mi derken imito mx1 çıktı. şimdi de hi802 ve mk802III var.
    1-şu anda hangisini alma mantıklı olur?
    2-bir de fly mouse f10 düşünüyorum. sizce daha iyi bir mouse var mı?
    teşekkurler.
    linux pek düşünmüyorm ama belki ilerde lazım olabilir.ona göre bir cevap verir misiniz?
    şimdiden teşekkurler.
    saygılar

Kusura bakmayın..yeniden sormak zorunda kaldım.

1- mk808 de hala birtakım sorunlar devam ediyor yazılımsal olarak fakat yazılımı düzeltmeye çalışan yabancı arkadaşlar var :D, ug007 yi bilmiyorum bir arkadaş sipariş verdi gelince yazar kendisi, hi802 de çıkmamış bir cihaz fakat güzel bir cihaz olacağa benziyor ve açık kaynak kodlu bir cihaz olacak umuyoruz böylece daha kolay sistem üzerinde değişiklikler yapılabilecek ve ubuntu linux kurulabilecek ben şahsen merakla bekliyorum bu cihazı. mk802III de ug802 nin aynısı sadece android 4.1.1 yüklü geliyor onun firmware dosyası yanınlanınca ug802 lere de yüklenebilecek yüzde 99...

2- bende mele F10 var ve çok memnunum gayet güzel çalışıyor...

Öncelikle yardımların için teşekkürler.
    Ben MK802 II ile UG802 arasında kaldım.Bütçem max.60$ veöncelikli kullanma amacım to..rnt down ve full hd filmleri izlemek bana uygun bi satış linki verebilirmisin?
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Ben MK802 II ile UG802 arasında kaldım.Bütçem max.60$ veöncelikli kullanma amacım to..rnt down ve full hd filmleri izlemek bana uygun bi satış linki verebilirmisin?
    Teşekkürler.

mk802 II alma derim boşuna paranızı boşuna harcamış olursunuz bende mk802+ var performans olarak pek bir yavaş :D
    birde almışken bluetooth lu birşey al daha çok bağlantı seçeneğin olur hem fiyat farkı da yok pek fazla 3-4 dolar...

bu durumda 69 dolara imito imx alabilirsiniz, en azından firmware dosyası var elimizde ve kullananlar memnunlarmış cihazdan...

geekbuying.com dan alacaksanız 3 dolar indirim kuponu var ama aliexpress den alacam derseniz

http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Newest-iMito-MX1-Dual-Core-TV-Box-Android-4-1-1-Mini-PC/670536962.html

burda satılıyor türkiyeye honkong post ile bedavaya gönderiyorlar, honkong post, china post tan daha çabuk geliyormuş öyle duydum...

buda geekbuying linki ve 3 dolar indirim kupon kodu

http://www.geekbuying.com/item/iMito-MX1-Android-4-1-Dual-Core-TV-BOX-RK3066-1-6Ghz-Cortex-A9-1GB-RAM-8G-ROM-HDMI-Sliver-312221.html

3 dolar indirim kupon kodu : OQURBSES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 1 Kasım 2012; 11:58:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: husog

MicroSD karttan yapılan Firmware güncellemesi ile cihaz root lu hale mi geliyor.Root yetkisi gerektiren programları yükleyebiliyor muyuz bu işlemden sonra.Yada root etmek için Moboro proramı ile anlatılan işlemi yapmamız mı gerekli mutlaka.

Sd yada PC farketmiyor, rootlu bir firmware yüklersen cihaz rootlu olur.

Merhaba Arkadaşlar bir kaç acemi kullanıcı sorunum var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    -Firmware güncellemesi sonucunda başlangıç ekranında çince yazılı yeni ikonlar geldi.Bunları nasıl değiştirebilirim.

-Uygulamalarda Youtube ve Twitter app yüklü görünmesine rağmen ikonları görünmüyor.

-Droidmode Server apk sının çalıştırılmasını açıklayabilirmisiniz.UG802 cihazıma Server olanı kurdum, Samsung Galaxy Gio 'ya client olanını kurdum.Server tarafını açtığımda 192.168.1.5:2302 çıkıyor.Cilent tarafında İp adresini yazdığımda hiç bir tepki yok.Busybox ne işe yarıyor bilmiyorum ama onu da kurdum.

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir çok arkadaşımın yazdığı gibi her gün yeni bir aletin çıkışı kafamı karıştırıyor.
    mk808 mi ug 007 mi derken imito mx1 çıktı. şimdi de hi802 ve mk802III var.
    1-şu anda hangisini alma mantıklı olur?
    2-bir de fly mouse f10 düşünüyorum. sizce daha iyi bir mouse var mı?
    teşekkurler.
    linux pek düşünmüyorm ama belki ilerde lazım olabilir.ona göre bir cevap verir misiniz?
    şimdiden teşekkurler.
    saygılar

Kusura bakmayın..yeniden sormak zorunda kaldım.

1- mk808 de hala birtakım sorunlar devam ediyor yazılımsal olarak fakat yazılımı düzeltmeye çalışan yabancı arkadaşlar var :D, ug007 yi bilmiyorum bir arkadaş sipariş verdi gelince yazar kendisi, hi802 de çıkmamış bir cihaz fakat güzel bir cihaz olacağa benziyor ve açık kaynak kodlu bir cihaz olacak umuyoruz böylece daha kolay sistem üzerinde değişiklikler yapılabilecek ve ubuntu linux kurulabilecek ben şahsen merakla bekliyorum bu cihazı. mk802III de ug802 nin aynısı sadece android 4.1.1 yüklü geliyor onun firmware dosyası yanınlanınca ug802 lere de yüklenebilecek yüzde 99...

Teşekkürler.

tavsiyem artık Mk802 leri almayınız yonunde... cunku ben Mk802 kullandım çok fazla programlara hata verıyordu.. acılmıyor kapatayım mı diye ıkıde bir soruyor vs..vs internet sayfası acma sorunu vardı... cok gec acıyordu...

ug802 de almayınız zira ondan sonra aynı ozellıklerı ıceren mk808 ve UG007 cıktı.... mk808 tek farkı sogutucu olması ve yazılımı 4.1 olarak cıkması sorunları var...
    ug007 de ug802 nin bir ilerki urunu bluetooth eklentılı ve 4.1 yazılımlı versiyonu... ben tercihimi bundan yana kullancam... ama bir gozumde Hi802 de olacak.....
    imito yuda yenı duydum...

onada kısaca baktım işlemci ekran kartı rom ram olarak ug007 ile birebir aynı ama XBMC sorunsuz diye yazılmıs bu nasıl oluyor anlamadım.. artık xbmc sorunsuz olarak Rk3066 larda calısıyor mu?
    Android 4.1.1 OS, Google Play Store pre-installed;
    Build in Bluetooth
    Wifi 802.11 b/g/n
    Rockchip RK3066 Dual core ,up to 1.6Ghz, Quad core Mali400 GPU
    Support XBMC, already tested by Geekbuying;
    Aluminum Case

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 1 Kasım 2012; 11:30:52 >

• Geekbuying güvenilir değilmi?

50$ Sıcak fırsat olarak yazılmış satıcı tarafından.
    http://www.aliexpress.com/item/New-dual-core-1-6-Ghz-cpu-RK3066-UG802-1G-4G-google-android-4-0-mini/641261168.html

UG007
    http://www.aliexpress.com/item/HK-free-UG007-Latest-Android-4-1-1-OS-RK3066-Dual-Core-Smart-TV-Box-Mini/668170413.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 1 Kasım 2012; 11:41:49 >

• quote:

quote:

quote:

MicroSD karttan yapılan Firmware güncellemesi ile cihaz root lu hale mi geliyor.Root yetkisi gerektiren programları yükleyebiliyor muyuz bu işlemden sonra.Yada root etmek için Moboro proramı ile anlatılan işlemi yapmamız mı gerekli mutlaka.

Merhaba Arkadaşlar bir kaç acemi kullanıcı sorunum var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    -Firmware güncellemesi sonucunda başlangıç ekranında çince yazılı yeni ikonlar geldi.Bunları nasıl değiştirebilirim.

-Uygulamalarda Youtube ve Twitter app yüklü görünmesine rağmen ikonları görünmüyor.

-Droidmode Server apk sının çalıştırılmasını açıklayabilirmisiniz.UG802 cihazıma Server olanı kurdum, Samsung Galaxy Gio 'ya client olanını kurdum.Server tarafını açtığımda 192.168.1.5:2302 çıkıyor.Cilent tarafında İp adresini yazdığımda hiç bir tepki yok.Busybox ne işe yarıyor bilmiyorum ama onu da kurdum.

Şimdiden teşekkürler...

ilk olarak hangi firmware'i yüklediniz ? size tavsiyem firmware yükledikten sonra cihazın ilk açılışında bir 2-3 dakika bekleyin ekran geldikten sonra, çünkü otomatik kurulan programlar var açılıştan sonra onların kurulmasını bekleyin derim,

sonrasında o garip launcher dan kurtulun derim :D direk apex launcher yükleyin marketten ve onu default olarak tanımlayın,

yeni launcher kurulunca programların hepsi büyük ihtimal ile gözükürler ayrıca gözükmezlerse silin ve tekrar yükleyin düzelir...

droidmote'yi kullanmak için iki cihazda aynı ağda olması lazım ve ayrıca droidmote server'in son versiyon olması gerekmektedir server tarafını açınca yeşil buton olması gerekli, buton kırmızı ise bir sorun vardır,

busybox kurunca programı açmanız ve update etmeniz gerekmektedir ama ilk busybox un yüklü olduğu klasöre göre seçim yapmanız gerekir :D yoksa cihaz açılmaz duruma geliyor....

ayrıca yüklerken pc kullanarak yaparsanız daha sağlıklı olur :D

• quote:

Geekbuying güvenilir değilmi?

50$ Sıcak fırsat olarak yazılmış satıcı tarafından.
    http://www.aliexpress.com/item/New-dual-core-1-6-Ghz-cpu-RK3066-UG802-1G-4G-google-android-4-0-mini/641261168.html

UG007
    http://www.aliexpress.com/item/HK-free-UG007-Latest-Android-4-1-1-OS-RK3066-Dual-Core-Smart-TV-Box-Mini/668170413.html

geekbuying güvenilir bir site birçok kişi satın alım yapıyor ve armtvtech sitesinde sürekli bir müşteri temsilcisi oluyor sorunları takip ediyor vs vs

ben ug007 yi hiç bir inceleme olmadığı için tavsiye edemeyeceğim ama dediğim gibi almışken bluetoothlu birşey alın imito imx'i tavsiye ettim çünkü arkasında destek olacakmış ve üzerinde yüklü olan sistem sorunsuz çalışıyormuş hali hazırda... geekbuying için 3 dolarlık indirim çeki sadece imito imx için geçerli yanlız...
    ayrıca kasası metalden ve daha şık duruyor :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler...

ilk olarak hangi firmware'i yüklediniz ? size tavsiyem firmware yükledikten sonra cihazın ilk açılışında bir 2-3 dakika bekleyin ekran geldikten sonra, çünkü otomatik kurulan programlar var açılıştan sonra onların kurulmasını bekleyin derim,

sonrasında o garip launcher dan kurtulun derim :D direk apex launcher yükleyin marketten ve onu default olarak tanımlayın,

yeni launcher kurulunca programların hepsi büyük ihtimal ile gözükürler ayrıca gözükmezlerse silin ve tekrar yükleyin düzelir...

droidmote'yi kullanmak için iki cihazda aynı ağda olması lazım ve ayrıca droidmote server'in son versiyon olması gerekmektedir server tarafını açınca yeşil buton olması gerekli, buton kırmızı ise bir sorun vardır,

busybox kurunca programı açmanız ve update etmeniz gerekmektedir ama ilk busybox un yüklü olduğu klasöre göre seçim yapmanız gerekir :D yoksa cihaz açılmaz duruma geliyor....

ayrıca yüklerken pc kullanarak yaparsanız daha sağlıklı olur :D

Sanırım imito MX1 alacağız gibi duruyor.Aldıktan sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum 5-6dolar yüzünden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ender
    tavsiyem artık Mk802 leri almayınız yonunde... cunku ben Mk802 kullandım çok fazla programlara hata verıyordu.. acılmıyor kapatayım mı diye ıkıde bir soruyor vs..vs internet sayfası acma sorunu vardı... cok gec acıyordu...

ug802 de almayınız zira ondan sonra aynı ozellıklerı ıceren mk808 ve UG007 cıktı.... mk808 tek farkı sogutucu olması ve yazılımı 4.1 olarak cıkması sorunları var...
    ug007 de ug802 nin bir ilerki urunu bluetooth eklentılı ve 4.1 yazılımlı versiyonu... ben tercihimi bundan yana kullancam... ama bir gozumde Hi802 de olacak.....
    imito yuda yenı duydum...

onada kısaca baktım işlemci ekran kartı rom ram olarak ug007 ile birebir aynı ama XBMC sorunsuz diye yazılmıs bu nasıl oluyor anlamadım.. artık xbmc sorunsuz olarak Rk3066 larda calısıyor mu?
    Android 4.1.1 OS, Google Play Store pre-installed;
    Build in Bluetooth
    Wifi 802.11 b/g/n
    Rockchip RK3066 Dual core ,up to 1.6Ghz, Quad core Mali400 GPU
    Support XBMC, already tested by Geekbuying;
    Aluminum Case

XBMC sorunsuz yazılmasının nedeni program açılıyor :D durum bu yani :D

ayrıca xbmc de sd videoları sorunsuz kendi player'i ile izleyebiliyorsunuz fakat yüksek bitrate li 720p ve 1080p lerde takılma söz konusu :D XBMC yi ilk sayfada yayınladığım yöntemle sorunsuz kullanabilirsiniz....

• quote:

Sanırım imito MX1 alacağız gibi duruyor.Aldıktan sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum 5-6dolar yüzünden :)

size hiç sorun yaşamazsınız alet mükemmel demiyorum D: ama en azından mk808 den ve ug802 den daha iyi bir alet donanım olarak bluetooth var enazından :D ve firmware olarak da stabil diyor kullananlar yani size diğer cihazlardan daha fazla bir sorun çıkarmayacağı kesin şu anki yorumlara göre :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 1 Kasım 2012; 12:07:04 >
  • Google marketten indirdiğm programlarda yeterli veri depolama alanının olmadığı mesajı ile programı kurmuyor. 8 Gb lık SD kart takılı. Bu neden oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Google marketten indirdiğm programlarda yeterli veri depolama alanının olmadığı mesajı ile programı kurmuyor. 8 Gb lık SD kart takılı. Bu neden oluyor ?

cihazın dahili hafızası dolmuş olabilir bir bakın isterseniz ve dahili hafızadaki programları SD karta taşıyınız...
  • Uzunca bir süre MK808 gelmesini bekledik ama artık gelmeyecegınden umudu kestık Cin postasında sorun varmıs sanırım... iptal ettirmiştik... bugun UG007 Honk Kong posta ile aldık bakalım.... ne zaman gelecek... ve alet kapalı kutu kimsede yok sanırım.. ilk kullanıcısı olacagız.
  • eCCo arkadaşım merhaba,
    mk808 i açamadım hala yeni yazılımı bekliyorum. Bahsettiğin apex launcher pro mk808de de çalışır mı? Getirileri neler?

Eğer cihazı çalıştırabilirsem bir daha elektriğini kesmeyeceğim. Bu şekilde sürekli elektriğe bağlı iken sorun olur mu? Adaptör yanması, mk808 in yanması vs gibi ?

Sunduğun "root lu "808 yazılımı kime ait?

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 1 Kasım 2012; 13:34:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

eCCo arkadaşım merhaba,
    mk808 i açamadım hala yeni yazılımı bekliyorum. Bahsettiğin apex launcher pro mk808de de çalışır mı? Getirileri neler?

Eğer cihazı çalıştırabilirsem bir daha elektriğini kesmeyeceğim. Bu şekilde sürekli elektriğe bağlı iken sorun olur mu? Adaptör yanması, mk808 in yanması vs gibi ?

Selamlar

apex launcher tabiki çalışır bütün androidlerde çalışıyor neredeyse :D ama mk808 için pek gerek yok, neden ? dersen sizin cihaz normal android arayüzü ile geliyor fakat ug802 saçma sapan bir çin arayüzü ile geliyor bundan dolayı değiştir dedim arkadaşa :D ama indirip deneyebilirsin bence gayet güzel bir launcher....

cihazı pc den flashlarsanız çalışacaktır yoksa pc den flashlamaya bile izin verilmiyormu ??

root'lu yazılım standart fabrika yazılımının üzerine root yapılmış ve playstore fix lenmiş hali....

yanma konusuna gelirsek ben pek birşey olacağını düşünmüyorum mk808 lerde soğutucu bulunmakta ve düzgün bir adaptör kullanırsanız bir sorun çıkmaz bence ama tabi bu kesin birşey olmaz demek değil, ayrıca düzgün bir fw yayınlandığı zaman rahatlıkla kapatabilirsiniz hep çalışmasına gerek yok cihazın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Uzunca bir süre MK808 gelmesini bekledik ama artık gelmeyecegınden umudu kestık Cin postasında sorun varmıs sanırım... iptal ettirmiştik... bugun UG007 Honk Kong posta ile aldık bakalım.... ne zaman gelecek... ve alet kapalı kutu kimsede yok sanırım.. ilk kullanıcısı olacagız.

hayırlı olsun androidhastası nickli arkadaş da vermişti ug007 siparişi umarım sorunsuz bir cihaz çıkar :D hangi link ten aldınız ? bilgilendirirseniz diğer almak isteyen arkadaşlara da örnek olacaktır..
  • quote:

dostum çok teşekkurler.ben de imito almayı düşünüyorum artık.
    1- bu mele f10 mouse fonksiyonu tuşlarla mı çalışıyor.yoksa el hareketi ile mi?
    2-imito ya linux kurabilen var mı?

• quote:

quote:

dostum çok teşekkurler.ben de imito almayı düşünüyorum artık.
    1- bu mele f10 mouse fonksiyonu tuşlarla mı çalışıyor.yoksa el hareketi ile mi?
    2-imito ya linux kurabilen var mı?

şu anda rk3066 çipsetlere linux kurulamıyor.... ama çalışan bir insan var bu durum için :D bi iki hafta sonra birşeyler çıkabilir :D

mele için sorduğun soruyu anlayamadım...

air mouse özelliği var yani wii kumandası gibi kullanabiliyorsunuz ayrıca üzerinde değişik tuşlar var arka tarafını çevirince de klavye oluyor öyle yani...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

eCCo arkadaşım merhaba,

Selamlar

apex launcher tabiki çalışır bütün androidlerde çalışıyor neredeyse :D ama mk808 için pek gerek yok, neden ? dersen sizin cihaz normal android arayüzü ile geliyor fakat ug802 saçma sapan bir çin arayüzü ile geliyor bundan dolayı değiştir dedim arkadaşa :D ama indirip deneyebilirsin bence gayet güzel bir launcher....

cihazı pc den flashlarsanız çalışacaktır yoksa pc den flashlamaya bile izin verilmiyormu ??

root'lu yazılım standart fabrika yazılımının üzerine root yapılmış ve playstore fix lenmiş hali....

yanma konusuna gelirsek ben pek birşey olacağını düşünmüyorum mk808 lerde soğutucu bulunmakta ve düzgün bir adaptör kullanırsanız bir sorun çıkmaz bence ama tabi bu kesin birşey olmaz demek değil, ayrıca düzgün bir fw yayınlandığı zaman rahatlıkla kapatabilirsiniz hep çalışmasına gerek yok cihazın...

Biraz evvel şuanki yazılımı yükledim yine... Bu cihaza kaç kez yazılı atılabilir. Yazılım atılan parçanın bir ömrü var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu UG007 ile İmito MX1 arasında fark nedir ben bi fark göremedim ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.