Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 sorum var:;

1.si: Kurduğum uygulamaların direkt olarak sd karta kurulumunu sağlayabilir miyim? , nereden?, nasıl ? Kartta yer çok , boşuna dahili hafızayı doldurmayayım.. ( Yoksa, ayarlar -uygulamalardan her uygulamayı tek tek seçip " sd karta aktar" ı mı seçeceğim ? )

2. MK808 in otg portuna bağlı olan kablosu özel bir kablo mudur? (OTG Kablosu ? - Bir ucu mini usb - diğer ucu normal usb (dişi) )
    Yoksa herhangi bir usb kablo da aynı işi yapar mı?

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Merhabalar..

Öncelikle herkesin geçmiş Kurban bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun..

Gerek notebook'umun ekran kartının yanarak beni yarı yolda bırakmasından gerek iş yoğunluğu ve ev inşaatı için çalışmalarımdan dolayı başlığa uğrayamadım..

Anten konusunda çok seçenek var.eCCo arkadaşın üstte verdiği resimlerdeki gibi anten ucunu dışarıya çıkarırsanız çekim gücüçoğalır.Yada direkt olarak harici bir wifi anteni takabilirsin o daha iyi olacaktır..

Benim ürünler hala gelecek bekliyoruz yana yana Çin postası gebermış durumda çok ağır çalışıyorlar.Üstüne bizim ptt'ninde hızınıda eklerseniz şahane

Aliexpress'ten sipariş verecekler satıcıile görüşün kargoyu Singapur postası ile isteyin daha hızlı geliyor

İyi bayramlar dostum,

bende seni merak ediyordum nerelerdesin diye, bayadır uğramıyorsun konuya, ilk olarak geçmiş olsun notebook konusunda ve ev işlerindede kolay gelsin diyorum, 2 sene önce kendi evimizi yaptırmıştık ve neler çektim anlatamam elektrikçi çağırdık hat döşesin diye bütün hattı ben döşedim sonra :D demirlerin arasında parçaladım ellerimi,
    yanı sorunlarını anlayabiliyorum.

çin postası gerçekten kötü :( ama ptt iyi iş çıkartıyor tr sınırına girince ertesi gün yadan öbür gün kesin geliyor :D

umarım en kısa zamanda gelirde olaylara girişebilirsin dostum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Merhaba,

2 sorum var:;

1.si: Kurduğum uygulamaların direkt olarak sd karta kurulumunu sağlayabilir miyim? , nereden?, nasıl ? Kartta yer çok , boşuna dahili hafızayı doldurmayayım.. ( Yoksa, ayarlar -uygulamalardan her uygulamayı tek tek seçip " sd karta aktar" ı mı seçeceğim ? )

2. MK808 in otg portuna bağlı olan kablosu özel bir kablo mudur? (OTG Kablosu ? - Bir ucu mini usb - diğer ucu normal usb (dişi) )
    Yoksa herhangi bir usb kablo da aynı işi yapar mı?

Selamlar

1- rootlu isen app2sd tarzı programlara taşıyabiliyorsun hafızadaki programları ve tektek yada hepsini bir arada taşıma özelliği de var.
    2- otg kablosu bir ucu mini usb diğer ucu normal usb olan bir kablo ekstra bir şey olmaması lazım :D ama bir ucu mini usb diğer ucu dişi usb olarakda bulunabiliyor :D ordan usb bellek vs bağlabilmeniz için telefonlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Bunu android 2.3 ye kurabilirmiyiz. Ne gibi artıları olur?

kurulması gerekli ama bilemiyorum bazı sistem dosyaları değişmiş olabilir yeni android sürümüyle...
    kurup deneyebilirsin, atıları filmeri gezerken güzel bir arayüz kullanıyorsun ayrıca network deki share edilmiş filmeri vs görebiliyorsun,
    birsürü plugin sayesinde online yayınları izleyebiliyorsun vs vs vs birsürü özelliği var programın....

ben mx player'ı kullanıyorum bs player yüklemedim bence en kullanışlı olan mx player fakat wondershare player de güzel gözüküyor :D onuda deneyebilirsin.
  • Öncelikle @TheNorth geçmiş olsun ve kolay gelsin.

Buradaki mesajları okuduktan sonra aliexpress e girdim ve ürünümün postaya verildiğini gördüm hem de Singapur postasına. Sağolsun satıcı bayağı ilgili çıktı. Fakat tracking number ile ilgili sorunum var. numarayı girdiğimde bilgi gözükmüyor. Aliexpress'ten ürün alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onernba

Öncelikle @TheNorth geçmiş olsun ve kolay gelsin.

Buradaki mesajları okuduktan sonra aliexpress e girdim ve ürünümün postaya verildiğini gördüm hem de Singapur postasına. Sağolsun satıcı bayağı ilgili çıktı. Fakat tracking number ile ilgili sorunum var. numarayı girdiğimde bilgi gözükmüyor. Aliexpress'ten ürün alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Merhaba, çok sonrasında ekranda bilgi görebiliyorsunuz...
    Postaya verildi denildikten 1 hafta sonra gibi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onernba

Öncelikle @TheNorth geçmiş olsun ve kolay gelsin.

Merhaba, çok sonrasında ekranda bilgi görebiliyorsunuz...
    Postaya verildi denildikten 1 hafta sonra gibi...

çok teşekkür ederim hocam.sağolasın
  • bir çok arkadaşımın yazdığı gibi her gün yeni bir aletin çıkışı kafamı karıştırıyor.
    mk808 mi ug 007 mi derken imito mx1 çıktı. şimdi de hi802 ve mk802III var.
    1-şu anda hangisini alma mantıklı olur?
    2-bir de fly mouse f10 düşünüyorum. sizce daha iyi bir mouse var mı?
    teşekkurler.
    linux pek düşünmüyorm ama belki ilerde lazım olabilir.ona göre bir cevap verir misiniz?
    şimdiden teşekkurler.
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukohan

bir çok arkadaşımın yazdığı gibi her gün yeni bir aletin çıkışı kafamı karıştırıyor.
    mk808 mi ug 007 mi derken imito mx1 çıktı. şimdi de hi802 ve mk802III var.
    1-şu anda hangisini alma mantıklı olur?
    2-bir de fly mouse f10 düşünüyorum. sizce daha iyi bir mouse var mı?
    teşekkurler.
    linux pek düşünmüyorm ama belki ilerde lazım olabilir.ona göre bir cevap verir misiniz?
    şimdiden teşekkurler.
    saygılar

çoğunun özellikleri aynı.Burada farkı kullanıcının kendisi oluşturuyor.Önemli olan kullanıcının aleti kullanım amacı. Mouse konusuna gelince ben almayı düşünmüyorum ama burada kullanan bayağı arkadaş var onlara sorarsan daha iyi olur.Linux için @eCCo ya danış :)
  • MicroSD karttan yapılan Firmware güncellemesi ile cihaz root lu hale mi geliyor.Root yetkisi gerektiren programları yükleyebiliyor muyuz bu işlemden sonra.Yada root etmek için Moboro proramı ile anlatılan işlemi yapmamız mı gerekli mutlaka.
  • Selam arkadaşlar birtürlü mele F10 kumanda siparişim gelmedi mesaj atmışlar cevircek varmıdır. Hi Ekrem, I already confirmed this parcel would return us for the security issue . Do you need resend or refund ? If you need refund, pl ease open the disput, I will confirm to refund you as soon as possible. I will wait for your anwer . Very sorry to bring inconvenient to yo u . Have a great day

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksam eve geldim, mk808i actım . Googletv ekranı geliyor , sonrasında da android ekranı ... Ama ana sayfa bir türlü gelmiyor. 5-6 defa kapatıp tekrar actım nafile ,, bana yeniden yazılım atma yolu göründü sanırım :((
    Sorunlu bu alet söylüyorum...
    Normale döndürmenin başka bir yolu var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Selam arkadaşlar birtürlü mele F10 kumanda siparişim gelmedi mesaj atmışlar cevircek varmıdır. Hi Ekrem, I already confirmed this parcel would return us for the security issue . Do you need resend or refund ? If you need refund, pl ease open the disput, I will confirm to refund you as soon as possible. I will wait for your anwer . Very sorry to bring inconvenient to yo u . Have a great day

Senin posta onlara geri dönecekmiş, çin deki posta dağıtımda takılmı, istersen yeniden yollayalım istersen paranı geri yollayalım diyorlar, en kısa zamanda paranı geri göndericeğiz diyorlar, senin cevabını bekliyorum demişler.

sende istersen tekrar yollat istersen paranı geri iste dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husog

MicroSD karttan yapılan Firmware güncellemesi ile cihaz root lu hale mi geliyor.Root yetkisi gerektiren programları yükleyebiliyor muyuz bu işlemden sonra.Yada root etmek için Moboro proramı ile anlatılan işlemi yapmamız mı gerekli mutlaka.

Sd yada PC farketmiyor, rootlu bir firmware yüklersen cihaz rootlu olur.
  • quote:

Aksam eve geldim, mk808i actım . Googletv ekranı geliyor , sonrasında da android ekranı ... Ama ana sayfa bir türlü gelmiyor. 5-6 defa kapatıp tekrar actım nafile ,, bana yeniden yazılım atma yolu göründü sanırım :((

aynı sorunu yaşayanlar varmış ama herkese olmuyor ve yeni bir firmware update'i gelecek sizin mk808 lere bugün yarın gibi, cihazı flashlamadan düzelme ihtimali pek yok gibi. isterseniz eski fw yi yükleyin enazından yeni düzgün çıkana kadar kullanırsınız sorunsuz.
  • quote:

Aksam eve geldim, mk808i actım . Googletv ekranı geliyor , sonrasında da android ekranı ... Ama ana sayfa bir türlü gelmiyor. 5-6 defa kapatıp tekrar actım nafile ,, bana yeniden yazılım atma yolu göründü sanırım :((

aynı sorunu yaşayanlar varmış ama herkese olmuyor ve yeni bir firmware update'i gelecek sizin mk808 lere bugün yarın gibi, cihazı flashlamadan düzelme ihtimali pek yok gibi. isterseniz eski fw yi yükleyin enazından yeni düzgün çıkana kadar kullanırsınız sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

quote:

Desteğiniz için teşekkürler . Yeni yazılımı bekleyelim...
    Google play de shutoff tarzı kapama uygulamaları mevcut. Bu aksam 1-2 tanesini deneyecektim. Bu programlar cihazı kapama işlevi görür mü ?

• quote:

quote:

quote:

Google play de shutoff tarzı kapama uygulamaları mevcut. Bu aksam 1-2 tanesini deneyecektim. Bu programlar cihazı kapama işlevi görür mü ?

Genelde kapatmıyorlar.Bu programlar telefon ve tablet için yapılmış ve dolaysıyla sadece ekranı kapatıyorlar..

Yine bir ara araştırırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Genelde kapatmıyorlar.Bu programlar telefon ve tablet için yapılmış ve dolaysıyla sadece ekranı kapatıyorlar..

Yine bir ara araştırırım

....gerçi kapattık diyelim, tekrar nasıl açacağız degil mi? Bu cihazın komple elektriğini keserek kapatmak lazım herhalde.
    Cihazı sürekli açık bırakırsak sorun olur mu? Yoksa kapa- aç cihaz yukarıda anlattığım gibi aptallaşıyor yada bugünkü gibi hiç açılmıyor .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yine bir ara araştırırım

....gerçi kapattık diyelim, tekrar nasıl açacağız degil mi? Bu cihazın komple elektriğini keserek kapatmak lazım herhalde.
    Cihazı sürekli açık bırakırsak sorun olur mu? Yoksa kapa- aç cihaz yukarıda anlattığım gibi aptallaşıyor yada bugünkü gibi hiç açılmıyor .

Sorun olmaz sonuçta telefonlarımız sürekli açık ve şarja takıyoruz..

Tabi adaptörü ne kadar sağlam o önemli asıl..

Ben şöyle kullanmanızı tavsiye ederim.Cihazı 2.hdmi çıkışına takın tv kumandasından kaynak değiştirp direkt tvye geçiş yapabilirsiniz tabi aynı zamanda yine aynı işlemle androide geçiş yapılır..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.