Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
211.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ocean72

0,99 dolara asphalt 7 indirdim ama yüklemedi . Uyumsuz herhalde. Bu cihazlar icin parayla uygulama alma taraftarı değilim. Çoğu uyumsuz çünkü ...
    Bu sebeple ilk mesaja "ÇALIŞAN UYGULAMALAR" kısmını da ilave etmeliyiz

nasıl yüklemedi ? hata mı verdi yada nedir sorun ? eğer indirebildiysen yüklemesi gerekir ? ayrıca hangi fw yi kullanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

quote:

0,99 dolara asphalt 7 indirdim ama yüklemedi . Uyumsuz herhalde. Bu cihazlar icin parayla uygulama alma taraftarı değilim. Çoğu uyumsuz çünkü ...

nasıl yüklemedi ? hata mı verdi yada nedir sorun ? eğer indirebildiysen yüklemesi gerekir ? ayrıca hangi fw yi kullanıyorsun ?

Yüklendi ama oyun açılmadı...
  • quote:

quote:

quote:

Yüklendi ama oyun açılmadı...

http://www.youtube.com/watch?feature=relmfu&hl=en&v=OXWjjai8ySo&gl=US

yukarıdaki videoda oyunu ug802 de çalıştırmışlar, biraz uğraş istersen.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 24 Ekim 2012; 21:03:55 >

• arkadaşlar bu cihazlar özellıkle kaliteli video oynatım sunuyorlar mı? yoksa ha pcden lcd tv ye hdmi la bağlayıp mkv izlemişim ha bunlarla aynı kalite mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biber2006

arkadaşlar bu cihazlar özellıkle kaliteli video oynatım sunuyorlar mı? yoksa ha pcden lcd tv ye hdmi la bağlayıp mkv izlemişim ha bunlarla aynı kalite mi?

aynı kalite ekstra birşey eklemiyor görüntüye...
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu cihazlar özellıkle kaliteli video oynatım sunuyorlar mı? yoksa ha pcden lcd tv ye hdmi la bağlayıp mkv izlemişim ha bunlarla aynı kalite mi?

hocam teşekkür ederim cevabın için, o zaman görüntü işlemcisi iyi olan bir player bakmak gerekecek, bu konuda bir tavsiyeniz var mı?
  • quote:

Güç tüketimleri çok düşük bu cihazların.PC'den izlemek yerine bunlardan izlemek elektrik tüketimi açısından daha iyi.
  • quote:

quote:

quote:

hocam teşekkür ederim cevabın için, o zaman görüntü işlemcisi iyi olan bir player bakmak gerekecek, bu konuda bir tavsiyeniz var mı?

bilemiyorum hic mediaplayer'im olmadı denemeden birşey demek yanlış olur, birsürü konu var gerçi ama bence pek bir farkı olacağını sanmıyorum pc ile mediaplayer'in hatta bence pc herzaman daha ii görüntü verebilir gibi geliyor... çünkü codec di ekran kartı ayarıydı birsürü seçenek oluyor elinizde...

• http://www.aliexpress.com/item/HK-free-shipping-UG007-Mini-PC-Android-4-1-1-TV-Box-Dual-Core-Cortex-A9/668156141.html
    bir arkadaş bu ürünüde anlatmıştı aliexpresste satışa çıkmış satıcıda güvenilir duruyor ilave olarak bluetoothu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

http://www.aliexpress.com/item/HK-free-shipping-UG007-Mini-PC-Android-4-1-1-TV-Box-Dual-Core-Cortex-A9/668156141.html
    bir arkadaş bu ürünüde anlatmıştı aliexpresste satışa çıkmış satıcıda güvenilir duruyor ilave olarak bluetoothu var

benimde peşinde olduğum cihaz bu. ama sorun çıkar gelmez filan diye sürekli erteliyorum.

• Cin postasi sorunluymus hong kong posta ile yollamakari gerekiyor mus bizim 1 aydir cihaz daha posta servislerinde gorunmedi bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Cin postasi sorunluymus hong kong posta ile yollamakari gerekiyor mus bizim 1 aydir cihaz daha posta servislerinde gorunmedi bile

ne Cin postasiymış yav cinden f10 kumanda bir türlü cıkmadı 50 gün oldu.para iadesimi istesem ?
  • beyler UG007 gelmiş. Sanırım UG802'den tek farkı bluetooth olması.Fakat yine de aynı fiyat.Satan kişi şu ana kadar %100 feedback almış.Alan var mı?Alıp deneyeyim diyorum.http://www.aliexpress.com/item/HK-free-shipping-UG007-Mini-PC-Android-4-1-1-TV-Box-Dual-Core-Cortex-A9/668156141.html
  • Ha bir de herhangi bir alette sopcast i deneyen var mı?Herhangi bir kasma vs. oluyor mu özellikle HD yayınlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

http://www.aliexpress.com/item/HK-free-shipping-UG007-Mini-PC-Android-4-1-1-TV-Box-Dual-Core-Cortex-A9/668156141.html

benimde peşinde olduğum cihaz bu. ama sorun çıkar gelmez filan diye sürekli erteliyorum.

satıcı a+ gözüküyor bence sorun çıkmaz

• Beyler son haberlere göre geekbuying.com dan bir çalışan yabancı forumdaki arkadaşlara mk808 için olan yeni firmware'i göndermiş onlar test edicekler eğer bir sıkıntı yoksa yayınlanacak bende eklerim buraya yayınlandığı zaman :D

edit: firmware linki ilk sayfaya eklenmiştir, indirmek isteyenler bakabilir...

ayrıca bu rom root lu değildir mk808 için rootlu firmware yarın gelecek, yada root'u kendiniz yapabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 26 Ekim 2012; 11:27:46 >
  • quote:

Beyler son haberlere göre geekbuying.com dan bir çalışan yabancı forumdaki arkadaşlara mk808 için olan yeni firmware'i göndermiş onlar test edicekler eğer bir sıkıntı yoksa yayınlanacak bende eklerim buraya yayınlandığı zaman :D

hocam ben bu siteden 1 hafta once mk808 ve f10 mouse aldım. f10 u 1 gun sonra kargoya verdiler. mk808 hala verilmedi. acaba ellerindemi yok şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

quote:

Beyler son haberlere göre geekbuying.com dan bir çalışan yabancı forumdaki arkadaşlara mk808 için olan yeni firmware'i göndermiş onlar test edicekler eğer bir sıkıntı yoksa yayınlanacak bende eklerim buraya yayınlandığı zaman :D

hocam ben bu siteden 1 hafta once mk808 ve f10 mouse aldım. f10 u 1 gun sonra kargoya verdiler. mk808 hala verilmedi. acaba ellerindemi yok şuan.

ellerinde vardır da bu aralar yılbaşı öncesi çok arz varmış yetiştiremiyorlar heralde gönderim olayını, ama bi mail at sor istersen...

• son kararım olarak ug802 alacağım. sakın alma vs. diyen var mıdır?en geç akşam sipariş vereceğim.Bir de F10 klavyeyi tek başına bulabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avon Barksdale -- 26 Ekim 2012; 12:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onernba

son kararım olarak ug802 alacağım. sakın alma vs. diyen var mıdır?en geç akşam sipariş vereceğim.Bir de F10 klavyeyi tek başına bulabilir miyiz?

sakın alma demem :D ama bekle istersen biraz daha 4 çekirdekli alırsın :D beğenmezsen bendeki ug802 ile değişiriz :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.