Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hebun021

Teşekkür ederim kardeş.Ürünün geldi galiba.Kaç günde geldi?İnceledin mi?

Siparişim henüz gelmedi gelmesi 1 hafta 10 günü bulur tahmin ediyorum, ürün elime geçtiğinde ayrıntılı incelememi ve düşüncelerimi yazarım buradan.
  • Rikomagic MK802IV Quad Core TV Stick Android 4.2 Beta Firmware çıkmış.
    İndirme adresi:https://www.dropbox.com/s/9e5sm6qogdqqnjx/IV%20update%20FW0522.rar?m

Rar şifresi: geekbuying.com

Not: Bu firmwarede netflix çalışmıyor. Android 4.1 ile çalışıyor. Ayrıca bluetooth klavye ve kulaklığı rk 3188 çipler henüz desteklemiyor. Usb webcam çalışmıyor. Ona göre indiriniz. İlerki günlerde güncelleme ile bu sorunları halledeceklerini söylüyorlar. Ben henüz almadım ama Rikomagic MK802IV almayı düşünüyorum. En azından yazılım desteği veriyorlar.

• freaktab da kisa bir arastirmadan sonra cx-919 modelinde karar kildim. kullananlar isinma yada wireless sorunu olmadigini soyluyorlar. yazilimdada takilmalar yada optimizasyon problemleri yokmus. ayrica finless bob cx-919 siparisi vermis. urun gelince finless rom hazirlayacagini soyluyor. fiyatida makul. az once geekbuyingden siparisi verdim. urun gelince izlenimlerimi konuya yazacam.

http://www.geekbuying.com/item/EU-Plug-CX-919-Android-4-1-1-Mni-PC-TV-Box-RK3188-Quad-Core-1-6Ghz-2G-8G-BT-HDMI-Black-314978.html

• 19 Mayısta verdiğim MK802 IV siparişim bu sabah saat 9 da elime ulaştı işyerinde olduğum için deneme fırsatım olmadı akşam inceleyeceğim bakalım.
  • kardeş izlenimlerini bekliyoruz.
  • Merhaba Geekbuying den MK802IV cihaz satın aldım. Cihazı denediğimde,
    1.- Bluetooth ayarlardan açık konuma getirmeme ve ekranın sağ altında işareti olmasına rağmen çalışmadığını gördüm, ( benim düşüncem ekranın sağ altındaki bluetooth işaretinin maviye dönmüş olması gerekirken beyaz renk devamlı duruyor ), bluetooth cihazda çakılı değilmidir, çalışması için bluetooth dongle almam mı lazım ?
    2.- Wifi ile internete bağlandığımda, modem cihazın yakınında yaklaşık 4 metre ve wifi göstergesi en üst seviyede olmasına rağmen internet bağlantısında nadirde olsa kesilmeler oluyor ( Ayarlardan wifi yi kapatıp açtığımda geri bağlanıyor ). Genelde internetten film izlerken. Çözümü için ne önerirsiniz ?
    3.- Ayarlardan yazı boyutunu en küçüğe almama rağmen bazı sitelerde reklamlardan dolayı site içeriği iç içe geçmiş bir vaziyette tam gözükmüyor. Çözümü nedir ?
    Bu sorunların çözümü olacağına inanıyor ve sizden yardım istirham ediyorum.

Bunların dışında bir sıkıntısı yok cihazın, hatta internet hızı bilgisayarımı aratmıyor, Samsung Galaxy s3 mini telefonumdan daha hızlı. Sayfalar anında açılıyor. Isınma problemi hissetmedim 5 saat kadar kurcalamama rağmen. Aynı anda 5-6 sayfa açtım faal durumda kasılma hissetmedim. Oyun alışkanlığım olmadığından oyunları denemedim, bu konuda bilgi veremeyeceğim. Evdeki en ucuz 13 liraya aldığım dandik kablosuz mausu tanıdı ama LG televizyon için aldığım akıllı kumandayı tanımadı veya ayarı var ben ayarlayamadım bilemiyorum artık, bu konuda da bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. 42 inc tvde ekran görüntüsü gayet güzel ve net. Usb hdd ve flashdisk bağlamadım denediğimde bu konuda bilgi veririm. Şu an aklıma gelenler bunlar, bunlardan başka merak ettiğiniz cihazda denememi istediğiniz bir şey varsa seve seve deneyip bilgi verebilirm.
    Hepinize esenlikler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetuslu

Merhaba Geekbuying den MK802IV cihaz satın aldım. Cihazı denediğimde,
    1.- Bluetooth ayarlardan açık konuma getirmeme ve ekranın sağ altında işareti olmasına rağmen çalışmadığını gördüm, ( benim düşüncem ekranın sağ altındaki bluetooth işaretinin maviye dönmüş olması gerekirken beyaz renk devamlı duruyor ), bluetooth cihazda çakılı değilmidir, çalışması için bluetooth dongle almam mı lazım ?
    2.- Wifi ile internete bağlandığımda, modem cihazın yakınında yaklaşık 4 metre ve wifi göstergesi en üst seviyede olmasına rağmen internet bağlantısında nadirde olsa kesilmeler oluyor ( Ayarlardan wifi yi kapatıp açtığımda geri bağlanıyor ). Genelde internetten film izlerken. Çözümü için ne önerirsiniz ?
    3.- Ayarlardan yazı boyutunu en küçüğe almama rağmen bazı sitelerde reklamlardan dolayı site içeriği iç içe geçmiş bir vaziyette tam gözükmüyor. Çözümü nedir ?
    Bu sorunların çözümü olacağına inanıyor ve sizden yardım istirham ediyorum.

Bunların dışında bir sıkıntısı yok cihazın, hatta internet hızı bilgisayarımı aratmıyor, Samsung Galaxy s3 mini telefonumdan daha hızlı. Sayfalar anında açılıyor. Isınma problemi hissetmedim 5 saat kadar kurcalamama rağmen. Aynı anda 5-6 sayfa açtım faal durumda kasılma hissetmedim. Oyun alışkanlığım olmadığından oyunları denemedim, bu konuda bilgi veremeyeceğim. Evdeki en ucuz 13 liraya aldığım dandik kablosuz mausu tanıdı ama LG televizyon için aldığım akıllı kumandayı tanımadı veya ayarı var ben ayarlayamadım bilemiyorum artık, bu konuda da bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. 42 inc tvde ekran görüntüsü gayet güzel ve net. Usb hdd ve flashdisk bağlamadım denediğimde bu konuda bilgi veririm. Şu an aklıma gelenler bunlar, bunlardan başka merak ettiğiniz cihazda denememi istediğiniz bir şey varsa seve seve deneyip bilgi verebilirm.
    Hepinize esenlikler dilerim.

1. BT, wifi ile bütünleşik olarak çalışmaktadır ama BT 4.0 desteklediğinden dolayı bağlantı kuramayabilirsin.

güzel cihaz güle güle kullan...

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

Mediaplayer im geldiği için boşta kalan 1 haftalık CX-919 (1Gb ram, 8Gb flaşlı RK3188) stick satılıktır. Fiyat 80$
    http://www.geekbuying.com/item/EU-Plug-CX-919-Android-4-1-1-RK3188-Quad-Core-1-6Ghz-Mini-PC-TV-Box-1G-8G-BT-HDMI-Black-315402.html

Cihazı root edilmiş vaziyettedir. Stabil çalışmaktadır.

Fiyatı 72 dolara revize ettim.

• Ahanda MK888 x7 den önce cıkacak yada cıktı ve çok şık MK888 tıkla
  • Finless bob cx-919 un akiciligini ve wireless performansini ove ove bitirememis. Iyice meraklandim. Neyse urun postada, gumrukde sorun cikmazsa bir iki haftaya elime gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Ahanda MK888 x7 den önce cıkacak yada cıktı ve çok şık MK888 tıkla

Valla harika görünüyor. Tam aradığım box ürün. Hatta tasarım olarak en iyisi.

X7 hayal kırıklığı olmuş bence ama bu tam aranan kan. Birkaç inceleme olur ve firmware desteği de gelirse tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

Finless bob cx-919 un akiciligini ve wireless performansini ove ove bitirememis. Iyice meraklandim. Neyse urun postada, gumrukde sorun cikmazsa bir iki haftaya elime gecer.

İzlenimlerini bekliyoruz arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

Finless bob cx-919 un akiciligini ve wireless performansini ove ove bitirememis. Iyice meraklandim. Neyse urun postada, gumrukde sorun cikmazsa bir iki haftaya elime gecer.

İzlenimlerini bekliyoruz arkadaşım

gumrukle bir sorun yasamazsam gelir gelmez olumlu, olumsuz izlenimlerimi buraya yazacam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Ahanda MK888 x7 den önce cıkacak yada cıktı ve çok şık MK888 tıkla

Valla harika görünüyor. Tam aradığım box ürün. Hatta tasarım olarak en iyisi.

X7 hayal kırıklığı olmuş bence ama bu tam aranan kan. Birkaç inceleme olur ve firmware desteği de gelirse tadından yenmez.

MK888 in PCB Board resimlerinede bakmak lazım gerçekten iyiyse X7 yide bekleyip ona göre almak lazım ama hasta oldum gerçekten çok iyi dış görünüş ve cıkışlar gayet tatminkar diger 2gb ramliler pcb olarak ucuz ama cöp verilen paraya yazık acele etmeyip bekleyecem..

• Aynen ya şu dandik ürünlere para vermek zoruma gidiyor. Bende stabil bir cihaz, yazılım ve kaliteli pcb çıkana kadar beklicem.
  • MK908 Almaya karar verdim dostlar sonunda. Biraz araştırdım sayılır bu üründe karar kıldık. t428 sıkıntı olduğu söyleniyor. mk802ıv biraz pahalı gibi. tronsmart mk908 75$ . finless romda cıkarmış sıkıntı olmaz sanırım.
  • MK808'den acayip sıkılmaya başladım. Daha doğrusu Android'den çok sıkıldım diyebilirim. Adam gibi internet tarayıcısı yok, performans hala masaüstü görünümü için yeterli değil, ekrana tıklıyorsunuz bazen tıklanılan yere isabet etmiyor, bir sürü uyuzluk var. Android'in bazı konularda Lindows veya Linux gibi olabilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım. Keşke bu cihazlar direk Linux'le gelseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

MK908 Almaya karar verdim dostlar sonunda. Biraz araştırdım sayılır bu üründe karar kıldık. t428 sıkıntı olduğu söyleniyor. mk802ıv biraz pahalı gibi. tronsmart mk908 75$ . finless romda cıkarmış sıkıntı olmaz sanırım.

cx-919 almanı öneririm. Daha başarılı bulmuşlar. Özellikle wifi ve grafik performansı konusunda. mk908 in video oynatmadaki sorunları giderilebilmiş değil.
    Ayrıca kullananlar herhangi bir ısınma problemi yaşamamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 5 Haziran 2013; 22:38:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

MK908 Almaya karar verdim dostlar sonunda. Biraz araştırdım sayılır bu üründe karar kıldık. t428 sıkıntı olduğu söyleniyor. mk802ıv biraz pahalı gibi. tronsmart mk908 75$ . finless romda cıkarmış sıkıntı olmaz sanırım.

cx-919 almanı öneririm. Daha başarılı bulmuşlar. Özellikle wifi ve grafik performansı konusunda. mk908 in video oynatmadaki sorunları giderilebilmiş değil.
    Ayrıca kullananlar herhangi bir ısınma problemi yaşamamışlar.

dostum cevabın için teşekkürler. senin bu söylemın uzerıne cx919 aldım geekbuyıng den bakalım hayırlısı.

ben genelde iptv - digiturkplay - onlıne fılm-dizi vede becerebılır ısem xbmc için aldım. tabıı en onemlisi kucuk kızım için.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.