Şimdi Ara

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
25
Favori
109.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

Orijinalden alıntı: dirgen

THK = Türk Hava Kurumu.

TDK = Türk Dil Kurumu.

Hatırlatayım dedim.

Sağol kardeşim. Bir anlık dalgınlık olmuş Havacılık sektöründe olduğum için dil sürçmesi ;)

Arkadaşlar MK888 ile üreticisi Kingnovel ile irtibata geçtim. Email adresimi verdim datasheet gönderecekler.
    Ayrıca firmware güncellemelerini alabileceğimiz söylendi. O arada işim çıktı konuşmamız yarım kaldı. PAzartesi yine Çinlilerle
    irtibata geçip bilgileri toplamaya çalışcam

Cihaz hakkında tüm detaylar :

http://www.cnx-software.com/2013/06/02/96-kingnovel-k-r42-1-mk888-android-set-top-box-powered-by-rk3188-processor/

RK3188 çipsetli android mini pc destek ve bilgilendirme bölümü ( T428- MK802 IV )

hocam bu cihazda 2 gb ddr3 ram ve 8 gbb hdd yazmışlar sonra yanına 1 gb ddr3 ram 4/16 gb hdd demisler optinal bunu sorar mısın bu cihazda şu an
    http://www.aliexpress.com/store/product/Hong-Kong-Post-Air-Mail-Free-Shipping-2013-Newest-Arrival-Mini-pc-set-top-box-Android/202879_909379485.html
    bu linkten satın alacağımız cihazda 2 gb ddr3 ram ve 8 gb hdd var mı bir de bu cihazla beraber mele fly f10 mouse klavye uyumlu mu dur bu iki soruyu sorman mumkun mu hocam ? teşekkürler. saygılar.

• Bu iyi ya da kötü? bkz:http://rmz.co/fNhu
  • impressM İ kullanıcısına yanıt
    Tabiki sorarım, çok da iyi oldu hatırlatman. Bunun dışında sorulmasını istediğiniz bir konu varsa yarına kadar bana atın.
    Mele F10 benim için de önemli.

Bu arada üreticisinin web adresihttp://www.kingnoval.com/ çok güzel box ürünler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 9 Haziran 2013; 16:15:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

bu mesaji cx-919 dan yaziyorum. cihazla ilgili genel gorusum aslinda biraz hayal kirikligi oldu. internette cok hizli. wireless son derece sorunsuz calisiyor. ama arayuzde ufak takilmalar var. bide hd filmleri oynarken takilmiyor ama dusuk frame rate de oynadigini anliyabiliyorum. yanliz bunun nedeni kendi kutusunda cikan adaptorunu kullanmamam olabilir. kendi 2000ma lik adaptorunu isyerinde unutunca evdeki 1500ma lik telefon sarji ile calistirdim. bide yakinca cikacak olan finless romla kullanmak gerek cihazi.

Aman arkadaşım, Finless Bob ve Freaktab takip ediyorsan, RK3188 chipsetli cihazlarda en önemli problemin yetersiz adaptör kullanılması olduğunu göreceksin.
    Muhakkak kendi adaptörünü kullan. Arayüzdeki takılmaların kaybolduğunu göreceksin. 2000ma altında adaptör kullanıldığı durumda performans ve stabilite
    düşüyor.

ayni seyi bir kac konuda bende okudum. bu yuzden dusuk adaptor performansi etkilemis olabilir. yanliz su anki durumu ilk actigimdan cok daha iyi. belirgin hizlanma duzelme var. tahminim yavas yavas dalvik cache ini olusturdukca hizlaniyor.

videolarda dusuk frame rate olayi var ama web de korkunc hizli. x86 pc lere tas cikarircasina hizli. dogru adaptoru taktikdan sonra durum konusunda haberdar ederim.

• CX-919 de görülen frame düşmeleri (Frame drop) yani kare atlamaları adaptörle ilgili değil, cihazın yazılımsal sorunu. MK808 de ilk başlarda problemliydi, uzun süren geliştirme sürecinin ardından özel romlar ile aşıldı o sorunlarda.

Ben kendi cihazımı sattım, ardından linux haberi geldi (daha çıkmadı). Linux çıkar diyerekten belki bir tane iMito QX1 almayı düşünüyorum, fiyatı 79.99 usd geekbuying de.
  • adaptor geldi en sonunda. su anki performans cok iyi aslinda. ozellikle webde harika. islemci gucunu gosteriyor. filmlerde donanimsal hizlandirmayi secince baya duzeliyor. izlenebilir kaliteli bir hd performansi var. ama hd mkv filmlerde dikkatli bir gozden frame rate in hala dusuk oldugu kacmaz. frame leri drop etmiyor. sadece dusuk hizla veriyor.

bunlarin disinda bir isinma problemi yok. wirelessi sorunsuz. cok hizli.
  • Hayırlı olsun finless rom cıktı.

CX-919 4.1.1 - Finless ROM 1.4
    http://www.freaktab.com/showthread.php?5318-CX-919-4-1-1-Finless-ROM-1-4

Ve son olarak orjinal 4.2 rom da çıktı. geekbuying de ama bazı sorunlar var tabii :))
    http://www.freaktab.com/showthread.php?5309-CX-919-rk3188-quad-core-tv-stick-Android-4-2-Official-Firmware-Release

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

Hayırlı olsun finless rom cıktı.

Ve son olarak orjinal 4.2 rom da çıktı. geekbuying de ama bazı sorunlar var tabii :))
    http://www.freaktab.com/showthread.php?5309-CX-919-rk3188-quad-core-tv-stick-Android-4-2-Official-Firmware-Release

Şöylede bir not düşmüş ama : "Bu romun 3188 stickler için olan en iyi 4.2.2 romu olduğunu belirtmiş"
    Bu cx-919 un rsmi romlarının daha iyi hazırlandığını gösteriyor.

"However with all that said! This is the best 4.2.2 ROM I have seen yet for ANY 3188 TV stick.

Just what I have found so far.

Bob"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 11 Haziran 2013; 11:06:35 >

• quote:

quote:

Hayırlı olsun finless rom cıktı.

Şöylede bir not düşmüş ama : "Bu romun 3188 stickler için olan en iyi 4.2.2 romu olduğunu belirtmiş"
    Bu cx-919 un rsmi romlarının daha iyi hazırlandığını gösteriyor.

"However with all that said! This is the best 4.2.2 ROM I have seen yet for ANY 3188 TV stick.

Just what I have found so far.

Bob"

Dostum sana çok teşekkür ederim bu tercihimde yol gösterdiğin için.

şimdi bir sorum olacak xbox 360 kolu nu herhangibir aparata gerek kalmadan kullanabılıyormuyuz. bu konuda bı deneme yapabılecek olan varsa sevınırım. yada daha önce deneyen varsa bı cevap versın.

aynı anda usb coklayıcı ıle hem kablosuz klavye setı hemde xbox360 kablosuz kol calısırmı acaba :))

• ceyhun187 kullanıcısına yanıt
    Memnun kalmana sevindim Arzu ettiğim box ürünü bulamassam bende aynı üründen alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

CX-919 de görülen frame düşmeleri (Frame drop) yani kare atlamaları adaptörle ilgili değil, cihazın yazılımsal sorunu. MK808 de ilk başlarda problemliydi, uzun süren geliştirme sürecinin ardından özel romlar ile aşıldı o sorunlarda.

Ben kendi cihazımı sattım, ardından linux haberi geldi (daha çıkmadı). Linux çıkar diyerekten belki bir tane iMito QX1 almayı düşünüyorum, fiyatı 79.99 usd geekbuying de.

iMito QX1 ile T428 arasında kalmıştım. T428'de karar kıldım en son ve aldım. Henüz elime ulaşmadı.

Bakalım nasıl olacak?
  • cx-919a finless rom yukledikden sonra, mobo playerda gayet akici hd video izlemeye basladim. sadece akici degil goruntu cok kaliteli. hd gibi hd goruntu.

• quote:

cx-919a finless rom yukledikden sonra, mobo playerda gayet akici hd video izlemeye basladim. sadece akici degil goruntu cok kaliteli. hd gibi hd goruntu.

bi antutu testi yapıp skor yazabılırmısım hocam. bırde finless rom yuklemıssın bı kac caps eklesen bızım cıhaz gelmedı meraklanıyoruz bıraz.
  • hocam yukardakı romları bende dark tv box var androıd buna kurabılırmıyım sdcarda yazdırılıp mı kuruluyor phonenix card lamı yazdırıyosunuz

ben suan mele nın 4.0.4 versıyonunun 1.3 romunu kullanıyorum...rom ıyı fakat wifi hotsport yapınca cepten bazan baglantı yapılamıyor...bu romda wifi dagıtma ozellıgı var mı

bazı yukledıgım romlarda kutuyla gelen kumanda calısmıyor bu sıkıntı olabılır mı

4.1.1 romumu daha stabıl yoksa 4.2.2 romumu

tesekkurler....
  • romu ındırdım ımg dosyası degılmıs sanırım bu rom pc uzerınden yazdırılıyor tv box a...

sd cart la yazdırılan phonenixCard la yazdırabılecegım romu var mı
    4.1.1 veya 4.1.2

tesekkurler
  • quote:

quote:

cx-919a finless rom yukledikden sonra, mobo playerda gayet akici hd video izlemeye basladim. sadece akici degil goruntu cok kaliteli. hd gibi hd goruntu.

bi antutu testi yapıp skor yazabılırmısım hocam. bırde finless rom yuklemıssın bı kac caps eklesen bızım cıhaz gelmedı meraklanıyoruz bıraz.

antutu puani finless 1.4 rom ile 16000-16100 civari. galaxy s3 ile kafa kafa skor yapiyor. cpu integer ve floating point puanlari s3 den daha iyi ama s3 in gpu su daha basarili.

caps eklemeye gerek yok. finless rom un arayuzude stok romla ayni. sadece giris logosu farkli. bunun disinda ince ayarlar bir iki ekstra uygulamasi var. cihazin kutu fotolarinida konuya daha once gondermistim. arayuzunude bir kac mesaj yukarda gonderdigim videodan detayli gorebilirsiniz.

son durumda goruslerimi toparlarsam: hd video kalitesi cok iyi. renkler cok keskin ve canli. asla frame dusmuyor. uygun yazilimla dusuk frame rate problemide kalkiyor. benzer cihazlarda gorulen asiri isinma, stabilite ve wifi problemlerinin hic birini gormedim. anteni sayesinde wifi cekisi cok kuvvetli. arayuz cok akici. islemcinin hizi her uygulamada hissediliyor. webde x86 pc lerle yarisan bir performansi var. tarayicida ayni anda bir suru pencere acip kullaniyorum banamisin demiyor. flash videolardada ciddi hic bir sorun yasamadim. bazi sitelerde scriptlerin farkli yorumundan ufak problemler oluyor ama o kadari chrome ie tarayici arasinda bile olan seyler. kisacasi benden gecer not aldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 13 Haziran 2013; 0:54:17 >

• quote:

4.1 mi kurdun finless yoksa 4.2 mi ?
  • racerant kullanıcısına yanıt
    4.1.1 finless 1.4
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.