Şimdi Ara

RK3188 TV-BOX Tavsiye ve Değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır 3188 chipsetli TV Box'lara bakıyorum forumları takip ediyorum sorun yaşayanlarda var çok memnun olanlarda.

Aşağıda ki iki ürün için değerlendirmeniz nedir? Ayrıca farklı alternatifler veya sizin kullanıp memnun olduğunuz modeller de varsa tavsiye almak isterim.

Şimdiden teşekkürler...

Model 1:

http://www.aliexpress.com/item/android-4-2-2-Quad-Core-Android-TV-Box-CS968-Web-Cam-Mic-RK3188-2G-RAM/1438418171.html

Model 2:

http://www.aliexpress.com/item/1pc-MX-Box-Android-4-2-2-Dual-Core-Android-TV-Box-XBMC-Midnight-MX-1G/1858228391.html

Bu arada ürünü Aliexpress veya DX den almayı düşünüyorum bilgilerinize...

• Bunların markası bile belli değil. Cihaz sorun çıkarmasa da yazılım desteği olmayabilir. Bence Tronsmart Vega S89-H, Minix Neo X8-H veya Himedia Q5 ya da Q10 quad alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam alternatif olarak Minix bakıyordum bende.
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    hi media q12 yi yazmamanızın sebebi nedir acaba?

birde M8 , R-42 gibi cihazlar var..
  • O da olur tabi ama USB çıkış sayısı az ve de iki çekirdekli. Yurt dışından getirmekle uğraşmak istemeyenler Q12 II'yi alabilirler ama getirmek isteyenler Q5II veya diğerlerini alsalar daha iyi olur.

Diğer yazdıklarınız Rockchip değil mi ? Ben Rockchip işlemcili cihazları pek sevmiyorum. Ancak RK3288 olanlar alınabilir ama film ve sesler konusunda ona da temkinli yaklaşıyorum. Kullanıcı yorumlarını görmeden almam.

Benim önceliğim film izlemek olduğundan bu şekilde yorum yaptım. Yok eğer amacınız Android oyunları ve internetse o zaman Rockchipler daha iyi olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.