Şimdi Ara

RMA Değişim Raporu ile ilgili bilgisi olanlar YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 30 iş günü geçen bilgisayarımın iade süreci başlamıştır destek mailine attığım mailin cevabı

quote:

Merhaba xxx Bey;
    30 iş günü dolduktan sonra yurt dışına sizin gibi müşterimizin listesini gönderiyoruz.Onlardan onay cevabı bekliyoruz. Size değişim onayı geldikten sonra Rma değişim raporu veririz.Siz satın aldığınız yerden yeni bir cihaz alırsınız veya para iadesi.

şeklindedir.

RMA raporu nedir ne değildir nasıl kullanılır hiçbir fikrim yok googlede de aradım bulamadım.

ben laptopu 1400$ küsüre almıştım kdv dahil. ne yapacağım bilen varsa söylerse sevinirim...

Kolay gelsin iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: HardrhymeR

Arkadaşlar 30 iş günü geçen bilgisayarımın iade süreci başlamıştır destek mailine attığım mailin cevabı

quote:

Merhaba xxx Bey;
    30 iş günü dolduktan sonra yurt dışına sizin gibi müşterimizin listesini gönderiyoruz.Onlardan onay cevabı bekliyoruz. Size değişim onayı geldikten sonra Rma değişim raporu veririz.Siz satın aldığınız yerden yeni bir cihaz alırsınız veya para iadesi.

şeklindedir.

RMA raporu nedir ne değildir nasıl kullanılır hiçbir fikrim yok googlede de aradım bulamadım.

ben laptopu 1400$ küsüre almıştım kdv dahil. ne yapacağım bilen varsa söylerse sevinirim...

Kolay gelsin iyi forumlar...

RMA servis raporu gibi birşey sanırım o rapor ile ürünü aldığın yere gittiğinde fatura miktarı kadar geri iade veya yeni bir ürün değişimi yapabilirsin.Benim Acer ürün iademde böyle olmuştu.

• yaklaşık 2 sene önce almıştım o zaman ki kurdan mı alacağım yoksa fatura üzerinde 2050 lira yazıyor o fiyattan mı bi bilgisayar alacağım?

çünkü o bilgisayar şuan piyasada yok
  • Faturada ne yazıyorsa o. 2050 lira yani
  • tamamdır teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben laptopumu 2500 e almıştım fakat faturada kdv dahil 2050 tl gözüküyor geri kalanı da kredi kartından 490 tl sini firmayla yazılı bir anlaşma yapılmıştı bütün belgeler elimde bilgisayarım su an serviste ve büyük bir ihtimal rma raporu verilcek benım sormak istediğim ben sadece fatura bedelinimi geri alabilirim ?geri kalan 490 tl lik elimde olan firmaya ait ödediğim miktar ve imzam var bu birşey ifade etmezmi? kredi kartımın ekstresinden o firmaya ödenmiş olan birimin çıktısınıda alsam da sizce ödeme ne şekilde olur yani kısacası tüm paramı alabilirmiyim ??neden faturaya yansıttırmadığımı anlamıyorum bir hevesle atladım sanırım

• ben fatura bedeli almak istediğimde benim de fatura 2050 liralıktı yanlız kullandığın her 6 aylık süre için bir kullanım payı düşüyorlar mış
    benim de bilgisayarım tam 2. senesinin sonunda bozulduydu (şans :)) dediler 3yada 4 kere para düşümü olacak istediğin parayı alamazsın. bana asus u50 modelini yolladılar netten de o gün baktığımda 2100 lira civarında bir meblaya denk geliyordu. ben de pek sesimi çıkartmadım :)

diyeceğim senin iş karışık zaten satan yer pek ilgilenmiyor mersa diye biryer var ana dağıtıcı orası veriyor bilgisayarı orayada genel müdürlük mü ne veriyormuş işler karışık yani 3 ay bekledim ama makinem geldi mutluyum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.