Şimdi Ara

Roaccutane (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Milleti yanlış yönlendiren sensin asıl. Ne sakat kalması ? İleri seviye akne probleminin tek çözümü bu ilaçtır. Vücuda bir nevi a hipervitaminözü yaşatır, yağ bezlerinin salgılarını düzeltir. Kullanımı süresince doktor aylık olarak kan değerlerini takip eder ve bir bozukluk olduğunu fark ederse de keser. Öcü gibi anlatmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zahmet edip attığım linkleri inceledin mi ? sen içmeye devam et madem canın bu kadar ucuz ben sadece uyarıyorum. elinden zorla ilacı almıyorum.
  • yedekhesap466 Y kullanıcısına yanıt
    Seni banlatacam şarlatan.

• Muhtemelen bu ilacı kullanıyorsun veya kullandın. Korkundan kendini rahatlatmak için de bana iftira ediyorsun. Eğer ben sivilce baharatı satmıyorsam hakkımı aldığın için Allah sana bunun hesabını sorsun, yaşadıklarımı sana da yaşatsın. Yok eğer satıyorsam Allah bana hesabını sorsun. Hadi bakalım. Bu iftira seni Post Accutane Sendromu yaparsa korkma sen de intihar edersin geçer. İngilizce biliyorsan yaz bakalım google' a Post Accutane Syndrome neymiş. Asıl şarlatan kimmiş kendi gözlerinle gör. Kimyasal hadım nasıl birşeymiş tattığında görürüm ben seni. Önce araştırma yap, önce oku. Cehaletle bir yere varamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedekhesap466

Muhtemelen bu ilacı kullanıyorsun veya kullandın. Korkundan kendini rahatlatmak için de bana iftira ediyorsun. Eğer ben sivilce baharatı satmıyorsam hakkımı aldığın için Allah sana bunun hesabını sorsun, yaşadıklarımı sana da yaşatsın. Yok eğer satıyorsam Allah bana hesabını sorsun. Hadi bakalım. Bu iftira seni Post Accutane Sendromu yaparsa korkma sen de intihar edersin geçer. İngilizce biliyorsan yaz bakalım google' a Post Accutane Syndrome neymiş. Asıl şarlatan kimmiş kendi gözlerinle gör. Kimyasal hadım nasıl birşeymiş tattığında görürüm ben seni. Önce araştırma yap, önce oku. Cehaletle bir yere varamazsın.
    Senin baharati almam ben

• arkadaşlar merak edenler için ablamın roaccutane macerası
    Hilal Sevencanyoutube
    ROACCUTANE NE DEĞİLDİR?!?!?!
    https://www.youtube.com/watch?v=i4I-spKPSLk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpilots -- 9 Haziran 2020; 0:20:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.