Bildirim
Roaccutane Tedavisini Bitirenler
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam bence onlar zamanla geçecek
ben daha yeni başladım böyle şeyler demee -
quote:
Orijinalden alıntı: GuzelAdam
ben daha yeni başladım böyle şeyler demee
abi zaman zaman zaman... beklemekten yaşlandık artık. şunu kabul edelim ki ilaca yeni başladıysan uzunca bi süre(ki bu asla 1 yıldan az değil) eski halinden çok farkın olmayacak. tamam sivilce geçiyor eyvallah da izler kaldıktan sonra anlamı ne? hatta iz daha bile kötü kıpkırmızı duruyor leke gibi. sivilce en azından noktasal.
bize yazılan yazı bu kardeşim,yapacak bir şey yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: bloodiakreagx
quote:
abi zaman zaman zaman... beklemekten yaşlandık artık. şunu kabul edelim ki ilaca yeni başladıysan uzunca bi süre(ki bu asla 1 yıldan az değil) eski halinden çok farkın olmayacak. tamam sivilce geçiyor eyvallah da izler kaldıktan sonra anlamı ne? hatta iz daha bile kötü kıpkırmızı duruyor leke gibi. sivilce en azından noktasal.
bize yazılan yazı bu kardeşim,yapacak bir şey yok.
hocam kaç ay kullandınız
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bloodiakreagx
quote:
bize yazılan yazı bu kardeşim,yapacak bir şey yok.
hocam kaç ay kullandınız
5 ve ya 6 ay
-
valla benim fazla ihtiyacım yoktu hatta doktor gerekmez dedi ama yinede kullanmıştım 6 ay. günlük yanlış hatırlamıyosam 60doz alıyodum
baya geçti üstünden ve bütün sıkıntılarımı çözdü. kızarıklıklar hemen geçmez beklemeniz lzm -
quote:
Orijinalden alıntı: xxAhtapotxx
valla benim fazla ihtiyacım yoktu hatta doktor gerekmez dedi ama yinede kullanmıştım 6 ay. günlük yanlış hatırlamıyosam 60doz alıyodum
baya geçti üstünden ve bütün sıkıntılarımı çözdü. kızarıklıklar hemen geçmez beklemeniz lzm
hocam siz ne kadar beklemiştiniz?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kasıktan ses gelmesi neden olur
- kaynamaktan sararan süt
- thyromazol kullananların yorumları
- uyku apnesi ameliyatı olanların yorumları
- atarax kilo aldırır mı
- klozapin kullananların yorumları
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- en iyi tansiyon aleti
- ev tipi koşu bandı
- hap içtikten sonra uyunur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X