Şimdi Ara

Sınav senesinde roaccutane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok kararsızım. Çevrenizde gören duyan veya kendisi kullanan var mı ? Bir yandan ağır bir sivilce problemim var ve artık üniversiteye de gitmeden bu işi halletmek istiyorum. Ne kullandıysam fayda etmedi. Ama bir yandan da sınav senesini heba etmek istemiyorum. Çok ciddi etkiler mi negatif anlamda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim bi arkadaş kullandı çok bi etkisi olmadı ama bünyeden bünyeye değişir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de benzer durumdayım ama kullanmaya korkuyorum

• intihara surukluyor tarzinda bir durum soz konusu degil ama dudagindan gotune kadar her yer kuruyacak haberin olsun

• Peki insan içine çıkamayacak kadar kötü bir görüntü oluyor mu veya aşırı etkileyecek. Sonuçta tek başına kuruluk diyince pek bir şey canlanmıyor kafada sğrekli acı mı çekiyorsun
  • İntihar falan boş. Adamlar riske girmemek için her şeyi yazıyor üstüne. Dudağı feci kurutur ama kış olduğu için çok etkilemez. Blistex dudak nemlendiricisi var şuan ne kadar bilmiyorum ama kullanınca kesin almalısın aşırı iyi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 19 Ekim 2022; 18:12:27 >
  • Hocam şimdi başlasa bile yaza sarkmayacak mı 8 ay falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Senesi
    3 yıl önce açıldı
    Mezun senesi dershane
    geçen yıl önce açıldı
    SINAV SENESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blistex kullanırsan dudak belli olmaz kutusu küçük zaten her yere götürursun. Ben kullanınca yüzde belli olmuyordu dudakta oluyordu onu da nemlendirici ile cozuyordum

• Peki kusuyo mu hocam ilk başta daha da kötü hale gelirse benim yüzüm zaten kötü birkaç ay canavar gibi dolaşırım ortada

• Olduğunuz durumdan daha kötüye götürmez.

• Bomba bı ilaçtır aşırı etkilidirler her ay düzenli kan tahlili yaptırman gerekiyor dudak için muhakkak lipstick alman lazım gözünü korkutmasin 2 ay dayanabildim ben gözümde iltihaplanma yaptı bırakmak zorunda kaldım beslenmene çok çok dikkat etmen gerekiyor ilacda zaten bir kullanim kılavuzu var gilgamis destanı gibi ağır bir ilaç kısacası kişiden kişiye semptomları farklı olabilir ancak bende gözde iltihaplanma yaptığı için 2 ci ay sonunda bırakmak durumunda kaldım ilacı şimdiden geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan24 -- 19 Ekim 2022; 18:15:58 >
  • Hocam içimi biraz rahatlattınız ama hala emin olamıyorum ya. Hedefim büyük olduğu için bu hedefe ulaşmaya çalışırken bu tarz şeylere hiç bulaşmasam mı diyorum bir yandan da üniye geçmeden şu yüzü temizlemek lazım hala 16lık ergenler gibiyim

• Yazmayı unuttum burunda da aşırı kuruma ve çatlama yapabilir burun sivilari oluyor sprey şeklinde yoksa burun deliklerin taş gibi oluyor bunları dikkat e almanı tavsiye ederim bu ilacı kullanacaksan.

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Peki izlere bir faydası oluyor mu hocam

• dudak kuruması

• Tek sıkıntı buysa halledilir

• 4 ay oldu sadece dudak kurumasi var

• arkadaşlarım kullandı pek sıkıntı olmadı heralde

ama biri mezuna kaldı

• Aman hocam sivilce için 2. Kere mezuna kalmayalım

• ben kullandım ve psikolojik bir etkisini görmedim hiç, sivilce sorununu da çözdü. bence kullanmaya başla, kötü hissetmeye başlarsan doktora söylersin başka bi tedavi uygular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 19 Ekim 2022; 20:13:56 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.