benim burnum o kadar kuruyordu ki, ilacı bırakmadan 2 ay önce gece bi uyandım damarlar çatladı diye burnum kanla dolmuş. cidden spreysiz vs. kullanmamak lazım. |
Sınav senesinde roaccutane (2. sayfa)

-
-
Kullanılan mg göre etkileri değişiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aktif kullanıyorum. Sürekli dudak kremi kullanman lazım. Yani günde 2 kere falan. Onun harici saçları inanılmaz kuru yapıyor faydası olur bunun. Ben bir sıkıntı görmedim yani doktora sor daha iyi bilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de biraz sivilce vardi özele gittim doktor roaktan kullan dedi ama ben roaktan kullanacak kadar çok olduğunu düşünmediğim için kullanmadım. Hem üniye falan da yeni geçtik, şimdi yan etki olarak yüzümde daha fazla sivilce çıkarma ihtimali de olduğu için cesaret edemedim
Psikolojik ve fiziksel başka bir sıkıntı yarattı mı hocam kuruluk dışında
Hocam ben de o yüzden ertelemek istemiyorum ya üniye geçmeden halledersem iyi olur şimdi üni başlarken yeni insanlarla tanışma falan o aşamada yüzümün iyice kötü durmasını istemiyorum ama bir yandan da sınavı etkileme ihtimali gözümü korkutuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 19 Ekim 2022; 20:49:29 >
Hocam iki türlü de kötü. Ben sinav sürecinin etkilenmemesi icin hiç düşünmedim bile sinav senemde. Üniye baskarken de işte öyle çok fazla olmadığı için kullanmak istemedim daha fazla arttırma ihtimali olduğu için
Sırf dediğin şeyler için 12.sınıf olarak bende bugün başladım geç olmadan başla bence
Bence üniversiteye gitmeden başlayın sivilce çoksa öz güvene de etki eder. Kuruluk ve biraz bel ağrısı sık görülen bir yan etkisi. Bende bunlara ek olarak son üç ayda depresyona yol açmıştı bırakınca geçti. Doktor bırak demeden de bırakmayın
Sınav sürecine etki etmesinden korkmuyo musun
aknetrent kullandım ikisi aynı şey oluyor diye biliyorum
12 nin yazına geçerken başlamıştım kasıma kadar belki aralığa kadar sürdü fazla halsiz ve çok uykulu oluyordum ama sivilcelerim yüzünden de çok sorun yaşıyordum güzellikten falan değil hem deri altında çıkıp canımı acıtıyordu hem de insanların saçma sapan şunu yap geçer yorumlarından sıkılmıştım pişman olmadım kullandığıma
ha şöyle bi eksisi var dudaklar mahvoluyor saç mahvoluyor deri mahvoluyor ağda lazer vs yasak
dudaklarım aşırı derecede çatlıyordu maske takıldığından pek sorun olmuyodu
sonuç iyi benim son bir ay daha kullanmam gerekiyodu ama ilaçları kullanmayı unuttuğumdan bıraktım babyface olmadım leke kaldı biraz ve stresten arada çıkıyor sivilce ama kesinlikle eskisi gibi değil
-
Hocam yüzüm çok acıyor birde saçlarımın içinde çıkmaya başladı saçlarım dökülüyor sivilce yüzünden mecbur kullancam
Kararsızım...
Kuruluk falan çok sıkıntı değil de depresyon beni pert edebilir hocam
Depresyon o is yaygın görülen bir yan etkisi değil
Peki başladıktan sonra yan etkilerine katlanamıyorun diyip bırakma diye bir durum var mı
Evet tabi ki ama tedavi yarıda kalmış olur ve sivilceler tekrar gelebilir
Üniversiteye temiz yüzle gidiyim derken ruakıtan kullanıp yan etkiler yüzünden üni kazanamayınca gelen yüz kuruluğu hissi
Bende roaccutane kullandım ama üni sınavi senesinden hemen önce. Çok büyük bir etkisi olmamıştı bana ama sınav senesi bilmiyorum
Yaratmadı bende ki ben antidepresan dahi kullanmış birisiyim ona rağmen bir sıkıntı olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X