Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (471. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.289
Cevap
104
Favori
2.436.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carnotauruss

Doktora farklı bir nedenle gittiğimde ilk olarak sivilce izlerim dikkatini çekmiş ve sivilcelerin derin ve izli dedi..Roaccutane tedavisini önerdi kilona göre 60 mg olarak başlarız dedi tahlil sonuçlarına göre kesin konuşcakmış..Sorum şu bu ilacı kullanıp spor yapan arkadaşlarımız var mı ?

Spor için amino asit ve protein tozu kullanıyorum.Doktorum kullanmamamı hatta sporu bırakmamı söyledi.Spora devam etmeyi düşünüyorum ancak supplementler konusunda şüphede kalıyorum yarın diyetisyen ile bu konuda görüşcem tabiki tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

http://www.acne.org/messageboard/topic/221774-accutane-ruined-these-peoples-lives/
    Biraz bakarsan , accutane'in insanlarin sportif faaliyetlerini nekadar.kotu etkiledigini ve insanlar sakat biraktigini gorursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkovic

2. ayım ve ellerimde bu şekilde yaralar yaptı normal mi ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hergün arko krem sür 4-5 güne nerdeyse tamamen geçer gider.
  • 2006 yılında roacutanne ile tanıştım. Çok ciddi derecede sivilce sorunlarım vardı. Ailem karşı çıkmıştı kullanmama ama kararlı idim. 6 ay boyunca doktor kontrolünde kullandım Ve elveda sivilceler Allah razı olsun bu ilacı yapanlardan . Cinsel hayatım vs 10 numara bi problem yok :) Unutmayın doktorunuz her ay tahlil yapıyor kan değerleri ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuker34 -- 14 Mart 2016; 11:16:28 >
  • isotrexin krem kullanan varmı içinizde ? sivilce sorunum hiç yok ama burun alın yani t bölgemde aşırı yağlanma var doktor roacutanne yerine bu kremi kullan yağlanmayı azaltır bu hapla yakın zaten özellikleri dedi ??
  • 17 yaşındayım 8 ay zerotanin kullandım. Tedavim biteli 1 ay oldu. Benim sorum tedavi bittikten sonra 2-3 defa aynı yerde sivilce çıktı sonra aynı yerde derinin altında sivilce çıktı ve iki haftadır falan derinin altında şiş olarak bekliyor. bu normal mi bilen biri varsa cevap yazabilir mi lütfen

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Ben sivilceler için kullanmistim fakat pek faydasini görememistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan123456 -- 15 Mart 2016; 19:46:40 >
  • nevermindbeabi N kullanıcısına yanıt
    Roaccutane sivilcelere yuzde yüz çözüm olmadigi icin tedavi bittikten sonra tekrarlayabilme olayi var, ilaci kullanmadan önce doktor da bu konuda uyarıyor zaten.Tabii ki bu kişiye gore degisir bir şey yaş vs etkiliyor olabilir. Doktora tekrar danismanizi oneririm;)

• Kaç lira ödüyorsunuz bu ilaçlara ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilacı 2. sefer kullanışım ek olarak yüze sürülen ilaçlar dışında 2 ay antibiyotikte kullandım fakat yardım etmedi kalıcı olarak ve tekrardan başladım.3 hafta sonra 4.ayıma giricem 70 kiloyum günde 40 mg.kullanıyorum fakat ne bir psikolijik etki ne başka bir etkisi oldu dukak kuruması bile krem sürmeden hiç sıkıntısız devam ediyorum .Arkadaşlar bendeki sorun kistik akne denen sorundan bir çıktıgı zaman 1 2 ay geçmiyor belki daha uzun suruyor sımdı kusma donemındeyım sanırım ciddi bir artık var sıvılcelerde ve gecmıyorlar . Ne zaman bu kusma dönemi bitiyor? ve benim gibi kistik aknesi olan oldumu nasıl etkisi oldu ilacın ve ne kadar süre kullandı? Ek olarak 20 mg kullanırken daha fazla etkisi vardı 1.ay sonra vucut dırencımı ilacı öldürüyor anlamadım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: redemption5

Bu ilacı 2. sefer kullanışım ek olarak yüze sürülen ilaçlar dışında 2 ay antibiyotikte kullandım fakat yardım etmedi kalıcı olarak ve tekrardan başladım.3 hafta sonra 4.ayıma giricem 70 kiloyum günde 40 mg.kullanıyorum fakat ne bir psikolijik etki ne başka bir etkisi oldu dukak kuruması bile krem sürmeden hiç sıkıntısız devam ediyorum .Arkadaşlar bendeki sorun kistik akne denen sorundan bir çıktıgı zaman 1 2 ay geçmiyor belki daha uzun suruyor sımdı kusma donemındeyım sanırım ciddi bir artık var sıvılcelerde ve gecmıyorlar . Ne zaman bu kusma dönemi bitiyor? ve benim gibi kistik aknesi olan oldumu nasıl etkisi oldu ilacın ve ne kadar süre kullandı? Ek olarak 20 mg kullanırken daha fazla etkisi vardı 1.ay sonra vucut dırencımı ilacı öldürüyor anlamadım ama

Hayatta olduğun için şanslısın. Daha fazla zorlama istersen.. zehirliyorsunuz vücudunuzu haberiniz yok. Geçmiyorsa bırakacaksın sivilceyi. Nasıl bir vücut varmış sende hayret doğrusu , umarım acısı yaşlanmaya başlayınca çıkmaz. İnsanları böyle kanser ediyorlar işte.. haberi yok kimsenin ayakta uyusun millet antidepresanlarla , antibiyotiklerle , bu ilaçlarla.
  • Dream-Lord kullanıcısına yanıt
    Dostum o kadar yazdın cevap bile vermedim ama sıktın artık.Demagoji yapma şurada artık insanlar ne kullandığının bilincde bi akıllı sen değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrsBlood

Kaç lira ödüyorsunuz bu ilaçlara ?

Ben roaccutane kullanıyorum (aknetrend ya da diger turevlerde fiyat farki olabilir diye belirttim) 10 mg'lik iki kutuya muayene ucretiyle birlikte 40 lira ödedim. Yaninda da bir suru ıvır zıvır krem setleri almak zorunda kalıyorsun sadece yüzünü degil cebini de kurutuyor yani en son çare degilse uzak durulmasi gereken ilaçlardan ^^

• quote:

Dostum o kadar yazdın cevap bile vermedim ama sıktın artık.Demagoji yapma şurada artık insanlar ne kullandığının bilincde bi akıllı sen değilsin.

Bilincinde , bilincinde emin olabilirsin.

• Çakma doktorlar basmış burayı yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. ayı bitirdim ve bu gün kan verdim. ast,alt, trigliserid, kolestroller vs herşey sağlam. Kreatinin normalin altında ama oda iyi bişey (kas yıkımına bağlı atık maddedir. ) Tedaviye başladımdan beri tüm tahlillerimi listeliyorum ne olur ne olmaz diye.

şimdilik sadece dudak kuruması ve ellerde kırmızı lekeleri yaşadım. Dudak için beyaz vazelin (niveaymış hametanmış uğraşmayın. eczaneden 2.5 cc enjektör alın. vazelini doldurun içine gezdirin yanınızda.kurudukça sıvayın dudağa çok süper oluyor. ) ve el içinde excipal lipo kullanıyorum. o sorunlarda çözülüyor.

Eğer ben şu an başka yan etki görmüyorsam, bunu günde 4 lt su içmeme ve antrenman yapmama borçluyum. Belki eskisi kadar ağır çalışamıyorum ama yinede yararı var buna eminim. çavuşta da sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor
  • Bu ilacı bitirdikten sonra sivilce tekrarlayan oldu mu. Bende tekrarlıyorda

• noxiousu kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süre sonra tekrarladı?Kiloya göre hesaplama doğru yapıldımı?
  • redemption5 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yardım bilgisi olan yokmu?
  • 4.aya girmek üzereyim sivilcelerde inanılmaz bir artış var.Sureklı aynı yerde cıkan sıvılceler cıkmaya devam edıyor yuzumun farklı yerlerınde cıkmıyor.Arkadaslar ne kadar surucek bu kusma donemı sıkıldım artık.
  • quote:

4.aya girmek üzereyim sivilcelerde inanılmaz bir artış var.Sureklı aynı yerde cıkan sıvılceler cıkmaya devam edıyor yuzumun farklı yerlerınde cıkmıyor.Arkadaslar ne kadar surucek bu kusma donemı sıkıldım artık.

dostum sivilce gider 10-15 gün sonrada izleri daha beter emin ol
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.