Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (473. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
10.289
Cevap
104
Favori
2.436.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mèrt

quote:

Orijinalden alıntı: furkan123456

Benim kullanmadigim jel kalmadi hepsi yalan dolan, tek çare roaccutane.onuda 1 ay kullandiktan sonra kullandirtmadi doktor, tıp sivilcelerime çare bulamadi resmen 😂😂😂

Adapalen+ benzoil peroksit+ eritromisin kullan. Kısaca differin ve benzamycin. Sabah differini sür sadece. Akşam differini sür 1 dakika sonra benzamycin'i sür üstüne uyumadan önce. Bu 3 madde sinerjist olarak etki gösterir, çok etkili bir kombinasyon. Yüzünü çok irrite edebilir buna hazırlıklı ol, eğer irritasyon olmadan kullanabilirsen şanslısın.
    +
    Günlük 20 mg oral çinko al.

Alıntıları Göster
    merhaba daha önce de yazmıştım. isotretinoin (roaccutane ve diğerleri) kaynaklı ereksiyon problemi konusunda gelişme kaydedebilen var mı? testlerimde doktor sıkıntı bulamıyor bu sefer psikoloji kaynaklı diyerek başından atmaya çalışıyor ancak alakası yok çünkü gittiğim psikiyatri doktoru psikoloji kaynaklı olsa en azından sabah ereksiyonu olurdu diyor. yani psikiyatra göe sorun psikolojik değil. kendim çözüm üretmeye çalışıyorum .. çeşitli protein ve amino asit türevleri, multi vitaminler, çinko, magnezyum, b vitamini kompleksleri, ginko, ginseng vb vb denedim.. hatta androjen ilaçları ve pregnyl enjeksiyon bile yaptırdım.. şimdi yabancı forumda isotretinoin kaynaklı ereksiyon probleminde işe yaradığı iddia edilen propecia isimli ilacı deneyeceğim.. bu da işe yaramazsa sustanon tarzı testesteron enjeksiyonu denerim..

bakınız, sivilcesiz bir cilt için benim durumuma düşmeyin. yan etkileri bu kadar çok olan roaccutane ve türevlerinden uzak durun. doktorunuzdan farklı çözümler isteyin.. %1 ihtimalle bile olsa benim durumuma düşerseniz sivilcesiz cildiniz ve düşük libidolu, erekte olamayan penisli bir şekilde dolaşırsınız. hayatınız zindan olur..
  • Dream-Lord kullanıcısına yanıt
    glutamine ve probiyotik kullandım ama düzenli değil.. rica etsem arkadaşınızdan tam olarak nasıl bir kür uyguladı öğrenip bana yazabilir misiniz..
  • İzlere cozum yok mu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilacı bitirişimin üzerinden mayıs ayında tam 1 yıl olucak. Bıraktığım günün ertesi gününden itibaren tekrar tek tük çıkmaya devam etti. Biri çıkıyor,tam geçecek gibi olurken yenisi çıkıyor.

İlk başlarda aldırış etmedim ama şu son zamanlarda kafama takılmaya başladı,sanırım tekrar bu ilacı kullanacağım.

Kimse bu ilaca bel bağlamasın. Yok benim sivilcelerim geçicek yaa,yüzüm bebek poposu gibi olucak tarzında hayallere kapılmayın. Sonra benim gibi hüsrana uğrarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: pan_demonium

merhaba daha önce de yazmıştım. isotretinoin (roaccutane ve diğerleri) kaynaklı ereksiyon problemi konusunda gelişme kaydedebilen var mı? testlerimde doktor sıkıntı bulamıyor bu sefer psikoloji kaynaklı diyerek başından atmaya çalışıyor ancak alakası yok çünkü gittiğim psikiyatri doktoru psikoloji kaynaklı olsa en azından sabah ereksiyonu olurdu diyor. yani psikiyatra göe sorun psikolojik değil. kendim çözüm üretmeye çalışıyorum .. çeşitli protein ve amino asit türevleri, multi vitaminler, çinko, magnezyum, b vitamini kompleksleri, ginko, ginseng vb vb denedim.. hatta androjen ilaçları ve pregnyl enjeksiyon bile yaptırdım.. şimdi yabancı forumda isotretinoin kaynaklı ereksiyon probleminde işe yaradığı iddia edilen propecia isimli ilacı deneyeceğim.. bu da işe yaramazsa sustanon tarzı testesteron enjeksiyonu denerim..

bakınız, sivilcesiz bir cilt için benim durumuma düşmeyin. yan etkileri bu kadar çok olan roaccutane ve türevlerinden uzak durun. doktorunuzdan farklı çözümler isteyin.. %1 ihtimalle bile olsa benim durumuma düşerseniz sivilcesiz cildiniz ve düşük libidolu, erekte olamayan penisli bir şekilde dolaşırsınız. hayatınız zindan olur..

Propecia(Finasterid) 5 alfa redüktaz tip2 inhbitörü. Serum dihidrotestosteronu %70 oranında azaltır. Dihidrotestosteron testosterondan çok daha güçlü bir androjen olup, seviyelerinin düşürülmesi birçok soruna yol açabilmekte.

5 Alfa redüktaz sadece T'den DHT dönüşümünü sağlamıyor, aynı zamanda nörotransmitterler de 5 alfa redüktaz tarafından metabolize oluyorlar. Ereksiyon sorunu için finasterid kullanmak ateşe körükle gitmeye benzer. Post-ISO sendromunun patofizyolojik temeli var mı bilmiyorum ama Post-finasterid sendromu diye bir şey olduğu gerçek. Finasterid kullanarak başına çok daha büyük işler açma ihtimalin var.

Ben aylarca 5-alfa redüktaz inhibitörleri finasterid, dutasterid ve anti androjenleri(Ketokonazol, siproteron asetat, flutamid, RU58841 vs.) araştırmış biri olarak bunlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Bunların ereksiyon sorunlarına yarardan çok zarar getireceğinden şüphen olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 27 Nisan 2016; 22:26:53 >
  • Arkadaşlar sivil cem yok bi ara kıl koku iltihabı geçirdim onuda atlattım antibakteriyel sabun ve c leosin t ile . Ama saçının içinde sivilce çıkıyor arada ve yüzümde bazı geçmeyen ufak yaralar var ve cildin ve sacim yağlı . 12 ay 10mg kullanan birini okudum onda da pek birşey yokmuş ama kullandığına mutlu. Sizlerin yorumu nedir bu durumda ? Doktordan once size sormak istedim çünkü en iyi cilt doktoru beni kıl koku iltihabı olduğum zaman aylarca boşa ugrastirdi ve tedavi mi dh forum dan bulmustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasoka -- 28 Nisan 2016; 14:15:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mèrt M kullanıcısına yanıt
    Şu an tekrar roaccutane kullanmaya basladim eğer yine bırakmak zorunda kalırsam mutlaka denerim

• quote:

quote:

Propecia(Finasterid) 5 alfa redüktaz tip2 inhbitörü. Serum dihidrotestosteronu %70 oranında azaltır. Dihidrotestosteron testosterondan çok daha güçlü bir androjen olup, seviyelerinin düşürülmesi birçok soruna yol açabilmekte.

5 Alfa redüktaz sadece T'den DHT dönüşümünü sağlamıyor, aynı zamanda nörotransmitterler de 5 alfa redüktaz tarafından metabolize oluyorlar. Ereksiyon sorunu için finasterid kullanmak ateşe körükle gitmeye benzer. Post-ISO sendromunun patofizyolojik temeli var mı bilmiyorum ama Post-finasterid sendromu diye bir şey olduğu gerçek. Finasterid kullanarak başına çok daha büyük işler açma ihtimalin var.

Ben aylarca 5-alfa redüktaz inhibitörleri finasterid, dutasterid ve anti androjenleri(Ketokonazol, siproteron asetat, flutamid, RU58841 vs.) araştırmış biri olarak bunlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Bunların ereksiyon sorunlarına yarardan çok zarar getireceğinden şüphen olmasın.

Propeciahelp.com
    5ar2 inhibitörü kullanıp hayatı kararanların sitesi. Aman diyeyim!

• quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

quote:

quote:

Propeciahelp.com
    5ar2 inhibitörü kullanıp hayatı kararanların sitesi. Aman diyeyim!
    peki sizce sustanon tarzı testesteron enjeksiyonu işime yarar mı? çözümü yok mu bu ilacın vücuduma verdiği zararı telafi etmenin ..
  • quote:

peki sizce sustanon tarzı testesteron enjeksiyonu işime yarar mı? çözümü yok mu bu ilacın vücuduma verdiği zararı telafi etmenin ..

Testosteron seviyeni ölçtürdün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 30 Nisan 2016; 18:17:30 >
  • quote:

quote:

Testosteron seviyeni ölçtürdün mü?

Alıntıları Göster
    evet şu an değerlerim yanımda değil ama alt sınıra yakın çıktı. doktor limit içinde olduğu için ereksiyon kaybını testesterona bağlamadı.. kendi deyimiyle benim değerlerimdeki birisi gayet rahat bir şekilde cinsel yaşamına devam edebilirmiş.. ancak şöyle bir sorun var .. e değerlerim limitlerin içerisinde peki bu lanet ilacı kullandıktan sonra ne değişti de ereksiyon sorunu ortaya çıktı.. keşke o değişen şeyi geri eski haline getirebilsem..
  • quote:

evet şu an değerlerim yanımda değil ama alt sınıra yakın çıktı. doktor limit içinde olduğu için ereksiyon kaybını testesterona bağlamadı.. kendi deyimiyle benim değerlerimdeki birisi gayet rahat bir şekilde cinsel yaşamına devam edebilirmiş.. ancak şöyle bir sorun var .. e değerlerim limitlerin içerisinde peki bu lanet ilacı kullandıktan sonra ne değişti de ereksiyon sorunu ortaya çıktı.. keşke o değişen şeyi geri eski haline getirebilsem..

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar yaklaşık 12 yıldır sivilce, sivilce izleri ve lekeleri, ve yüzümle aşırı oynamamdan kaynaklı oluşan çukurlar bulunuyor.

ben şu an 24 yaşımdayım ve bu sivilce derdiyle 7. sınıftan beri uğraşıyorum. sivilclerim lise 1 deyken tam anlamıyla zirveye çıktı. o zamanlar baay utangaç olduğumdan doktora filan gidemedim ve sürekli sivlcelerle oynadığım için iz leke ve çukur oluşmaya başladı. 18 yaşıma geldikten sonra doktora gitmeye karar verdim sivilce sorunu yavaş yavaş geçiyordu ama oluşan izler ve çukurlar çok casnımı sıkıyordu. doktor çukurların geçemsinin çok zor oldugunu yeniden çıkacak sivilceleri engellemek ve izleri geçirmek için yüze sürülen bazı ilaçlardan verdi. tabi sürekli yüzümle oynadığım için bu ilaçlarda fayda etmedi.

yüzümde yine sivilceler çıkıyordu ve her çıkan sivilce leke bırakıyordu. artık bunlara son vermek için doktorumla kasım 2014 de tedaviye başlamaya karar verdik.

ben sivilcelerimden az şikayetçiydim lekeler izler ve çukurlardan şikayetçi olduğumu doktoruma söyledim. o da bana iz lekelerin tedavsii için öncelikle sivilce hastalığını yenmemiz gerektiğini aksi takdirde çıkacak sivilceler yeniden iz ve leke bırakacağını söyledi. tedavinin çok uzun zaman alabileceğini 6-8 ay hatta 1.5 yıl bile sürebileceğini ifa etti 4 ay benzamycin ve 1 senel sürecek isotrexin tedavisine başladık. bu yüze sürülen jelleri kullandıça yeni sivilceler oluşuyor oluşnlar da 1 haftadan sonra geçiyor ama krımızı leke ve iz bırakıyordu. artık geceleri yatarken jel sürmek gündüzlerilosyon sürmek zor gelmeye başladı. anladım ki bu ilaçlarda fayda etmeyecekti.

1 hafta önce doktora kontrole gittikten sonra masasında AKNETRENT KİTAPÇIĞI gördüm. bende kabul ettim ertesi gün tahlil verdm 1 ay boyunca 20 mg lik hap kullancağım. doz düşüklüğü sebebini ise sivilcelerimin azlığından dedi.

aknetrent türevi ilaçalrın lekeler ve izlere faydası var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedved55 -- 6 Mayıs 2016; 0:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedved55

Evet arkadaşlar yaklaşık 12 yıldır sivilce, sivilce izleri ve lekeleri, ve yüzümle aşırı oynamamdan kaynaklı oluşan çukurlar bulunuyor.

ben şu an 24 yaşımdayım ve bu sivilce derdiyle 7. sınıftan beri uğraşıyorum. sivilclerim lise 1 deyken tam anlamıyla zirveye çıktı. o zamanlar baay utangaç olduğumdan doktora filan gidemedim ve sürekli sivlcelerle oynadığım için iz leke ve çukur oluşmaya başladı. 18 yaşıma geldikten sonra doktora gitmeye karar verdim sivilce sorunu yavaş yavaş geçiyordu ama oluşan izler ve çukurlar çok casnımı sıkıyordu. doktor çukurların geçemsinin çok zor oldugunu yeniden çıkacak sivilceleri engellemek ve izleri geçirmek için yüze sürülen bazı ilaçlardan verdi. tabi sürekli yüzümle oynadığım için bu ilaçlarda fayda etmedi.

yüzümde yine sivilceler çıkıyordu ve her çıkan sivilce leke bırakıyordu. artık bunlara son vermek için doktorumla kasım 2014 de tedaviye başlamaya karar verdik.

ben sivilcelerimden az şikayetçiydim lekeler izler ve çukurlardan şikayetçi olduğumu doktoruma söyledim. o da bana iz lekelerin tedavsii için öncelikle sivilce hastalığını yenmemiz gerektiğini aksi takdirde çıkacak sivilceler yeniden iz ve leke bırakacağını söyledi. tedavinin çok uzun zaman alabileceğini 6-8 ay hatta 1.5 yıl bile sürebileceğini ifa etti 4 ay benzamycin ve 1 senel sürecek isotrexin tedavisine başladık. bu yüze sürülen jelleri kullandıça yeni sivilceler oluşuyor oluşnlar da 1 haftadan sonra geçiyor ama krımızı leke ve iz bırakıyordu. artık geceleri yatarken jel sürmek gündüzlerilosyon sürmek zor gelmeye başladı. anladım ki bu ilaçlarda fayda etmeyecekti.

1 hafta önce doktora kontrole gittikten sonra masasında AKNETRENT KİTAPÇIĞI gördüm. bende kabul ettim ertesi gün tahlil verdm 1 ay boyunca 20 mg lik hap kullancağım. doz düşüklüğü sebebini ise sivilcelerimin azlığından dedi.

aknetrent türevi ilaçalrın lekeler ve izlere faydası var mıdır

Alıntıları Göster
    Roaccutane kullanmaya başlayalı 7 hafta oldu 2.haftada etkisini net şekilde görmeye başladım şuan cildim çok fakrlı oldu sivilce pek çıkmıyor siyah noktaları söktü cilt yenileniyo sürekli ..Tavsiyem herhangi bir yan etki durumunda doktorunuzla görüşmek olsun..Şuan için sıkıntı yok ilk başlarda olanlar bel ve sırtta oluşan ağrı burun kanaması daha 3 defa oldu .. İlacı kullanırken paradan kaçınmayın ama güneşten kaçının
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

3. ayı bitirdim ve bu gün kan verdim. ast,alt, trigliserid, kolestroller vs herşey sağlam. Kreatinin normalin altında ama oda iyi bişey (kas yıkımına bağlı atık maddedir. ) Tedaviye başladımdan beri tüm tahlillerimi listeliyorum ne olur ne olmaz diye.

şimdilik sadece dudak kuruması ve ellerde kırmızı lekeleri yaşadım. Dudak için beyaz vazelin (niveaymış hametanmış uğraşmayın. eczaneden 2.5 cc enjektör alın. vazelini doldurun içine gezdirin yanınızda.kurudukça sıvayın dudağa çok süper oluyor. ) ve el içinde excipal lipo kullanıyorum. o sorunlarda çözülüyor.

Eğer ben şu an başka yan etki görmüyorsam, bunu günde 4 lt su içmeme ve antrenman yapmama borçluyum. Belki eskisi kadar ağır çalışamıyorum ama yinede yararı var buna eminim. çavuşta da sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor

Alıntıları Göster
    hocam ben ilaca başlıyalı 1 hafta oldu hemen cildim soyuldu sivilceler hafiften kusmaya başladı aman aman bi yan etkisi görmedim vücudumda ama cildim çok kızarıyo bu normalmi krem sürünce falan acıyor gözüm yanıyo arada
  • SefaUlukanxd S kullanıcısına yanıt
    bendede aynı şekil oldu sivilcem azdı fakat iz kalıyordu bi süre cildim kustu şmdi çıkmıyor desek yeridir deri çok ince oluyor duştan sonra yüzüm yanıyor gibiydi dışarı güneş kremsiz çıkma saatte bir yenile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnotauruss

bendede aynı şekil oldu sivilcem azdı fakat iz kalıyordu bi süre cildim kustu şmdi çıkmıyor desek yeridir deri çok ince oluyor duştan sonra yüzüm yanıyor gibiydi dışarı güneş kremsiz çıkma saatte bir yenile
    merhaba beyler,ilacı bitireli 1.5 ay oldu en son 5-6 hapı içmedim sporda butterfly(dumbellerle) yaparken eklemler çok vuruyordu,1 ay geçti fakat yine başladı bu ilaçla ilgisi var mıdır?
  • Doktor geçmesi 10 ay sürer diyor abartıyor mu sizce ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey!

Bir de tedavi döneminde sivilceler tahminen ne zaman azıyor ve ne kadar sürüyor ? İlaca bugün başladım bayramda yüzüm nasıl olacak diye merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 17 Mayıs 2016; 20:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pistol Squat

Doktor geçmesi 10 ay sürer diyor abartıyor mu sizce ?

Bir de tedavi döneminde sivilceler tahminen ne zaman azıyor ve ne kadar sürüyor ? İlaca bugün başladım bayramda yüzüm nasıl olacak diye merak ediyorum

sen yuzundekilere sivilcemi diyorsun ? bu seviyedeki bir cilde cilt kanseri hastalarda kullanilan kemoterapi ilaci Roaccutane yazan cahil doktorlarimizda varmis hepsinden nefret ediyordum suan daha da nefret ettim. Lanet olsun bu kanlı ilaç sektörüne ve bu şeytanlata "doktor" diplomasi veren şerefsiz tüm kurumlara !
    Yol yakınken dön ucundan , ileride çok pişman olacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

sen yuzundekilere sivilcemi diyorsun ? bu seviyedeki bir cilde cilt kanseri hastalarda kullanilan kemoterapi ilaci Roaccutane yazan cahil doktorlarimizda varmis hepsinden nefret ediyordum suan daha da nefret ettim. Lanet olsun bu kanlı ilaç sektörüne ve bu şeytanlata "doktor" diplomasi veren şerefsiz tüm kurumlara !

Pişman olacağımı sanmıyorum, zaten çok yakışıklı değilim bari sivilce olmasın. Sigara, alkol yok; spor, beslenme eksiksiz tek zarar ilaç olsun. Yüzüm pürüzsüz olsun istiyorum bir de bu fotoğrafları yeni çektim 1.5 ay hazırlık süreci olarak ilaç kullandım onlar da biraz söndürdü, eski halim bi nebze daha kötüydü

Tek kafama takılan şey kaç ayda geçeceği. İlk gittiğim gün 1 buçuk yıl, ikincide 10 ay civarı kullanırız, en son belli olmuyor başlayınca göreceğiz dedi doktor. Temmuz başı gibi inşallah azmaz sivilceler, şimdili halde kalmasına da razıyım yeter ki azmasın çok kötü oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 17 Mayıs 2016; 22:13:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

Pişman olacağımı sanmıyorum, zaten çok yakışıklı değilim bari sivilce olmasın. Sigara, alkol yok; spor, beslenme eksiksiz tek zarar ilaç olsun. Yüzüm pürüzsüz olsun istiyorum bir de bu fotoğrafları yeni çektim 1.5 ay hazırlık süreci olarak ilaç kullandım onlar da biraz söndürdü, eski halim bi nebze daha kötüydü

Tek kafama takılan şey kaç ayda geçeceği. İlk gittiğim gün 1 buçuk yıl, ikincide 10 ay civarı kullanırız, en son belli olmuyor başlayınca göreceğiz dedi doktor. Temmuz başı gibi inşallah azmaz sivilceler, şimdili halde kalmasına da razıyım yeter ki azmasın çok kötü oluyor

Anlamıyorsunuz,
    Bu ilaç sadece ve sadece ileri drecede akne tedavisi için son çare kullanılan bir ilaç. İleri derecede toksik bir ilaç.
    Kozmetik amaçla kullanılmamalı!

Sigaraya alkole bakmıyor, istediğin kadar sağlıklı beslen, cart curt, eğer isotretinoin denen etken maddesine karşı komplikasyona eğilimli bir yapın varsa ORGAN HASARI yaşıyorsun.

Dilimizde tüt bitti, giden sağlık geri gelmez. Bu ilaç çok çok tehlikeli bir ilaç. RİSKE ATMAYIN

1. Neden imza ile kullanıdırıyorlar?
    2. Neden Roche firması Roaccutane'ı USA dan çekti? Neden milyonlarca dolar tazminat ödedi.
    3. Neden bir dolu insan bu ilaç hakkında olumsuz bahsediyor? Ateş olmayan yerde duman olmaz.
    4. Bu ilacın mekanizması neden bilinmiyor? Bu ilaç gözleme dayalı bir bilimsel dayanağa dayandırılıyor. Bu mudur?

• 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.