Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (498. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.289
Cevap
104
Favori
2.426.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet onun önemi yok ben hepsini tek seferde içtim
  • 7 aylık tedavim bugün bitti.Umarım bundan sonra 1 tane bile sivilce çıkmaz
  • ruthdure R kullanıcısına yanıt
    Hadi geçmiş olsun hocam darısı bizim başımıza kaç kiloydunuz ay ay ne kadar doz aldınız yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam, 60 kiloyum 1.ay 30mg,2.ay30mg,3.ay 40mg,4.ay 40mg,5.ay 50mg,6.ay 40mg,7.ay 50mg toplamda 8400 mg, ben normal dozdan biraz fazla kullanmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampyrotheutis

arkadaşlar bu ilacı kullanırken fitness sıkıntı yaratır mı? kullanırken yapan var mı? tereddütte kaldım ağır fiziksel aktivitelerden uzak durunuz diyor ama haftada 3 gün sıkıntı yapar mı?
    haftada 3 gün gidiyorum 5x5 yapıyorum. squat dışında pek bi' sorun teşkil etmiyor, squatda da aşağıya indiğimde hafif-orta bel ağrısı yasıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Jones

haftada 3 gün gidiyorum 5x5 yapıyorum. squat dışında pek bi' sorun teşkil etmiyor, squatda da aşağıya indiğimde hafif-orta bel ağrısı yasıyorum

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim kardeşim. bence de bir sorun olmaz gibi geldi reçetede yazdığı gibi çok ağır spor yapmayacağım zaten. haftada 3 gün senin gibi ama emin olamadım sorayım demiştim, tekrardan sağolasın eyvallah ^^
  • 5. hafta bitti yüzümde sivilce çıkmaya başladı tek tük, ama biraz iri. bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampyrotheutis

5. hafta bitti yüzümde sivilce çıkmaya başladı tek tük, ama biraz iri. bu normal mi?
    evet kusma dönemi deniyor buna, bende olmadı ama çoğu kişide oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruthdure

evet kusma dönemi deniyor buna, bende olmadı ama çoğu kişide oluyor

Alıntıları Göster
    5.haftada başlaması normal midir yani? ben daha geç olur diye bekliyordum
  • vampyrotheutis kullanıcısına yanıt
    1. ay bitimi-3.ay bitimi arası oluyor
  • quote:

1. ay bitimi-3.ay bitimi arası oluyor
    eyvallah kardeşim sağolasın
  • bu ilacı 4 4.5 ay kadar kullandım ve kullandıgım dönem sivilcelerim geçti burada kötüleyenlerle baya kavga ediyordum ama doktorumun kan testi bile yaptırmadan kafasına göre vermesi yüzünden cok kullandım karaciğerimde ağrı olunca bıraktım ama bilincli kullanırsanız cok etkili bir ilaç tek sıkıntısı spor yapıyorsanız sakın kullanmayın 4.5 ay boyunca gelişemedim kilo verdim sakatlanmaya asırı musaıttım güctende düştüm fitness vb sporlarla ciddi anlamda ugrasıyorsanız zararı var ve bunu kullanırken dövme de yaptırmayın sakın
  • Ileride penisinizi düzgün çalışmamasini, cinselliğinizi ve erkekliğinizi kaybetmeyi, ömür boyu kalıcı yan etkilerle yaşamayı göze almak istiyorsaniz; durmayin gidin ve temiz bir cilt için tüm sagliginizi riske atin.. sadece link atacagim, ne demek istedigimi, nereden ciktigimi, neden bu mesaji buraya attigimi kisa bir arastirma yapanlar zaten hemen anlayacaktir. Zaten anlamayacak olanların bu ilaci kullanmasi başlı basina bir hata. Güvendiğiniz doktorlar kendilerinin bile farkinda olmadigi bir kumpasın içinde sizi sırtınızdan bıçaklıyor.. durmayin kullanmaya devam edin.. belki böylece daha fazla insan bu ilacin gerçek riskinin farkina varir ve bu durumla ilgili bir sey yapilir.

https://www.acne.org/forums/topic/295030-repairing-the-long-term-damage-from-accutane/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16447596/

Bu zehiri kullanmaya devam ederek hayatlarinizla oynuyorsunuz. Benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream-Lord -- 4 Aralık 2018; 4:20:31 >
    Hocam merhaba, sivilce çok mu fazlaydı? 8400 cidden çok geldi de.
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    hocam normali benim kilom için 7200 dü zaten 1 aylık fazla kullandım sadece, sivilce çok değildi sadece yanaklarımda vardı hatta,haftada 1-2 tane çıkıyordu ama mutlaka hepsi iz bıraktığından kullandım.Ortalama 6 aydır 1 tane bile sivilce çıkmadı nazar değmesin umarım böyle devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruthdure -- 16 Aralık 2018; 23:53:29 >
    Bende kullanmayı düşünüyorum ,kilo 60 , yaş 23 oldu hala geçmedi. Aslında aman aman sivilce yok ama iz tedavisine başlayamıyorum. Çıkıp duruyor tekrardan.

En son gittiğim doktor roaccutane dedi , bende istemedim.
    Önceden 50kiloyken 50mg kullanmıştım , idrarda kan gelmeye başlamıştı. Önceki doktor çok fazla vermiş dedi. Sanırım 30mg filan verecek bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 17 Aralık 2018; 8:42:22 >
  • quote:

hocam normali benim kilom için 7200 dü zaten 1 aylık fazla kullandım sadece, sivilce çok değildi sadece yanaklarımda vardı hatta,haftada 1-2 tane çıkıyordu ama mutlaka hepsi iz bıraktığından kullandım.Ortalama 6 aydır 1 tane bile sivilce çıkmadı nazar değmesin umarım böyle devam eder.
    Hocam durumumuz aynı seninle.15 günde bir sivilce çıkıyordu.Hiç sıkmıyordum hop iz kalıyordu.Kıpkırmızı bir nokta.Aylarca geçmiyor bi daha.4.ay biticek benim zoretaninde.Sivilce çıkmıyor artık ama hep iz dolu.Nasıl geçecek bu izler kendi kendine geçiyor mu zamanla ?
  • D. Ace kullanıcısına yanıt
    hocam ben de aynı soruyu sordum doktoruma zamanla kendisi de azalır ama bir kaç izin derin dedi, ilaç bittikten 3 hafta sonra tretin yüz soyucu krem verdi.1 aydır onu kullanıyorum hem onun etkisi vardır hem de 6 aydır sivilce çıkmadığından %50-60 lık düzelme var izlerde, benim izlerim de kırmızı çukur vs yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Bende kullanmayı düşünüyorum ,kilo 60 , yaş 23 oldu hala geçmedi. Aslında aman aman sivilce yok ama iz tedavisine başlayamıyorum. Çıkıp duruyor tekrardan.

En son gittiğim doktor roaccutane dedi , bende istemedim.
    Önceden 50kiloyken 50mg kullanmıştım , idrarda kan gelmeye başlamıştı. Önceki doktor çok fazla vermiş dedi. Sanırım 30mg filan verecek bana.
    Yaw arkadaş, idrarından kan gelmiş hala doktor 30 mg yazayım diyor. Aklım fikrim almıyor.
    Hocam aknetrend 4.ayımdayım günde 40mg kullanıyorum.Grip oldum lanet olsunki tamda yarın finallerim başlıyor.Çok yorgun,ve halsizim nurofen adlı grip ilacını kullanacağım ama çekiniyorum bi zararı olur mu diye sizin başınıza böyle birşey geldimi hiç? geldiğinde naptınız?

• 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.