Şimdi Ara

Road 96 Türkçe Yama Istek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
17.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://s6.dosya.tc/server4/wndn8n/resources.csv.html

Buyrun dil dosyası söz verdiğim gibi konuya ekledim.

Road 96 Türkçe Yama Istek

Road 96 Türkçe Yama Istek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 21 Ağustos 2021; 0:39:0 >

• işte cesaret işte feraset işte fazilet işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık

• Önce Road96 yapmak güzel olur acaba en kısa süre olarak ne zaman Road96 Türkçe Yama yaparsın ?

• Road96 kısa sürecektir yama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yama ne zamana çıkar acaba?

• En kısa zaman biçimi olarak tanımlasak ne kadar sürecektir Road96 Yayıncıyım ve DLive da yayın yapmam için bu oyunun türkçe olması lazım...

• Tr yama hak eden oyun beklemedeyiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merakla bekliyoruz

• Beklemedeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel görünen bir hikaye oyunu

• beklemedeyim

• Eskiden git ingilizce öğren derlerdi, şimdi gidin Türkçe öğrenin demek lazım... Türkçe bilmeyenlerle dolmuş taşmış konu.

• sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Hocam emeğine sağlık çok iyi fakat çoğu insanın tercihi hatasız hata payı az çeviri bu attığınız resimde karakter sorunu mevcut ayrıca settings bile Türkçe degil yarım yamalak yani biraz daha düzeltilse tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R

Hocam emeğine sağlık çok iyi fakat çoğu insanın tercihi hatasız hata payı az çeviri bu attığınız resimde karakter sorunu mevcut ayrıca settings bile Türkçe degil yarım yamalak yani biraz daha düzeltilse tadından yenmez.

Dostum bir yanlış anlaşılma var ben oyunu çevirmiyorum dil dosyasını koydum çeviren olursa import eder yayınlarım diye.Türkçe karakter sorununa gelince hallederiz o problem değil.

• sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Ha anladım pardon hocam umarım çevrilir ben pek anlamıyorum ama her türlü yardım etmeye hazırım.

• hocam oyunun yaması çıkmışda indirme tuşu yok turkce-yama-org indirebilen bi yardımcı olsun

• yagzzy Y kullanıcısına yanıt
    Fake olabilir dostum cok sayfa var bu şekilde Türkçe yama sitesi diye reklamlardan gelir elde ediyorlar yama koymadan.

• doğrudur kaç gündür bekliyorum bugün açtım orda duruyor sevinmiştim oysaki Road 96 Türkçe Yama Istek 

• ne zaman gelir öeviri.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.