Türkçe Yamacı ve turkce-Yama gibi siteler virüs lu dosya atıyor ve türkçe yama felan yok sahte resimler veya alıntı resimler ve sahte bot yorumlar var.Daha öncede hitman 3 için indiren atakdaslar olmuştu virüs giriyor.yama felan da yok.Asla güvenip indirmeyin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Road 96 Türkçe Yama Istek (3. sayfa)
-
-
Arkadaşlar road 96 kısa sürecektir dendi ne zaman geliyor ???
-
Yama hala yok galiba
-
Hala gelmedi mi ? bu mükemmel oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum.
-
çevrilmeye başlandı mı?
-
Henüz yamayı çevirecek arkadaşımız kaptan jack sparrow herhangi bir konu veya bir bildirimde bulunmadı.Belki basladi henuz foruma eklemedi bilmiyorum.Ama Er geç başlayacaktır. Veya bir başka kişi veya bir grup yapacaktır. Ayrıca lütfen türkçeyamacı veya turkce-yama gibi siteler e güvenip indirmeyin.Resimler alıntı veya shoplu.Yorumların çoğu bot veya masum indiren insanlar. Malware ve virüs lu hepsi. Zaten birde şifre koyuyorlar sanki gercek gibi
Düzenleme: yapima jack sparrow tarafından başlandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 28 Ağustos 2021; 11:51:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama ne zamana biter hocam? Okullar başlıyo malum sınava hazırlanmak lazım ,okullar başlamadan biterse süper olur.
-
Burada çevrisi yapılıyor. Biraz beklememiz gerek.Çok kelime var.
Burdan takip edebilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/road96-turkce-yama-calismasi-basladi--150326582
Hala yapılmadı mı çeviri yarıda mı bırakıldı acaba?
-
@sinnerclown oyunun dil dosyalarını nasıl açarım. import export konusunda yardımcı olur musun? oyunu çevirmek istiyorum.
-
Çevrilse de oynasak
-
Kaptan sparrow ile görüşücem biraktiysa tabi yardımcı olurum.
kolay gelsin iyi calışmalar
-
@sinnerclown arkadaşımız oyunu çevirp çevirisini yayınlamış isterseniz konuyu güncelleyin de millet de bilsin
-
Dostum ben çevirmedim destek oldum bu tarz normal yamaların devamı için arkadaşa destek olup youtube kanalına üye olun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X