Şimdi Ara

Road To Silver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Perşembe günü Gold V oldum dünden beri 5 maç kaybettim üst üste ranked ta Gold V den düşmemek için ne yapmalıyım kaç maç daha kaybedersem düşerim?

• 8 Maç yenilip düsmeyen birini biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gold 1de kaldım hewaller road to plat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı banada oldu biraz normal oyun oyna çok iyi oynadığını hissettiğinde gir 4 maç falan düşmezsin herhalde
    Bi an önce g4 olmaya bak

• Aynen öyle yapıcam bir an önce gold ıv olmam lazım duo girecek varmı maini mid veya adc olsun ben jungle ve support oynuyorum genelde...
  • Plat 5' de 0 LP'de ust uste 6 mac kaybettim, ama dusmedim.

• benimde 6 maç oldu şimdi üst üste 0 LP de ben 10 maç diye duydum düşmek için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Wailing (2016)
    8 yıl önce açıldı
    The Need For Speed:Road & Track
    16 yıl önce açıldı
    NÜRBURGRING -The Green Hell
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elona bağlı olarak maç sayısı belli değil mesela gold1'in sınır elosu 1849 plat5 oyuncusu 1850 elonun altına düşerse küme düşer.
  • Dusmezsin zaten silvera. Oyuna girmedigin surece lig dusersin. Ornegin bir ay dereceli atmazsan dusersin.
    Oyle biliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpT-aizeN -- 7 Haziran 2014; 18:05:17 >
  • CpT-aizeN kullanıcısına yanıt
    Yeni sezonda düşmek varmış galiba hocam gold olmak kolay oldu benim için 10 maçta 7 galibiyet alıp bronz 2 de başladım geçen sezon silverdım riotun adaletsizligi işte 100 win alarak gold V çıktım ama şimdi düşeceğim galiba inşallah yenilmem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sina45

Yeni sezonda düşmek varmış galiba hocam gold olmak kolay oldu benim için 10 maçta 7 galibiyet alıp bronz 2 de başladım geçen sezon silverdım riotun adaletsizligi işte 100 win alarak gold V çıktım ama şimdi düşeceğim galiba inşallah yenilmem artık

Yeni sezonu bilmiyorum ama dedigim gibi benim bildigime gore dusmek yok. Ki olsaydi bende duserdim. Plat5 0 puanda cok yenilgi aldim.

• CpT-aizeN kullanıcısına yanıt
    Kaç kere kaybettiniz siz hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.