Konuyu açan arkadaş meyve vermeyen ağaç veya Fenerbahçe'ye gelen forvetler gibi. Umarım bu yama sonuçlandırır. Not : Ben de Fenerliyim. |
Road96 Türkçe Yama Çalışması Başladı (3. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kolay gelsin
Bu oyunu oynamayı düşünüyordum çevirisini yapmanız çok iyi oldu. Takipteyim, favorilere aldım konuyu.
-
Road96 çeviri yüzdesi %12 olarak güncellenmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam bazı projelerimiz neredeyse tamamlandı, bittikten sonra kontrol ve düzeltmeleri de yapıp yamayı sunacağız.
-
Merhaba,
Umarım çıkarırsınız. Kolaylıklar diliyorum.
-
Bekliyoruz hocam yeter ki gelişmelerden haberimiz olsun.
Uzun zamandır takipteyim gram gelişme yok. Proje iptal mi oldu acaba?
Devam ediyormuş sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blazk0wicZ -- 13 Ekim 2021; 21:33:42 > -
Yama ne zaman tamamlanacak? Kesin bir tarih var mı?
-
Çevirinin güncel durumu nedir konu güncel değilse kapatabilir misiniz
-
Yamayı bekleyenlerden biriyim, umarım en kısa sürede çıkartırsınız. Kolay gelsin.
-
Yama hakkın da bir gelişme varmı yüzde kaç oldu güncellermisiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarıda mı bırakıldı ?
-
Devam ediyor mu reis
-
Buraya Her gün bağımlı gibi bakmaktan sıkıldım ulan artık bi cevap verin yama oldumu olmadımı çok basit
-
devam ediyorsanız söyleyin her gün bakmayalım sayfaya
Umarım yarıda bırakılmaz çok hevesle beklediğim bir yama
-
Selamün Aleyküm arkadaşlar Allah'ın selamı bereketi üzerinize olsun epeydir bir acıklama yapamadık hepinizden özürlerimi diliyorum şimdi bu yama ne oldu söyleyeyim 12 text dosyası bende yarısı diğerlerinde ama şöyle bir durum var o arkadaş ekipten ayrıldı bu yüzden ben text tamamlasamda yarısı onda olduğu için bir süreliğine askıya almak zorunda kaldım birde yiğenimle ikimiz çeviriyorduk o da üniverteye gittiği için şuan tek ben kaldım çevirevek diyeceksiniz ki oradada vakit buldukca çevirebilir ama çeviremiyor çünkü bilgisayarı arzılanmış kargoyla benım memleketime göndermesini söyledim çünkü çok faşist fiyat vermişler neyse ama şuan bu yama askıda ama bir yama daha geliyor buda süpriz olacak ve gerçekten çok uzun satırları var ve birazda karışık neyse inşallah bir an önce tekrar rayına oturursa yamayı kaldığım yerden devam edeceğim ve en son %12ydi şimdi benim hesaplarıma göre kendimki text dosyalarıma göre %25 şe vardı Road96 projesi diğer süpriz dediğim oyunsa görevler %100 ana menü %100 alyazılar %50 oranına geldim birde dlcleri var ama ne hikmetse dlcleri acamadım eğer bir arkadaşımdan yardım alacağım eğer yardım ederse olmazsa buradan illaki birileri dlclerin dil dosyalarını çıkarıverecek birileri çıkar ama şimdilik oyunun ismini söylemeyecem taki hepsi bitene kadar çevirisi olsun testi olsun zaten hem çeviriyorum hem test ediyorum ikisini bir arada götürüyuorum neyse anlatacaklarım bu kadar tekrardan hepinizden geç açıklama yaptığım için affola hepiniz Allah'a emanet olunuz HERŞEY O GÜZEL GÖNLÜNÜZCE OLSUN..... SAYGILARIMLA......
-
Yani diyor ki bu yamadan ümidi kesin
-
dostum çeviriyi ben devralmak istiyorum mümkünse? ya da bana nasıl yapıcağımı anlatırsan baştan kendim yapayım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X