Şimdi Ara

Roadstar RD9110N TV Tuner Yardım!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce almış olduğum Roadstar RD-9110N model teybime bi hevesle TV tuner aldım ancak tara tuşuna basıyorum. Sinyal yok uyarısından başka bir görüntü alamadım (karıncalar da dahil yok :D) vericilere yakın yere yaklaşıyorum en azından ufak bi görüntü de yok ne yapayım arkadaşlar bi yardım lütfen eksik bişeyler mi yaptım nedir anlamadım gitti.

• Merhabalar soruna çare buldunuz mu? Bende aynı cihazı tv tunerla birlikte sipariş verdim hata mı ettik ki?
  • Öncelikle hayırlı olsun çok şahane bi ürün kesin memnun kalırsınız TV deki problem uzun bi süre o şekilde kaldı sonra soketleri söküp yeniden taktık hatta servise götürdük taktıktan sonra adam tv menüsüne girer girmez çalıştı sanırım soketi oturmamış tunerin. Size tavsiyem teybin kablo bağlantılarını yapınca yerine yerleştirmeden tüm fonksiyonlarını deneyin sonra çok uğraşmak lazım. tekrar hayırlı olsun
  • İlgi alaka ve cevabınız teşekkürler..İçim rahatlamış oldu..Hep birlikte iyi günlerde kullanmak dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_37

Öncelikle hayırlı olsun çok şahane bi ürün kesin memnun kalırsınız TV deki problem uzun bi süre o şekilde kaldı sonra soketleri söküp yeniden taktık hatta servise götürdük taktıktan sonra adam tv menüsüne girer girmez çalıştı sanırım soketi oturmamış tunerin. Size tavsiyem teybin kablo bağlantılarını yapınca yerine yerleştirmeden tüm fonksiyonlarını deneyin sonra çok uğraşmak lazım. tekrar hayırlı olsun

Kullandığınız TV tunner için link alabilir miyim? Markası nedir? Nereden aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.