SD-MMC KART OKUYUCUDAN MP3 FORMATLI MÜZİKLERİ ÇALAR USB MEDYA OYNATICI ÖZELLİĞİ MP3 FORMATLI MÜZİKLERİ ÇALAR ELEKTRONİK SES KONTROLÜ YÜKSEK KAPASİTELİ HAFIZA KARTI DESTEĞİ RENKLİ LCD EKRAN FULL FONKSİYONLU UZAKTAN KUMANDA RCA ÇIKIŞI GÜÇ:4X40WATT EKRANDA SAAT GÖSTERME EKOLAYZER POP ROCK,FLAT,KLASİK BAS,TİZ,BALANS VE ÖN ARKA HOPARLÖR SES AYARI RADYO VAR VE 18 ADET İSTASYON KAYIT YAPILIR. BAĞLANTI İÇİN İSO SOKET ÇIKMAKTADIR.
ÜRÜNÜN KREDİ KARTI TEK ÇEKİM FİYATI KDV DAHİL 55 TL.ÜSTELİK BU FİYATA AXESS VE BANKASYA KARTLARINA 12 TAKSİT İMKANI İLE. BUYRUN LİNK:Ürün Linki
bizim pejo partner'e bir adet teyp lazım..orijinal CD çalarında sıkıntı var..bu urun alınabilir mi ? Sorun cıksın istemiyorum.. 150-200 liraya sony, pioneer falan alayım diyordum ama bu alınabilirse fazladan para vermeyelim bosuna..oto teyp işinden hic anlamam..anlamayan bircok arkadaşta vardır muhtemelen.. neyse cok uzattım.. :)
saygılar..
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan1500
bizim pejo partner'e bir adet teyp lazım..orijinal CD çalarında sıkıntı var..bu urun alınabilir mi ? Sorun cıksın istemiyorum.. 150-200 liraya sony, pioneer falan alayım diyordum ama bu alınabilirse fazladan para vermeyelim bosuna..oto teyp işinden hic anlamam..anlamayan bircok arkadaşta vardır muhtemelen.. neyse cok uzattım.. :)
saygılar..
Bu üründe Cd Çalar Yok Usb-Sd Girişi var.Eğer size Cd çalarlı lazımsa malesef bu ürün uygun değil.Ama eğer farketmezse fiyatımız gayet iyi =)
quote:
Orijinalden alıntı: +Dijitall+
Bu üründe Cd Çalar Yok Usb-Sd Girişi var.Eğer size Cd çalarlı lazımsa malesef bu ürün uygun değil.Ama eğer farketmezse fiyatımız gayet iyi =)
Alıntıları Göster
CD'li teyp işi artık yaş CD'li birşey almayın. DVD bile artık yaş diyorum.
SD çok iyi olmuş. Çünkü çıkıntı USB bellek sırıtıyor.
quote:
USB'den de bu alet ile düzgün ve kaliteli ses alabileceksem tabii ki işimi gorur..CD kullanmayı dusunmuyorum..bahsettigim markaların urunlerini de alsam USB kullanacagım zaten.. Benim için düzgün bir ses gelsin, boguk vs olmasın yeter..oyle bangır bangır bir hoparlörüm yok..bildiginiz standart Pejo partner hoparlörü..mevcut teypten memnundum bozulana kadar..Bu da onun gibi ses çıkışı verebilecekse USB'den neden olmasın...
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan1500
quote:
USB'den de bu alet ile düzgün ve kaliteli ses alabileceksem tabii ki işimi gorur..CD kullanmayı dusunmuyorum..bahsettigim markaların urunlerini de alsam USB kullanacagım zaten.. Benim için düzgün bir ses gelsin, boguk vs olmasın yeter..oyle bangır bangır bir hoparlörüm yok..bildiginiz standart Pejo partner hoparlörü..mevcut teypten memnundum bozulana kadar..Bu da onun gibi ses çıkışı verebilecekse USB'den neden olmasın...
tabi aldıgım urun 2 yıl içinde de bozulmasın yani :) ucuz etin suyu yavan olur muhabbetine donmesin :)
quote:
acaba bu zamanda halen cd kullanan var mı ? fabrika çıkışlı ve cd ye mahkum olan araçların dışında tabii ki ... yok çizildiydi , şu oldu bu oldu derdi çektiğim için cd çalarlı ve kart okuyucu+usb li olan oto teybimde hiç cd kullanmadım ... gerçi fazla uzak değil , 15-20 sene öncesine kadar torpidoların kasetle dolu olduğu günler halen gözümün önünde ... kaseti teyp sarar , sonrasında çıkartıp bir gözüne kalem sokup çevirir dururduk aslında ilandaki türden oto teypleri ( teyp demek doğru değil aslında) daha ucuza mal edildiği halde 55 tl den satılabiliyor ... neticede içinde bir radyo alıcısı kart okuyucu vs ... ses çıkış güçlendirici varsada birde o ... bu tür cihazlar 20 - 30 tl ye satılsında herkes istifade etsin ...
acaba bu zamanda halen cd kullanan var mı ? fabrika çıkışlı ve cd ye mahkum olan araçların dışında tabii ki ... yok çizildiydi , şu oldu bu oldu derdi çektiğim için cd çalarlı ve kart okuyucu+usb li olan oto teybimde hiç cd kullanmadım ... gerçi fazla uzak değil , 15-20 sene öncesine kadar torpidoların kasetle dolu olduğu günler halen gözümün önünde ... kaseti teyp sarar , sonrasında çıkartıp bir gözüne kalem sokup çevirir dururduk aslında ilandaki türden oto teypleri ( teyp demek doğru değil aslında) daha ucuza mal edildiği halde 55 tl den satılabiliyor ... neticede içinde bir radyo alıcısı kart okuyucu vs ... ses çıkış güçlendirici varsada birde o ... bu tür cihazlar 20 - 30 tl ye satılsında herkes istifade etsin ...
Alıntıları Göster
bencede bu ürün çok iyi araç sürekli haraket halinde, içinde mekanik aksamın olmayışı uzun ömürlülük için çok güzel birşey, yalnız ses kalitesi açısından markalıları var mı bu tarz ürünlerin ??? özellikle pioneer ın olsa dadından yinmez
quote:
Orijinalden alıntı: McManamann
bencede bu ürün çok iyi araç sürekli haraket halinde, içinde mekanik aksamın olmayışı uzun ömürlülük için çok güzel birşey, yalnız ses kalitesi açısından markalıları var mı bu tarz ürünlerin ??? özellikle pioneer ın olsa dadından yinmez
Alıntıları Göster
mekanık aksam yok sd var usb var radyo var uzaktan kumanda var
garantı 2 yıl
garantıyı veren digicom pioneer
bence cok sıcak fırsat...
quote:
Orijinalden alıntı: McOrco
mekanık aksam yok sd var usb var radyo var uzaktan kumanda var
garantı 2 yıl
garantıyı veren digicom pioneer
bence cok sıcak fırsat...
bu tür ürünler ilk çıktığı zamanlarda 100 tl civarında bir fiyata satılıyordu ... şu anda çeşitler çoğaldı ve sindire sindire fiyatı aşağı çekiyorlar ... 55 tl şu anki piyasa için tabii kide çok iyi ama isteseler daha ucuza da satabilirler
Biraz daha bütçe ayırıp daha güzel bir şey alınabilir.
3 ay önce Navitech Tdc-4065 R aldım 120 liraya. Geçenlerde metroda 100 liraya satılıyordu.
Gayet de memnunum. Almak isteyenlere öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: yoqqi
3 ay önce Navitech Tdc-4065 R aldım 120 liraya. Geçenlerde metroda 100 liraya satılıyordu.
Gayet de memnunum. Almak isteyenlere öneririm.
Alıntıları Göster
Ürünü alıp kullananlar ilk yorumları alabilirmiyiz ?
USB'de Ses kalitesi nasıl acaba¿
quote:
Orijinalden alıntı: Ts_Cihan
Ürünü alıp kullananlar ilk yorumları alabilirmiyiz ?
USB'de Ses kalitesi nasıl acaba¿
Alıntıları Göster
mesajım bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: acosan
mesajım bulunsun
Alıntıları Göster
iyi bir fırsat gıbı. ses kalıtesı ses sıstemı kurmayacaksanız bana gore yeterlı olur. bence pıoneer cd player var o bıle o kadar kalıte degıl... ıhtıyacı olanlar kacırmasın 12 taksıtte varmıs hemde :D
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaglar
iyi bir fırsat gıbı. ses kalıtesı ses sıstemı kurmayacaksanız bana gore yeterlı olur. bence pıoneer cd player var o bıle o kadar kalıte degıl... ıhtıyacı olanlar kacırmasın 12 taksıtte varmıs hemde :D
Alıntıları Göster
Ürünün Nakit Fiyatı 52,25 TL Bilginize
quote:
Orijinalden alıntı: yoqqi