Şimdi Ara

Roadstar RDM200 Usb-Sd Oto Teyp - 55 TL Fiyatla! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
12.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar navitech kullanıyorum, roadstarın da buna benzer cd çalarsız 50 liralık modelini kullanmıştım. roadstar ses kalitesi ve kendi malzeme kalitesi olarak hiç sağlıklı değil tuşlar içine çöktü sd okumaz oldu. navitech öneririm.
  • Bunun kafa kısmı çıkmıyor deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: yoqqi

Biraz daha bütçe ayırıp daha güzel bir şey alınabilir.

3 ay önce Navitech Tdc-4065 R aldım 120 liraya. Geçenlerde metroda 100 liraya satılıyordu.

Gayet de memnunum. Almak isteyenlere öneririm.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1227&uid=115976

83 lira bimekste

Hocam bu cihazda klasör seçimi var mı yoksa kartı önüne geldiği gibi sıralıyor mu? CD olmaması güzel. Ben aracımın (2005 focus 1)standart hoparlörlerinden ve sesinden gayet memnunum ama kasetçalarlı olmasından ve uyuz cızırtılarla FM vericiden müzik dinlemekten bıktım. Bu cihazı almak istiyorum ama klasör oluşturma ve seçme işini sormak iyi olur diye düşündüm.

• Bu navitech'lerde hakikaten 16 GB'tan daha büyük diskleri tanımıyor mu _? 40 GB'lık atıl duran bir diskim war, onu kullanıma geçirmeye çalışıyorum da, onu görmez mi _? Ya da onun sadece 16 GB lık kısmını doldursam işe yaramaz mı _?

Bir de (gene navitech için) klasör atlamayı bir tuşla yapmak mümkün mü _? Yoksa durdurup tek tek seçmek mi gerekiyor _?
  • Yanlış yer soryy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerkutx -- 2 Şubat 2012; 21:53:07 >
  • Otomobil bölümüne konu açın hocam, sıcak fırsatlarda konuyu hortlatmanız hoş olmamış..

quote:

Orijinalden alıntı: xerkutx
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

bizim pejo partner'e bir adet teyp lazım..orijinal CD çalarında sıkıntı var..bu urun alınabilir mi ? Sorun cıksın istemiyorum.. 150-200 liraya sony, pioneer falan alayım diyordum ama bu alınabilirse fazladan para vermeyelim bosuna..oto teyp işinden hic anlamam..anlamayan bircok arkadaşta vardır muhtemelen.. neyse cok uzattım.. :)

saygılar..

BUNUN FİYATI DAHADA UYGUNDU 30-40 TL ARASI SATILDI..FAZLA SES KALİTESİNE ÖNEM VERMİYORSAN AL DERİM AMA BENİM FİKRİM PİONEER IN 150-200 TL ARALIĞINDAKİ USB TEYP LERİNDEN ALMAN YÖNÜNDE..
  • Arkadaşlar eve bir radyo almak istiyorum.. amaç sürekli televizyon izlemekten sıkılan ev ahalisi için alternatif oluşturmak.. uydudan radyo özelliği var ama nedense pek kullanılmıyor.. her AVM ziyaretimde gidip çeşitlere bakıyorum.. çay bardagı kadar hoparlörleri olan düzgün markalı radyo cd çalarlar 125 lira civarı satılıyor.. üzerlerinde minnacık hoparlör var.. ne bası belli ne tizi.. ses kalitesi rezalet.. biraz daha düzgün olsu ndesem 200-300 liraya setler var ama onlardada düzgün bir ses yok..

şimdi böyle bir ürünü küçük ahşap bir kutuya koysak, 2 tanede orta boy hoparlör ayarlasak nasıl olur? acaba yine o radyo CD çalarlar gibi rezalet bir ses mi verir yoksa iyi bir şeye benzermi? BIMde benzer bir ürünün kumandalı modelide var.. biliyorum çok çirkin olacak ama bir şekilde dışına tasarlanacak kutu ekran ışıklarını gizlese belki çokta göze batmaz.. ne dersiniz yorumları alabilir miyim?

not: arka bağlantıları nasıl hallederim bilmiyorum.. 12 voltluk birde güç kaynagı gerekir sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

bizim pejo partner'e bir adet teyp lazım..orijinal CD çalarında sıkıntı var..bu urun alınabilir mi ? Sorun cıksın istemiyorum.. 150-200 liraya sony, pioneer falan alayım diyordum ama bu alınabilirse fazladan para vermeyelim bosuna..oto teyp işinden hic anlamam..anlamayan bircok arkadaşta vardır muhtemelen.. neyse cok uzattım.. :)

saygılar..

BUNUN FİYATI DAHADA UYGUNDU 30-40 TL ARASI SATILDI..FAZLA SES KALİTESİNE ÖNEM VERMİYORSAN AL DERİM AMA BENİM FİKRİM PİONEER IN 150-200 TL ARALIĞINDAKİ USB TEYP LERİNDEN ALMAN YÖNÜNDE..

ben elektro word ten almıştım aracıma taktırdım içinde susturucu yokmuş teyp motor sesini içeri yansıttı cazır cuzur sesler geldi ve geri iade ettim bedava verseler kullanılmaz yani o kadar kötü çıktı yerine pioner aldım müzik dinlediğimi anladım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.