Şimdi Ara

Robben için Türkiye zamanı gelmedi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş oldu 34, ilk 11 de başlamadığı maçlar var. Artık Türkiye, Çin veya Abd gibi ülkelere gidip emeklilikten önce son parayı kaldırma zamanı gelmedi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adamlar geberik riberyle bile uzattı bırak robben i
  • Adam çine gidenlere verdi veriştirdi ne gitmesi.

• kim bu saatten sonra ister ki robbeni? Ben şahsen takımımda istemem öyle 35 lik dedeleri. Oynasın 20 yaşında gelişmek isteyen gençler. Robbenmiş... Üç kulübümüzün de artık 28+ yaşındakileri transfer etmemesi gerekiyor.
  • Adam her sene CL de yarı finali bırakıp Süper Lige mi gelcek ?? Aldığı parada ortada ve yaşı ilerlemiş bayağı jübilesini yapar Bayernde.

• Roben in ölüsü ingiltere italya gibi ülkelerin büyük takımlarında istenir , Adamda doğal bir enerji var 38 e kadar oynar
  • Bizde yerli ve millisi var zaten, o yüzden gelmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mental Yatırım

kim bu saatten sonra ister ki robbeni? Ben şahsen takımımda istemem öyle 35 lik dedeleri. Oynasın 20 yaşında gelişmek isteyen gençler. Robbenmiş... Üç kulübümüzün de artık 28+ yaşındakileri transfer etmemesi gerekiyor.
    Gelse soluğu hava limanında alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Gelse soluğu hava limanında alırsın.

Alıntıları Göster
    gelmesi mantıklı mı sence? Sadece 2. RvP Krasic vakası olur. 36 yaşında da elimizde kalır. İnan istemiyorum bize artık ileride satabileceğimiz oyuncular lazım
  • 17\18 Sezonu Toplam 21 Maç
    16\17 Sezonu Toplam 26 Maç
    15\16 Sezonu Taplam 22 Maç
    14\15 Sezonu Toplam 30 Maç oynamış.

Kısacası adam ben bittim, okeye dönüyorum diyor. TR ligine gelse ne yapacak. Medical Park hastanesinin onur konuğu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 3 Temmuz 2018; 16:2:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.